Reklama

Reklama

Akame ga kill!

(seriál)
Animovaný / Dobrodružný / Drama / Fantasy / Horor / Psychologický
Japonsko, 2014, 9 h 12 min (Minutáž: 23 min)

Předloha:

Tecuja Taširo (komiks), Takahiro (komiks)

Hudba:

Taku Iwasaki

Hrají:

Sóma Saitó, Sora Amamija, Jú Asakawa, Mamiko Noto, Jošicugu Macuoka, Hitomi Nabatame, Kana Hanazawa, Hozumi Góda, Eidži Takemoto, Masami Iwasaki, Satoši Hino (více)
(další profese)

Epizody(24)

Obsahy(1)

Mladý bojovník Tacumi se vydává spolu s dvěma přáteli do hlavního města císařství, aby získali peníze pro svou chudou vesnici. Cestou však Tacumi narazí na členy nechvalně proslulé odbojové skupiny zabijáků s názvem Night Raid, kteří jej přesvědčí o prohnilosti hlavního města a aristokracie. Tacumi se tak rozhodne přehodnotit své původní záměry… (Hromino)

(více)

Recenze uživatele Mafian k tomuto seriálu (1)

Akame ga kill! (2014) 

Z počátku velmi nepředvídatelné, barevné a téměř do posledních chvil zábavné. Už od prvopočátku lze však cítit, že funkčnost Akame ga Kill poněkud drhne, jelikož je nepříliš originální, nerozhodné a chvílemi neví, čím chce být. Jeden z plusů, které bych rád zvýraznil, totiž schopnost likvidovat postavy za účelem zlepšení citového prožitku, je postupem času bagatelizován, až někdy kolem dvacátého dílu překročí únosnou mez. Smrti přestávají být překvapivé nebo silně budící emoce, prostě dělají z hlavní postav součásti statistiky, paradoxně za doprovodu dojemné hudby a pokud možno neuvěřitelně patetických nebo srdceryvných frází. U takových seriálů se chci bavit, ne znuděně očekávat "kdo umře tentokrát". ()

Reklama

Reklama