Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní zločinec Beaupre se dohodne na „obchodu“ s ukradeným raketovým čipem. Se svými komplici – Alicí, Jerniganem a Ungerem – ho na tejné schůzce získá a ukryje ho do hračky, dálkově ovládaného autíčka. Při celním odbavení na letišti dojde k záměně tašky, kterou si do Chicaga odveze paní Hessová. Zločinci znají jen přibližně její adresu, a tak musí prozkoumat několik vilek na tichém předměstí. Osmiletý Alex, který dostal od paní Hessové autíčko, je nemocný a dalekohledem podezřelé osoby pozoruje. Vždy zavolá policii, ale zločincům se podaří včas zmizet a nikdo mu nevěří. Alex pochopí, že proti zločincům mezinárodního formátu, kteří mají k dispozici nejmodernější techniku, musí bojovat jenom svým důvtipem – vybaven tím, co mu poskytne dům a jeho skříň s hračkami… (TV Prima)

(více)

Recenze (504)

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Zřejmě typický příklad humoru americké konzumní společnosti, pro mě osobně a pro Evropana jako takového však jen typicky odpadová záležitost! Mohlo to však dopadnou lépe, stačilo možná jen opět obsadit Macaulaye Culkina do hlavní role a bylo to alespoň na tu jednu. Toto byl pro mě opravdu naprosto nepochopitelný tah. Veškeré scény a veškeré vtipy už jsme viděli v předchozích dvou úspěšných dílech. Opravdu se jedná jen o frašku-výsměch a hloupý pokus navázat na něco, co předtím ve světě udělalo veliký "BOOM". O nesympatickém malém hlavním hrdinovi a nepříjemných zlodějích se už raději rozepisovat nebudu:-( Doufám jen, že už další díl nenatočí.. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku dávám pouze s ohledem na skutečnost, že chodit právě do 1. třídy ZŠ, jistě by u toho má infantilní dušička plesala a všechny ty dementně "humorné" situace by fungovaly, tedy vzbuzovaly holčičkovský smích, jako když se perličky na hajzlu přesypávají. Dětem se holt líbí kdejaká pičárna. Pro jedince s IQ nad 75 je trojka osamělého fakana v domácnosti krystalicky čirým utrpením, navzdory tomu, že smrad v hlavní roli už nemá hubu jak nafukovací panna. 10% za tu představu, že bych to viděla jako poměrně čerstvý odlitek. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Ok. Tento film je fakt zlý. Nebudeme si klamať. Ale každé Vianoce sa len rehocem na tom ako zlý tento film je. Proste je to tak zlé, až sa to stane dobrým. Budem tomu preto dávať vysoké hodnotenie? Nie. Ale dám štyri hviezdičky už len preto, že sa to pre mňa stalo komédiou z celkom iného dôvodu, než to malo byť. Hrozný film, príšerne napísaný, príbeh úplne mimo akejkoľvek reality... ale vždy sa len rehocem na tom jak je to zlé. To sa však už nedá povedať o 4-ke. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Už to nebylo ono. Výměna Culkina za Alex D. Linze je dost chabá. Linz postrádá charizma a i režisérsky série zaznamenala propad. Raja Gosnell sice není nejhorší, ale s bídným scénářem mohl sotva nadělat zázraky. Pár vtipů se povedlo, ale v drtivé většině už to není směšné, ale spíše nenápadité a bez jiskry. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

viac zloduchov = viac zabavy... aspon tak to malo byt, ale gosnell nie je chris columbus a alex linz ma na kilometre daleko od charizmy culkina. ako v pripade prvych dvoch filmov scenar opat obstaral john hughes, ale na prve dva filmy sa trojka nechyta ani z daleka, potesi len mlada scarlett ale to je asi tak vsetko... ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Macaulay Culkin odmítl hrát v tomto filmu, protože ho role Kevina (z prvních dvou dílů) omrzela a měl pocit, že by do filmu neměl čím přispět. (Cheeker)
  • O tomto filmu se uvažovalo jako o posledním dílu série, který bude promítaný v kinech. (Cheeker)

Reklama

Reklama