Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (258)

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Klasické, stereotipné "žena na jednu noc" na začiatku, sa zmení na "muž na jednu noc" (ako keby sme to nikdy nevideli), moderný popud sms na pozadí a známe tváre, žena neschopná zapnúť si šaty a na druhú stranu jej silná a nezávislá sestra, ktorá nakoniec poprie zmýšľanie novodobých vaginálnych pirátiek. Teraz ma film nechal v rozpoložení: potrebuje človek vôbec toho chlapa/ženu, či nie? Potrebuje sa žena prekopať desiatimi kreténmi na to, aby pochopila pointu filmu, ktorá je aj tak zrejmá? Aspoň som mala pocit, že film sa točil so snahou vytvoriť niečo pekné a dojemné, a navyše sa mi zdá, že som dostala peknú dávku podtextových správ. Teraz budem nad tým dve sekundy premýšľať aby som zistila, že ma to ale absolútne netrápi. Dobré na odreagovanie od filmov so skrytým zmyslom. ()

Sofia 

všechny recenze uživatele

S kamarádkou jsme předtím vypily litr jahodové margarity, takže jsme se pak při filmu chechtaly, i když nebylo vlastně čemu. Scénář dost tragický, herecké výkony buď trapné (Rebel Wilson) nebo protivné (Dakota Johnson - moje averze k ní stoupá čím dál tím víc). Od úplného propadáku to zachránili jen sympatická Leslie Mann a její bláznivý přítel Jake Lacy a jedno roztomilé mimino. Režisérův předešlý počin se mi líbil mnohem víc. Tady jsem kromě samotného New Yorku nenašla atraktivního vůbec nic. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Film je jiný, než jak ho propagovali trailery. Trailery film propagovali jako R jízdu, kde si holky budou léčit srdéčka, tím, že budou spát s co nejvíce muži a do toho pařit jako o život. Takových scén jsme tam pár měly, přesto film nabízí i něco více, což jsem nečekal a docela dost mě to překvapilo. Je to docela zajímavý krok, který se tak úplně nepovedl. Protože, nemohl nebo nechtěl jít více do hloubky a taky by hlavní hrdinka nemusela být totální pipka a vybírat si samé osli. Režisér Christian Ditter se snaží něco říci, ale bohužel klouže po povrchu klišé, a pokaždé naráží na mantinely, které si sám filmem vystavil. Dakota Johnson není ošklivá a hrát taky umí, jen z ní scénář dělá hloupou holku. Je vzdělaná, přesto nepoužívá svůj mozek a snadno se nechá odstrčit ze vztahu, hned po prvním problému. Leslie Mann má z filmu nejvíce čitelné cíle a i řešení svých problémů, které se netýkají jen toho, aby s někým byla. Rebel Wilson je vtipná a filmu dodává vtipy a dynamiku, ale na konci jsem zjistil, že bez ní by film fungoval lépe. Mám rád Alison Brie a fakt mě mrzí, když někdo nedokáže využít její potenciál. Většina mužských postav jsou docela sympaťáci, ale z většiny z nich scénář dělá sobce, co myslí jen penisem nebo slabochy, který nezvládnout první problém, který se ukáže. Jak přežít single není špatný film, jen není tolik vtipný, jak mohl být a furt balancuje na hraně jestli chce něco říci, nebo jen bavit. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie o běžném tématu plná zaběhlých klišé a šablon. Alison jsem měl rád z Community, tak jsem se na to těšil, ale tady je taková nijaká. Celkový humor je fajn, ale žádný armageddon bránice se rozhodně nekoná, herecký ansámbl nepřekvapí a Rebel Wilson si jede svoje "bomby" podobně jako jinde. Víc se o tom asi nedá napsat, aniž bych nezačal popisovat děj. Je to více komedie, než cokoli a sic používá stereotypy ze života, tak jedou ve filmových kolejích, takže se to nedá brát jako rada/varování do života. Pokud chcete něco víc "ze života", dejte si raději Blue valentine. A ne, není to komedie. Ano, je to spíš depka. To se vám nelíbí? Tak se raději vraťte ke komedii typu How to be single. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Žánrově vyčnívající nepředvídatelná jednohubka, která umí pobavit, ale místy jí dochází pára v humoru. (Možná trochu více Rebel?) Každopádně mi scenáristicky strašně viděl našroubovaný příběh Alison Brie, která nemá s hlavními postavami žádné interakce a ani je nezná. Nehodila se tam, tři příběhy by stačily. Dakota Johnson mi nevadil a celkově to má docela spád a je to velmi příjemné. Ovšem vedle S láskou, Rosie musím dát nižší hodnocení. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama