Reklama

Reklama

VOD (1)

Učitelka základní školy slečna Mary Meadowsová (Katie Holmes) není úplně taková, jak se zdá. Je dobře vychovaná, laskavá a starostlivá, avšak pod sladkým zevnějškem skrývá duši bdělého ochránce. Má svůj vlastní smysl pro pořádek a v kabelce svou vlastní zbraň. Způsobem sobě vlastním napravuje chyby v tomhle krutém světě jakýmikoliv prostředky. Věci se však komplikují, když se seznámí s místním policejním důstojníkem (James Badge Dale). Ta zvláštní dívka ho okouzlí a jí jeho city také nejsou lhostejné. Policista ale začíná tušit, že ona není jen tou roztomilou dívkou, která učí děti ve škole a má před domem krásnou květinovou zahrádku… (JOJ Cinema)

(více)

Recenze (30)

emma53 

všechny recenze uživatele

Spíš dramédie než drama a ještě k tomu netradiční, absurdní, ale mně se to líbilo možná právě proto. Ty Mariiny botičky, šatičky, bílé podkolenky, kabelčička a mamička........... Mary umíš bezvadně stepovat a toho chalána se drž, těch je dneska pomálu a obzvlášť ty takového potřebuješ. Pa pa miss Meadows ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Miss Meadows (Katie Holmes) je příběh ze současnost o mladé dámě vychované ještě dle staré školy. Slušné vystupování, bílé rukavičky a maličká kabelka patří k jejímu životu stejně neoddělitelně stejně jako intenzivní potřeba konat dobro. Ta potřeba je tak velká, že v té roztomilé kabelce nosí malou, neustále nabitou pistoli, kterou bez milosti trestá kulkou násilníky a agresory, kteří jí zkříží cestu. Policie ví, že zavraždění jsou vždy jen osoby mající problém se zákonem po ,,mstiteli z lidu'' pátrá. Při běžné policejní kontrole se Miss Meadows seznámí policejním důstojníkem (James Badge Dale). Ten se do té zvláštní dívky okamžitě zamiluje. Jí muž zákona imponuje a jeho city jí také posléze přestanou být lhostejné. Policista, však na základě dalších vražd začíná tušit, že jeho milá není jen tou roztomilou dívkou, která učí děti ve školce a má nádherně udržovanou květinovou zahrádku před domem...------------------ Katie je ještě stále baba k nakousnutí, ale to je asi jediný kredit tohoto filmu. Logiky tu moc nehledejte, ale chete-li můžete příběhu věřit. Mně osobně příběh o pistolnici mstící bezpráví (navíc evidentně pošahané), když svět kolem násilí nečinně přihlíží připadal neuvěřitelný. Žádná větší akce se ve filmu nekonala a nebýt tam Katie, ale nějakán no name hérečka, byl by to opravdu hodně těžký podprůměr. Dávám dvě sušenky. * * ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne namakaná tanečná scéna na pozemku, ktorý kúpil šerif a raz by na ňom chcel postaviť dom pre svoju rodinu. Dokonca lepšia, ako tá kultová z Pulp Fiction s Johnom Travoltom a Umou Thurman! ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Na úvod bych ráda řekla, že nemám ráda Katie Holmes (a Toma Cruise). Připadá mi hloupá a neumí hrát. Ale jako Miss Meadows s klapavýma botkama, oj! Navíc jí slušely ty báječný kostýmy a ten malý koltík, co nosila pokaždé v kabelce. Navíc ten její domek, roztomilá zahrádka, podivné telefonáty s podivnou matkou... Tohle já zkrátka můžu. Dějová linka této vlčice samotářky, co bere zákon do vlastních rukou, je trochu slabší a hlavně zezačátku příliš nefunguje, ale já jsem z Miss Meadows nadšená. Nejlepší film z dosavadní filmografie Miss Holmes. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi líbilo. Ten příběh se možná vyvíjí trochu moc jednoduše, ale Katie Holmes vytvořila úchvatnou postavu, která je prostě k zulíbání. Krásná, roztomilá a nádherně šílená. Tohle je něco, co nemusí fungovat, ale v tomhle případě to funguje skvěle. Bavil jsem se, protože je to absurdní, ale zároveň nesmírně reálné. ()

PP66 

všechny recenze uživatele

Jak říká šerif "jsi jako Marry Poppins v Pulp Fictions". A jak říká pedofil "jsme jak dva hrášky v jednom lusku, jsme oba stejní". Ano, zase jeden z "ujetých filmů" , které mě navštívili tento rok. A je v něm hluboká pravda i pochybnosti - Oběť i agresor v zárodku mají k sobě hodně blízko - je otázkou, jak svá traumata zpracují, zda-li pro dobro či zlo své, tohoto světa. A Katie Holmes to odehrála skvěle!;o) Viděno v rámci Challenge Tour 2015. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Hm, očakával som nejakú príjemnú drámu zo školského prostredia o milej učiteľke, ktorá bude žiť životom samotárky a všetku svoju energiu venuje do svojho učiteľského poslania. Namiesto toho som dostal trochu podivnú drámu o tajomnej pomstiteľke, ktorá sa rozhodla akýkoľvek náznak nespravodlivosti potrestať po svojom. Popravde, to čo som očakával by ma určite potešilo omnoho viac. Táto krimi dráma len s minimom scénok odohrávajúcich sa v školskom prostredí mi jednoducho nesadla. No a tá (ne)činnosť polície voči tomu čo sa dialo bola tak trochu absurdná, hoci často z pochopiteľných dôvodov. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

to co v traileru vypadalo jako Mary Poppins od Tarantina a člověk se celkem dost těšil na solidní nářez je v reálu pouze hodně zvláštním a pomalým filmem o zvláštní samotářce,která tu a tam vezme spravedlnost do svých rukou.To proč se tak děje se sice ke konci dozvíme,ale jakkoliv mohlo jít o opravdu emotivní moment,za mě to tvůrci moc neustáli a větší emoce se tak nekonají.Jediné,co tak stojí za zapamatování je solidní výkon Katie Holmes,která se sice v hlavních rolích moc neobjevuje,ale tady jsem jí její podívínskou učitelku celkem věřil...50% ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách jednoduše "zvláštní"film je to takové pohádkově absurdní a je mi celkem jasné, že z tohoto mého prohlášení nemůže být nikdo dvakrát moudrý...Nevím pořádně jak se to přihodilo, ale na začátku mi film připomněl Amélii (sice zdaleka...ale nějak se mi vybavila..)asi kvůli popisu a představení "podivných" zvyklostí hlavní postavy. Katie nikdy nepatřila mezi moje oblíbence, ale musím se přiznat že mi k ní tahle role sedla. Škoda možná, že nebylo všechno trochu víc promyšlené protože hlavně ve druhé polovině už na mě snímek místy dělal trochu "laciný" dojem. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Točila to ženská,a je to kurva vidět.Uťáplá,přízemní komorní volovina,která jede celej film na neutrál.Dám tomu dvě přestřelený hvězdy,jednu za film,protože odpad to neni,a jednu za Katie,protože na svoje anorektický možnosti tady vypadá slušně.A že tomu ten debil dal čtyři hvězdy,tak tomu se nedivim,co byste taky chtěli po jedinci s mozkem medvěda.30%. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Film sám sebe definuje jako Mary Poppins ve světě Pulp Fiction...Bohužel pravdivá je jen první část výroku...Katie Holmes v poloze učitelky starající se o drobotinu na prvním stupni je akceptovatelná... ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že film se rozjíždí poměrně těžkopádně, neostře tápe zpočátku ve vodách ujeté černé komedie, aby se v průběhu času překlopil do vážnější roviny, i když černohumorné prvky neopouští. Ve filmu zazní „Mary Poppins ve světě Pulp Fiction“, a tento popis Katie Holmes, coby jakési starosvětsky naivní podivínky ochraňující slabší před zločiny, je trefný. Mně ovšem tato záležitost, přes její nesporné nedostatky (to nepopírám), poměrně sedla. Navíc Katie Holmes konečně padla nějaká role na tělo a je k sežrání. 70% ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Mám Katie ráda, už od dob Dawsona, ale u Miss Meadows jsem se nudila. Co se tady píše je pravda, byla opravdu roztomilá, k nakousnutí a tak dále, ale roztomilá Katie mi nestačí k tomu, abych pojala takový film za dobrý a hodny aspoň průměru. Nevím, co mám brát vážně, a co ne. Nevím jestli se mám chytat za hlavu, nebo se smát, či co. Nesedlo mi to. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejdivnějších filmů, jaký jsem kdy viděl..Ale svou divností by to jako komedie svým divným způsobem fungovalo. Taky by to svým divným způsobem fungovalo jako horor. Ale drama to rozhodně není, a taky to není úplná katastrofa, ale žánr to hledá a nenachází...40% ()

Di Tecka odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle nemohli myslet tvůrci vážně, drama?? I jako komedie by to nestálo za nic. Zajímalo by mě, zda by film spatřil světlo světa, kdyby tam nehrála Katie... asi by z toho vylezla béčková parodie na Tarantina... Vůbec mě nenapadá, za co bych měla dát alespoň jednu hvězdičku, že by možná za ty rozkošné šatičky :-D ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Nápad sice ujetý, ale ne, že by z toho nemohl být film. Kdyby to někdo zpracoval jako thriller nebo i jako kriminální komedii, vyznělo by to určitě lépe. Takhle to bylo divné, a prostě divné a výsledným pocitem, že se bez toho obejdu. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Na začátek bych rád podotkl, že tento snímek bych charakterizoval jako černou komedii s prvky thrilleru..... S notnou dávkou teatrálnost a ironie nám slečna Meadowsová ukazuje, že její život má jisté zásady a ideály. Její verze spravedlnosti schovaná na dně kabelky je účinná a nekompromisní. A následkem toho začínají ,, špatní,, lidé v jejím novém bydlišti umírat.... Překvapila mě hlavně Katie Holmes, která předvedla kus skvělého herectví. I když má film něco do sebe, podruhé bych si ho asi nepustil. Dám dvě hvězdy.... ()

Reklama

Reklama