Reklama

Reklama

Film vypráví o člověku, který spravuje boty. Tímto řemeslem se totiž jeho rodina živí už čtyři generace. Jednoho dne najde u otce ve sklepě kouzelný šicí stroj, který mu umožní zkusit si život jiných lidí, když si nazuje jejich boty. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (148)

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

To truly know a man you must walk in his shoes. Stitcher machine gift from Eliyahu Hanavi, the angel. This machine is special and must only be used at special times. A long time ago, on the coldest of winter nights, a vagrant (tulák) came knocking on the door of this shop. Your grandfather gave shelter to the vagrant when no one else would - tady by ho naprášili ostatní svině z okolí. Kim Cloutier (hot girl from bathtub) ()

Hurwajz 

všechny recenze uživatele

Komedie to opravdu není, chvílemi mi tento film přijde spíše smutný. Dobře možná je legrace být chvíli někdo jiný, ale zároveň podstata toho mít tak smutný život, že to potřebujete je dost depresivní. Bohužel musím také podotknout, že posledních pár snímků Adama Sandlera jsou dost propadáky! Cobbler bohužel není vyjímkou a ani slavná tvář Dustina Hoffmana to na plátně nezachrání. A už vůbec ne role kterou hraje. Film možná stojí za zhlédnutí a jak už bylo řečeno dalo se s ním opravdu více vyhrát a využít Sandlerovu "střeštěnost" ale mně osobně absolutně nic nedal a zklamal. Dvě hvězdy jsou spíše jenom z překvapení kombinace "Sandler a Hoffman" v jednom filmu a také proto, že pořád věřím, že další Sandlerův film bude lepší! ()

Reklama

Perverz 

všechny recenze uživatele

V poho oddechový film, který sice nehýří vtipem, těch funny momentů je minimum, ale spíše takový ten feel good, kdy prostě jen sedíte, film baví, dobře utíká, nemusíte nijak přemýšlet, s přehlídkou dobrých herců. Kdyby se to pojalo fakt jako komedie, protože potenciál to má, když si nasadíte cizí boty a rázem získáte jeho podobu, z toho by se dalo dost vytřískat. Ale já kývnul i na tohle, raz za čas není špatné mrknout na něco klidnějšího, prostě relax. Oddych. Tohle je ono. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Další netradiční sandlerovina. Nějak mi připadá, že se poslední dobou snaží být Sandler extra vážný a zapomíná na svoje ujetosti. Pro mě trochu škoda, protože dalšího Zohana bych si dal s chutí. No alespoň toho Dustina zase jednou někdo dostal do filmu. Švec je jednohubka, co rychle vyšumí, ale oplývá nezapomenutelným kouzlem. ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

No neprilis povedena komedie, ktera vlastne ani neni moc vtipna. Sandler ze zde trefuje do milionkrat proflaklych temat (zide, homosexualove, cernosi, pekne holky), ale ani to zkratka nefunguje. Nejaky zahadnym zpusobem jsem to dokoukal cele,ale musim rict, ze jsem se dost nudil. Na filmu neni krome obtlouslteho uvadajiciho Dustina Hoffmana (na ktereho je opravdu smutny, dramaticky pohled) nic k videni. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v New Yorku. (rafix)
  • Přijmení Adama Sandlera (Max Simkin) znamená v hebrejštině švec - tedy název filmu. (JORDY)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno