foto

Joey Slotnick

  • nar. 2.1.1968 (49 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Humor Me
2014 Švec
2013 Tuna
Walter Mitty a jeho tajný život
2011 Elevator
Velká krize (TV film)
2010 Made in Romania
2009 Něco na těch mužích je
2007 Cop Show
2006 I Want Someone to Eat Cheese with
2004 Memron (TV film)
2000 Muž bez stínu
1999 Dožeň, co se dá!
Piráti ze Silicon Valley (TV film)
Ruka zabiják
1998 Jidášův polibek
„Sladká“ pomsta (TV film)
1997 Dinner and Driving
1996 Twister
1992 Velké vítězství
1986 Stark: Mirror Image (TV film)

TV seriály

2016 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Cena za spravedlnost (S07E03)
2008 Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Žbluňk (S02E13)
2006 Griffinovi (TV seriál)
Jak přežít vloupání (S04E27)
2005 Griffinovi (TV seriál)
Brian na ženění (S04E07)
2004 Larry, kroť se (TV seriál)
Wandering Bear (S04E08)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Escobar Gallardo (S01E13)
Adelle Coffin (S01E10)
Sophia Lopez II (S01E09)
další epizody (4)
Rock Me, Baby (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Ztracená matka (S03E12)
2001 Alias (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Ropuší problém (S02E14)
Obraz za všechny prachy (S02E11)
1999 Griffinovi (TV seriál)
Tě prásk (S02E03)
I pes má svou hrdost (S01E07)
Veřejný nepřítel (S01E02)
další epizody (4)
1995 The Single Guy (TV seriál)

Dokumentární

2000 Fleshing Out the 'Hollow Man'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace