Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje správný a špatný způsob, jak být nezadaný, ale... je tu také Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamělých srdcí hledajících vhodný protějšek za účelem flirtu, manželství či něčeho mezi tím. A někde mezi provokativním laškováním a známostmi na jednu noc mají všichni tito nezadaní lidé společné to, že se potřebují naučit, jak být svobodní ve světě, ve kterém se definice lásky neustále vyvíjejí. Spát s kdekým ve městě, které nikdy nespí, ještě nikdy nebyla tak velká legrace. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (258)

castor 

všechny recenze uživatele

Osamělá srdce v New Yorku optikou ostřejšího ražení aneb dejme mladým to, co žádají. Pití platí zásadně chlapi, jdeme se bavit. Solidně hrající, ač lehce unylá Dakota Johnson si chce dát pauzu od své vysokoškolské lásky, pološílená milovnice večírků Rebel Wilson mi snad vůbec poprvé ani tak nevadila, ostatní herecky převyšující lékařka Leslie Mann, která si nechce opačné pohlaví pustit po citové stránce k tělu, a uživatelka internetových seznamek Alison Brie? No, ta je v ději tak trochu navíc. Pak jsou tu ještě tak trochu nijaký barman, tak trochu ovdovělý byznysman, tak trochu mladší přítel hrdinčiny sestry. A na světě je několik slabě provázaných linek, které jak se mezi sebou rychle prolínají, zakrývají menší příběhovou prázdnotu. Ale tak zlé to určitě nebude. Holt děvčata spí s kdekým, ač žádnou vztahovou hru předstírat nemusejí a můžou být s tím, s kým chtějí, o názorech na samotu a na to, jaké je to být single, si můžeme nechat tak akorát zdát. Na motivy knižní předlohy od Liz Tuccillo, jedné z tvůrkyň populárního seriálu Sex ve městě, vznikla docela fajn komedie, která chce být hlavně moderní. A to ve světě, ve kterém je všechno složitější, než může být. Ale oceňuji, že se to nevtíralo a nepodlézalo za každou cenu jako podobně laděné kousky, navíc solidní roli hraje i samotný New York. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

75-80% ... Človek by mal objaviť najprv sám seba, predtým ako sa pustí do vzťahu s niekým iným. Nielen extra zábavný film, ale aj niečo na zamyslenie podané nenúteným spôsobom. A navyše, tam kde sa zjaví Rebel Wilson, to vždy stojí za to. Ale celý cast bol znamenite vydarený. No a soundtrack tiež ladil výborne k filmu. ()

Reklama

Sofia 

všechny recenze uživatele

S kamarádkou jsme předtím vypily litr jahodové margarity, takže jsme se pak při filmu chechtaly, i když nebylo vlastně čemu. Scénář dost tragický, herecké výkony buď trapné (Rebel Wilson) nebo protivné (Dakota Johnson - moje averze k ní stoupá čím dál tím víc). Od úplného propadáku to zachránili jen sympatická Leslie Mann a její bláznivý přítel Jake Lacy a jedno roztomilé mimino. Režisérův předešlý počin se mi líbil mnohem víc. Tady jsem kromě samotného New Yorku nenašla atraktivního vůbec nic. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Já mám ženy rád,takže moc nemusím filmy,které z nich dělají stupidní bytosti bez mozku.Takový vzorek se tedy alespoň v mém okolí nevyskytoval a nevyskytuje.Jiný film by mohlo zachránit obsazení,ale zatímco Alison Brie a Leslie Mann jsou v pohodě,Dakota Johnson je pro mě nesledovatelná a pokud nezačne Rebel Wilson nosit delší trička,bude patřit do stejné kategorie.První část je čistá vykrádačka filmu Až tak moc tě nežere,humorné scény tlačí na pilu tolik,že se není čemu zasmát a pokaždé,co promluví Rebel Wilson,zalije mě nová vlna zoufalého znechucení,do všeho toho neštěstí se přidá spousta klišoidních a patetických záležitostí a dodíval jsem se jen díky tomu,že jsem k tomuto cíli napřel veškerou zbývající vůli. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Největším pozitivem tohoto filmu je soundtrack , který je parádní. Příběh je průměr a když se člověk povznese přes ten milion dialogů co zde je dá se na to i dívat bohužel humor zde není takřka žádný jelikož pobavil jen Gandalf a jedna humorná scéna jinak nic. Velké mínus za postavu Rebel Wilson nedokážu pochopit jak se někomu ta herečka může líbit a přijít vtipná. 60 procent lepší průměr ()

Galerie (115)

Zajímavosti (6)

Související novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (více)

Reklama

Reklama