Reklama

Reklama

Mike (Jesse Eisenberg), hulič trávy s nezájmem o cokoli, co se v jeho okolí děje, žije v malém ospalém městečku se svojí přítelkyní Phoebe (Kristen Stewart). Jeho jedinou náplní dne je práce v marketu a obstarání kvalitního „matroše". Nikdy by ho asi nenapadlo, že by mohl řešit mnohem závažnější věci ...až tedy do jedné noci, kdy se u jeho auta objeví neznámí lidé... Mike záhy zjišťuje, že je spícím agentem. K jeho smůle ale agentem určeným k likvidaci. Všichni mu jdou po krku a Mikovi nezbývá nic jiného, než v sobě najít kuráž a začít bojovat. Nakonec to nebude ani tak těžké, všechny schopnosti z výcviku mu zůstaly. Horší to bude se vzpomínkami, ty se mu totiž za tu dobu doslova vykouřily z hlavy. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (241)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Mám problém uveriť, že ide o originálny scenár, keďže seriálový Chuck sa pripomína každým druhým momentom a dokonca je prítomný aj jeden z jeho hercov. Lenže kým spomínaný seriál šikovne mixoval humor, vzťahy a špionážnu problematiku, American Ultra disponuje akurát dokonale zabudnuteľným príbehom a tuctovým vizuálom. Nima Nourizadeh na režisérskej stoličke taktiež nie je žiadnou výhrou a celý čas sa nevie rozhodnúť, pre koho vlastne točí. Viem len, že pre mňa určite nie, táto rádobydrsná záležitosť plná nefunkčného humoru ma skôr minula. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Takže moja obľúbenkyňa pobehuje v seconďáckom oblečení a pri tom jej sekunduje večne zhulený expredstaviteľ tvorcu Facebooku. To, že je Kristen Stewart sexy v každom políčku filmu a to, že si Jesse Eisenberg strihol ďalšiu zo svojich zvyčajne nezvyčajných úloh neodvráti fakt, že všetky tie príbehové zápletky, popretkávané pomaly matrixovskými akčnými scénami, zahadzujú všetok ten herecký talent do hnoja. Škoda, lebo nádej na akčnú komédiu roka, sa v tomto prípade vytráca z minúty na minútu. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tento film je rovnako strašný ako meno režiséra. Nemôžem si pomôcť, ale toto mi neprišlo ani vtipné ani akčné, vlastne nijaké. V polke filmu som začal seriózne uvažovať nad tým, či tu trávu húlia len herci pred kamerou, alebo aj týpci za ňou. Kedže som to dopozeral dokonca, ja v tom mám jasno. 29% - 1* ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Nepochopil som, čo to vlastne malo byť. Paródia na Jasona Bourna alebo Jamesa Bonda? Vážny thriller? Ak dáme stranou fakt, že neznášam Jesseho Eisenberga, Bill Pulman hrá snáď svoju najhoršiu rolu, v príbehu je chaos a celkovo nejasné žánrové zaradenie, tak mi ostáva len sympatická K. Stewart. Dialógy sú však hrozné a celkovo mi z toho vychádza hovadina a je jedno z akej strany sa na to pozerám. Až záverečné titulky ukázali, že režisér to pravdepodobne nemyslel vážne... Nemám veľmi čo pochváliť a aj tých 95 minút bolo nekonečných. Strata času i nervov. 40%. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Takhle žánrové roztříštěný film jsem už dlouho neviděl. Chvíli se film snaží brát vážně a střídá jednu krvavou scénu za druhou a chvíli tam zase pobíhají pošahaní agenti v herecké křeči jak z nějaké bláznivé grotesky, kteří jsou všechno, jen ne vtipní. Komedie to opravdu moc není, to se jen film snaží být tak moc cool, že to působí spíš až trapně. Snaha napodobit Chucka nebo Zombieland je jasná, ale kvalitativně je American Ultra úplně někde jinde. Celá ta CIA zobrazená ve filmu působí úplně nepovedeně. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (15)

  • Děj filmu se odehrává ve fiktivním městečku Liman v Západní Virginii. (noelcoward73)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama