Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (19)

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto bombový start. Lidi asi čekali něco velkolepýho, ale mě se tohle pozvolné tempo podobně jako u Iron Fista hodně zamlouvá. Přecejen to musí celé dávat smysl a představit postavy i těm, kteří některý ze serošů vynechali (PRÝ I TAKOVÍ JSOU). Těšim se na další, jenom škoda absence českých titulků na Netflixu, takže to půjde opět pomaleji. Ty prostřihy jsem si během chvilky zamiloval a už se těšim, co předvede Alexandra. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu má s tímto dílem tolik lidí problém? Až na některé přechody mezi lokacemi a postavami v podstatě vše funguje. Rozpolcenost je pochopitelná - nikdo ze zúčastněných zatím neměl důvod se setkat. Vyloženě potěší například Matt u soudu, pátrání Jessicy, nebo Luke při odchodu z vězení. Čas věnovaný krátkému vysvětlení, co postavy doteď dělali je adekvátní. Role Sigourney prozatím jen nastíněna, ale uvidíme, co z ní nakonec vzejde. Na rozjezd hodně dobré. První díl Iron Fista byl kvalitativně o dvě třídy níž... ()

Reklama

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak jinak, první díl představuje všechny hrdiny, než se spojí v jeden tým. Je nám vysvětleno, jak teď žijí po událostech jejich vlastních seriálů, takže nějakou akci moc nečekejte, jde spíš o zpětné seznámení a povídání. Nejméně prostoru dostává Iron Fist, jelikož jeho seriál přímo navazuje na Defenders, není ho tak moc potřeba. Zajímavé je i celkově barevné provedení celého dílu, kde prostředí, kde se každá z hlavních postav nachází, je barevně laděno k danému superhrdinovi (Luke Cage žlutá barva, Daredevil červená atd...). Okrajově nám je představena hlavní záporačka s tváří herečky Sigourney Weaver, nic moc se, ale o jejích motivech, ani kdo vlastně je, nedozvíme, jen že umírá na vážnou nemoc a proto uspěchá plán na zničení New Yorku. Konec nám dává jasně najevo, že je něco hodně špatně a navnadí diváka na další díl. Za mě tedy 3.5/5, příště to chce víc akce. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Chcem naspäť svoj život." - "Ale ten ti nikto nevráti. Musíš si ho vziať sám." Vynikajúci začiatok. Pomalý, v podstate úplne bez akcie, ale tak sa mi to práveže páčilo. Asi by bola blbosť začať tým, ako sú už všetci pokope a niekoho mlátia v tmavej uličke. Áno, aj tak by sa to dalo, ale oceňujem, že cesta k zloženiu tímu sa začína pomaly. Každý hrdina má dostatočný priestor a našťastie sa vracajú nielen ich kolegovia, priatelia či lásky, ale i atmosféra. Čiže Jessica sa pohybuje v ochľastanom noire, Luce Cage to stále hrá na dobrosrdečný blaxploitation atď. S pani manželkou som si preskákal všetky doterajšie seriály, smerujúce k Defenders a musím povedať, že ja som proste bol veľmi spokojný s takýmto začiatkom. Takisto Sigourney Weaver zatiaľ pôsobí dobrým dojmom, čo je fajn info pre každého, ako ja - teda pre každého, kto ju moc nemusí. Tu je ale OK. Sú naznačené zlovestné veci, ktoré sa majú v dohľadnej budúcnosti stať. Je sa na čo tešiť. Snáď to nepokazia tak, ako druhú polku Lukea Cagea. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

začátek celkem seznamovací a uváděcí do dění, já jsem spokojenej, nebylo tam vlastně nic pořádně zajímavého, postavy se objevovaly a já věděl, kdo to je, což je skvělé vidět všechny charaktery pohromadě včetně vedlejších postav. Akorát mě tam srala jedna věc, postavy jsou až moc přesně nalinkované a vůbec se neodklánějí od svého standartu, takže když je na scéně Luke, hraje ten typický nechutný hip hap hop a podobná debilnií muzika, Luke hází ten svůj otravný výraz všude okolo. Jessica pro změnu pořád chlastá a je arogantní a nepříjemná. Fist asi jako jako jediný výjimečně nezklamal no a Matt je Matt, ten se chová pořád stejně...jsem zvědavej zda budou mít dál postavy nějakej vývoj....za mě prostě průměr ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama