foto

Katarína Štrbová-Bieliková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Toman
2017 Křižáček
Zahradnictví: Dezertér
Zahradnictví: Nápadník
Zahradnictví: Rodinný přítel
2016 Krycí jméno Holec
Masaryk
Učitelka
2015 Wilsonov
2014 Slovensko 2.0
2013 Láska, soudruhu
Líbánky
Něžné vlny
2012 Svatá čtveřice
2011 Muži v naději
Nevinnost
2010 Občanský průkaz
Ženy v pokušení
2009 Kawasakiho růže
2008 Nestyda
U mě dobrý
2007 Medvídek
O rodičích a dětech
2006 Kráska v nesnázích
2004 Horem pádem
2003 Nevěrné hry
Želary
2002 Dážď padá na naše duše
1998 Rivers of Babylon
1992 Na krásném modrém Dunaji

TV seriály

2018 Lynč (TV seriál)
Vodník (TV seriál)
2017 Až po uši (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Případ pro exorcistu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2014 Až po uši (TV seriál)
Epizoda 13 (S01E13)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 11 (S01E11)
další epizody (13)
Clona (TV seriál)
Kameraman (E07)
Stopaři (E06)
Práskač (E05)
další epizody (7)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Škoda lásky (S01E01)
2006 Oběti (TV seriál)
Nevlastní bratr (E07)

Herecká filmografie

TV pořady

2017 24. Český lev (TV pořad)
2016 Slnko v sieti 2016 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace