Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (504)

farfalla 

všechny recenze uživatele

Horší pokračování ´Home Alone´ (1990) a ´Home Alone 2: Lost in New York´ (1992). Jiný režisér a jiný Kevin, nyní Alex. Alex D. Linz je mladší než Macaulay Culkin a více-méně jenom do kamery hází roztomilé ksichtíky. Zápletka s čipem, vetřelci, rodiče, sourozenci i nástrahy v domě a jeho okolí jsou jenom pokusem vytěžit něco z bývalého úspěchu. ()

masw odpad!

všechny recenze uživatele

Je to oproti minulým dílům až moc dětské, což je hodně špatně, protože na minulé díly Sám doma se dalo koukat v každém věku. Nejhorší ale je, a to nesnáším, že se záporné postavy nejdřív chovají chytře (dejme tomu), a následně z nich je banda idiotů, kterým se smějí děti a pitomci. Jediné plus je zde malá role velmi mladé Scarlett Johansson, jo pánové to jsme ještě měli šanci ji zbouchnout a donutit ji aby si nás vzala. :) ()

Reklama

PanFilmov 

všechny recenze uživatele

Tak toto už nie je ono, vôbec nie také vtipné a ani náhodou originálne ako prvé dva diely SÁM DOMA s Macaulayom Culkinom. Síce sa tam nájde zopár vychytených scén ale to je všetko, výrobcovia úplne odbočili od pôvodneho "Sám Doma" :((( 2* som dal len preto lebo som veľký fanúšik predošlých dvoch filmov. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Pouhopouhá vykrádačka prvních dvou dílů. Ještě bych překousl, že zde nahradili M.Culkina, tak nesympatickým hlavním hrdinou, ale to, že je to celé bez nápadů a nudně natočené, vě mně po celou dobu vzbuzovalo pocit nepříjemného přiživování na popularitě stejnojmených snímků. Nic zde není originální či ozvláštňující. Žádný mimořádný herecký výkon či nápaditá kamera. Zkrátka nudná zbytečnost. 2/10 ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Ale ano, bavil jsem se... jenomže to mi bylo tak sedm. Po letech se musí uznat, že herci jsou nesympatičtí, z čehož plyne, že co u Culkina a spol. bylo skvělé, zde je špatné. Použití samotného názvu "Home Alone" a ústřední melodie bych nenechal projít bez trestu. Nakonec tedy aspoň jedna hvězda, a to kvůli mému mladšímu já, protože pro takovou věkovou kategorii to je určeno. Jinak si myslím, že když už třetí díl, tak ještě tak circa r.1994 s Culkinem a to naposledy. Mimochodem, viděl jsem i čtvrtý díl a nad tím se už tuplem nemá cenu pozastavovat. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Jediný film zo série Sám doma, v ktorom nie sú spomenuté Vianoce. Pán Jernigan (Lenny von Dohlen) sa na začiatku zmieni, že je 8. januára, takže Vianoce už sú preč. (rador)

Reklama

Reklama