Reklama

Reklama

Tlapková patrola

(seriál)
  • Česko Tlapky (více)
Animovaný / Akční / Komedie / Rodinný
Kanada / USA, (2013–2023), 98 h 54 min (Minutáž: 23 min)

Hrají:

Ron Pardo, Kallan Holley, Justin Kelly, Devan Cohen, Samuel Faraci, Alex Thorne, Lilly Bartlam, Max Calinescu, Drew Davis, Jaxon Mercey, Berkley Silverman (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(258)

Obsahy(1)

Kluk Ryder vede psí smečku záchranářů známou jako Tlapková patrola. Společně plní zapeklité úkoly, aby ochránili pobřežní městečko před zkázou... (TV Prima)

Recenze (48)

david141474 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak a je to tu! Trvalo to než jsem se k tomu dokopal. Takže za prvé, velice nesympatický postavy. Za druhé, velice nezajímavý děj. Za třetí tento seriál nedává smysl, protože hlavní postavy tam jsou psy který umějí mluvit a řídit. Co to proboha je? Který koště mohlo vymyslet seriál jako je Tlapková Patrola? Charles E. Bastien. Co jseš sakra zač, když vymyslíš něco jako je Tlapková patrola? Na tento skvostný počin mě stačil jediný díl a musím říct nic horšího jsem snad v životě neviděl. Díky tomuto seriálu jsem ztratil chuť na animovaný seriály, když nepočítám Clone Wars a Rebels. A překvapuje mě, že to má ještě 2 filmy a 3 má vyjít. No to nepochopíte. 1/10 tu jedničku dávám za to, že to je seriál, jinak je to čistej odpad! ()

Turner33 

všechny recenze uživatele

Tohle je věc pro malý děti, který to úplně milujou! Kdo dítě má, ví... Kdo nemá, nemůže pochopit! A kdo to hodnotí z pohledu dospěláka...? Tak je bohužel úplně mimo... Nejde tu o kvalitu animace, ani příběh... Děti narvou tunu modelíny do auta a je to největší sranda na světě! Tak jim nechte ty tlapky! :-D ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Upřímně, nechápu ten názor, že se seriály pro děti nedají hodnotit z pohledu dospělého. Fakt jenom proto, že to "je jenom pro děcka", tomu musím dát 5*? Sorry, ale tenhle názor je úplně mimo. Obzvlášť u seriálu, který je neskutečně stupidní a navíc vypadá neskutečně lacině. Tak ať se na ČSFD u těchto filmů zakáže hodnocení (což je debilita) nebo ať si rodiče hodnotí za své ratolesti, ale ať to tady všem povýšenecky necpou v komentářích... 1* ()

joelly01 odpad!

všechny recenze uživatele

MiniMe do me porad hucela ze chce videt "popacol". Vubec jsem nevedela co tim mysli, jak je bilingvalni tak obcas blekota nesmysly. Pak jsme tedy zjistili ze "popacol" je paw patrol tak jsme tomu dali sanci, ale me to teda neoslovilo vubec (bylo to blbe jak ucetni uzaverka) a mladatko to ani nedokoukalo.. Nejsme a asi ani nebudeme rodina kde se dari kultu "popacol". ()

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Moje dcera to miluje. Komentáře typu "na piču animace", "merch over quality" nebo "hloupý příběhy"...?tomu se člověk může opravdu jen zasmát... panicové co hledaj svatej grál v pohádkách pro děti? si pusťte pixar...sice prodává 2x víc merche než všechny vděčný seriály, ale možná pochopíte jakej je rozdíl mezi tvorbou pro děti a tvorbou pro dospělý. Pro dospělý děti spíš. ()

Galerie (122)

Zajímavosti (6)

  • 23. října 2018 vyšla na konzole a PC hra na motivy seriálu „PAW Patrol: On Roll“. (LostRyba)
  • V roce 2018 obdržel seriál sedm nominací na kanadskou cenu Canadian Screen Award a z toho šest proměnil ve výhru. (LostRyba)

Reklama

Reklama