Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Linda navštíví Zuzanu u ní doma. Zuzaniny děti lesbický pár málem přistihnou. Milan a Ema se opět setkají v setmělém botelovém pokoji a vyznají si lásku. Jakub si domluví pracovní schůzku s Lýdií Královou, na kterou ale zapomene. Šárka jej zastoupí a zároveň využije situaci k tomu, aby se dozvěděla něco o svém otci. Zjistí, že se otec jmenuje Eda. Šárka konfrontuje svou matku s informacemi od Lýdie. Ta vše popře. Šárka se s tím svěří Jakubovi, během rozhovoru je ale vyruší žárlivá Markéta. Ema pošle Milanovi po jeho neustálém naléhání svou fotografii. Milan je z Eminy podoby šokován a přestane jí odpovídat na zprávy. Ema se jde vyplakat k Zuzaně domů. Emino vzlykání přeruší až naštvaný Milan, který se nečekaně objeví doma. Ema a Milan se poznají, snaží se ale, aby Zuzana nic nezjistila. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze všech doposud stvořených tajemství se to nejzajímavější dostává do prekérní situace a já se královsky bavím. Takhle to zní hrozně škodolibě, ale to je bohužel účel i úděl tohoto seroše. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odhalení. Ema není ta číča z časopisu. Závěr v kuchyni kouzelný. Chorobný sukničkář Hynek Čermák výborný, stejně výtečně se role zhostila Anna Polívková. Konečně se něco děje. Stejně skvěle rezonuje i vztah mezi Havelkou a Geislerovou, kdy do jejich vrkání úžasně vstupuje sarkastická Krobotová. Dialogy jiskří, ze situací je konečně cítit uvěřitelnost. Estrádovitost má červenou, věcné situace mají náboj i příjemný humor. Jen tak dál. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nedostatky přetrvávaly i v deváté epizodě, takže bych ji za normálních okolností ohodnotil třemi hvězdičkami, ale sečetlo se několik záležitostí a toto je výsledek. Jitka Čvančarová přišla s kůží na trh, Milan došel prozření a lenochoda Sida nemůžu dostat z hlavy. Krátký souboj o dveře od lednice byl výborný a konečně jsem se pořádně zasmál. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama