Reklama

Reklama

Stage Fright

Trailer 2

Obsahy(1)

Camilla Swanson (Allie MacDonald) už ako mladé dievča snívala o tom, že sa raz stane divadelnou herečkou, rovnako ako jej matka Kylie (Minnie Driver), ktorá bola brutálne zavraždená po premiére jej muzikálu na Broadwayi s názvom "The Haunting of the Opera". O niekoľko rokov neskôr, dospievajúca Camilla a jej mladší brat Buddy (Douglas Smith) pracujú v kuchyni na tábore múzických umení, keď narazia na konkurz na nové spracovanie "The Haunting of the Opera". Čo osud nechcel, Camille v ňom pristane hlavná úloha, ktorú preslávila jej zosnulá matka. Skúšky na hru sú v plnom prúde, neznámy maniak však mení divadlo na bitúnok, pričom vraždy sa zdajú byť spojené s Camillinou tragickou minulosťou. Zatiaľ čo zúfalý producent a majiteľ tábora Roger McCall (Meat Loaf) presviedča mladých hercov, že šou musí ísť ďalej, pomaly sa zdá, že v tábore nezostane nikto, kto by sa mohol dostaviť na premiéru. (figliar)

(více)

Recenze (23)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Metal vs. napomádovaný muzikál s motivy pomsty a prokleté hry. Nejspíš by to nefungovalo ani jako normální film a s tou příšernou muzikou je to tudíž totální sračka. Od odpadu to zachraňuje sympatická hlavní hrdinka a jedna vraždená scéna, která se jako jediná z celého filmu dá označit za povedenou. Jinak kdo se těší na Minnie Driver, tak ať si nechá zajít chuť. Zdrží se asi tři minuty. Zato Meat Loafa je až moc. 10% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Stage fright se odehrává v poměrně zajímavém prostředí, ale jako horor selhává ve všech směrech. Velmi amatérské provedení vražd (výjimkou excelentní úvodní vražda), nulový empatizmus, žádná nahota, nezajímavá pointa. Jediné, co se dá pochválit je slušný záporák s neokoukanou maskou a se zajímavým projevem při zabíjení a vcelku vtipné dialogy při zpívání, ale spíše nedoporučuji. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Další from-fans-for-fans produkt zaštítěný společností XYZ Films, jejíž zakladatel Todd Brown si prostřednictvím svého dnes nejvlivnějšího webu zaměřeného na „netuctové“ žánrové filmy vychoval cílové publikum, které mu nadšeně zobe z ruky, je bohužel také dalším hřebíčkem do rakve žánrovek. Stejně jako v případě Killers zde máme film, který z okázalé nestereotypnosti a lákavé nápaditosti dělá schéma samo o sobě. Nápad na komediální slasher muzikál z prostředí letního tábora má spoustu potenciálu, ale nakonec vedle dvou dobrých a choreograficky či inscenačně dobře odvedených muzikálových sekvencí dává jen jalové fórky pořád dokola exploatující hrstku předsudků o světě za oponou (chlípný režisér, jemuž musejí být představitelky po vůli, aby dostaly roli, closeted i otevření gayové, nenávist vyznavačů metalu). ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Slasher muzikál, který z operních zpěváků dělá buzíky a z hereček děvky. Nejlépe dopadli fanoušci metalu, z nich se stali masoví vrazi. Stage Night je další důkaz toho, že horor s muzikálem by se neměl míchat. A teen vyvražďovačka už vůbec ne! Nenápadité songy, málo mordování, žádné kozy. Za to tlustého pana "Karbanátka" je tu dostatek. (30%) ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Som jediný, kto dáva tomuto filmu 5*. Aj keď to je asi najslabšia 5*, akú som kedy dal. Je to hlavne preto, že hodnotím horor a nie muzikál. Celkovo ma film velmi bavil. Vraždy sa mi páčili, hlavne deep throat nožom. Herečka sa mi tiež strašne páčila. Tej hororovej zložke nemám čo vytknúť. + herečka z House at the end of the street + herec z Ouija ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Moderný hororový muzikál o divadelnom tábore, v ktorom sa začne realizovať zlostný vrah. Vcelku som bol na tento počin zvedavý; už len pre to spojenie slasherového a muzikálového prístupu, no to čoho som sa stal svedkom ma poriadne znechutilo. Na jednej strane otravná, primitívna teen časť s nevydarenými popevkami, ktoré možno potešia deti a infantilných adolescentov a na druhej strane prehnaná, až parodizujúca, krvavo-hororová časť, ktorá pre tie infantilné oči asi vhodná nie je, avšak svojou blbosťou mi vlastne neprišla vhodná pre nikoho. Neviem čo si o tom myslieť; zväčša sa to nedalo ani pozerať ani počúvať a aj na tú 1* sa musím premáhať. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Aniž bych věděl, do čeho přesně jdu, pustil jsem si Stage Fright s domněním, že půjde o klasický slasher, proto mě hned úvodní scény, kdy jsem pochopil, že půjde o slasher/muzikál, docela vyděsily... Ale pak jsem si vzpomněl na geniální Repo: Genetická opera! nebo Kanibal! Muzikál a rozhodl se, že přeci jenom dám filmu šanci... Zbytečně... Songy byly více než co jiného nudné a otravné, vrah a jeho motiv odhadnutelný prakticky od začátku filmu, nahota žádná a vražd, i když byly dostatečně krvavé, ale nepříliš nápadité, bylo pomálu... A to je škoda, protože někteří z herců opravdu zpívat umí, prostředí je fajn, takže film rozhodně potenciál měl... Ale k vlastní škodě ho nenaplnil... ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

No, co k tomu říct. Slasher sladěný s muzikálem, kde nechybí ani prvky komedie. Nápad sice dobrý, ale zpracování dementní. Zpívaní zaplňuje 80% filmu, vraždy jsou cca 4, z toho je jen jedna povedenější. Jediné co je na filmu dobrý je maskovaný Kabuki zabiják, který má skvělý hlas, výborné hlášky u mordování a hudební sluch. Vraha odhadnete přesně v 39. minutě(teda aspoň já to tak uhodl, když jsem koukal kolik mi zbývá minut.) Škoda, mohlo to dopadnout líp. Ps. Ke konci je nádherný odkaz na Carrie :)) ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Vraždy by se dali říct že i dobrý ale v podáni muzikálu já to prostě s tím hororem dohromady nevidím jako dobrý tah. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Kdybych věděl, že je to něco jako hororová verze Glee, tak do toho ani nejdu, muzikál mě totiž neskutečně sere. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Teenegerský slasher vo forme muzikálu s prvkami komédie. Neviem ako iným, ale mne toto označenie znie ako dostatočné varovanie, ktoré mnoho napovie o kvalitách výsledného počinu. Každopádne neodsudzuj, čo si ešte nevidel a tak som sa do Stage Fright pustil ... a žiadne prekvapenie sa nekonalo. Neviem o čo konkrétne sa tu kto snažil (a asi mi to ostane navždy záhadou), ale skutočne nerozumiem, čo sa malo docieliť a pre koho mala byť táto kombinácia vlastne určená. Muzikálová časť je infantilná, s nemelodickými piesňami a ešte aj s hlúpymi textami, čo malo byť pravdepodobne zámerom, ale problém je, že celé je to až zúfalo nevtipné, navyše štylizované takmer ako High School Musical pre dvanásťročné deti. Hororová časť, ktorá by asi mala byť už určená pre tých vekovo aspoň o pár rokov starších, je zase amatérska, málo krvavá (za zmienku stojí jedine efektná úvodná vražda) a až prehnane, resp. nefunkčne parodizujúca slasher žáner. Nechápem, čo týmto spojením chcel básnik povedať. Výsledok je totiž jeden guláš, ako keď pes s mačičkou piekli tortu ... CELKOVO: 1* (2/10) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snaha o hororový muzikál se podle mě celkem vydařila. „Stage Fright“ není skvělý film, to určitě ne, ale je to komedie, která mě místy dokázala rozesmát, je to horor, který mě místy dokázal zhnusit. Celkově je to docela vyrovnané a žánrové prvky jsou používány na místech, kde mají smysl a kde fungují. V tomhle ohledu je to prostě příjemná šílenost, kde potěší i přítomnost Meat Loafa, který vypadá snad furt stejně. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

894 Díky za sledování titulků 895 Díky, že zůstáváte v sále 896 Už můžete vypnout telefon a pokračovat dále... 897 Počkat, vy už jste doma? 898 Jak sledujete tenhle film? 899 Jak slyšíte tenhle zvuk? 900 Doufám že jste tohle nestáhli, stahování filmů je krádež 901 A kradení je špatné, prostě špatné 902 Ale dělá mi tak dobře! 903 Dnes večer postahuju tolik tvrdého porna! 904 Protože jsem pirát! 905 Pirát .. 906 Protože jsem pirát! ()

vlado90 

všechny recenze uživatele

No potom co som si pozrel ukazku som cakal viac, bolo to pomerne slabe malo vrazd a malo napatia a to spievanie vkuse nesadlo mi to moc. ()

Miagy 

všechny recenze uživatele

Divácky možno trošku pozerateľné, kvôli pesničkám, ktoré neboli úplne od veci. Ako muzikál z tábora fajn, ale tá hororová rocková línia bola nudne trápna. ()

Azrael 

všechny recenze uživatele

Většinu mých vnitřních pocitů z tohoto snímku už vystihl v komentáři uživatel Bloody13 jen bych dodal že režie byla nečekaně(tedy aspoň pro mě) dobrá samozřejmě žádná kamerově střihová revoluce se zde nekoná ovšem u velké části těchto filmů to zabijí právě režie a tady to patří mezi tu lepší část filmu. Zato scénář no… když pomineme že je to muzikál ‘‘sešitý‘‘ se slasherem tak není kupodivu dementní ale předvídatelný a bohužel nudný a to i ve vraždících částech kdy asi až na scénu se žárovkou jsem ostatní buď někde viděl a nebo to bylo fádní. Ale abych si jen nestěžoval mezi další plus patří určitě dívky i když sotva 4 tam bylo 16 a herecky to moc nezvládali tak byly aspoň pěkné a na konci kdy měli korzety se bylo na co dívat. Zbytek obsazení se honosí dvěma muži jedním klukem a pak mateřskou školkou. I když pravdou je že zpívat uměli tak že jsem na konci filmu měl pocit že něž herce co umí zpívat hledal Sable zpěváky kterým nevadí že budou ve filmu. 2*=30% ()

Kusic 

všechny recenze uživatele

,,KDO MI DOKÁŽE ŘÍCT, KTERÁ JAPONSKÁ TRADICE ZAHRNUJE ZAKRÝVÁNÍ CELÉ VAŠÍ TVÁŘE BÍLOU BARVOU??" ... ,,BUKKAKE." Věta, kvůli který jsem musel na chvilku stopnout film. Ze začátku sem se lekl, že jde o muzikál a už prorokoval, o jakou sračku asi půjde. Od poloviny filmu mě to vyvedlo z omylu a vcelku očekávaný i neočekávaný zvrat na konci trošku přidal. Závěr byl prostě hřeb večera, tedy, večerních jatek. Bylo docela groteskní, když ulízaný homoklády a nevinný holčičky běhaj po trávníku, drží se za ruce a zpívají v rytmu muzikálových sraček, mezitím přerušovaným scénami maskovanýho vraha, který nadává na tu estrádu venku v rytmu Iron Maiden :D Půlka nuda, druhá půlka super :) ()

Reklama

Reklama