Reklama

Reklama

V původním a velmi poutavém snímku, plném živých hudebních vystoupení, Streep ztvárňuje postavu Ricki Rendazzové, slavné kytaristky, která se ve snaze splnit si své sny o rockandrollové slávě dopustila nepřeberného množství životních chyb. Během návratu domů dostává tváří v tvář své rodině šanci tyto chyby napravit a změnit se. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (133)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Mají snad všichni zpěváci podobné osudy, nebo jen filmy o nich se podobají jako vejce všem ostatním vejcím? Country, jazz, rock, rozvody, rodinné problémy, chlast, drogy, neúspěch a nakonec úspěch. Meryl jako rocková babča má ale slušné grády, její labilní dcera – ne, pardon, její dcera v roli její labilní dcery – je taky výborná. Co nejen pokulhává, ale i šmajdá, jsou mužské postavy, do jediné charakterově ploché jako tělo kytary. Jejich jedinou úlohou je přihrávat Ricky, a to na pódiu i pod ním. Výchovné pointy mi zvedají tlak, kazí trávení a způsobují červené vidění, takže jsem si zapamatovala jen to, že nikdy není pozdě nazout okované štekle, uplést copánky z plstnatého skalpu, nasadit masivní prsteny, zombie-mejkap a koženou bundu a podniknout něco hustě andrenalinového. Třeba vyrazit na rodinnou sešlost. P.S.: bod dolů, že nezazněla celá Bad Romance. :( ()

farfalla 

všechny recenze uživatele

Měla jsem dojem, že se všichni příliš soustředili na zpívání Meryl Streep, ale nejak zapomněli na příběh samotný. Scénář měl být více propracovaný a soustředit se na míň témat anebo je alespoň lépe propojit. Dlouhé, v podstatě nezáživné písně rozmělňují děj. Mnoho není vyřčeno a všechno zůstává nedopovězené. Zase jednou výborná Meryl v průměrném filmu. ()

Reklama

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Čtyři rudý, protože máma, dcera, hudba. Ale ta imbecilní móda dávat do trailerů scény, kerý pak nejsou ve filmu, mi nejde do hlavy. Ideální film pro militantní bio raw vegany a podobnou „hate freely go green evangelium“ šířící chamraď, protože scéna ze začátku svatby z nich dělá úplný kretény, čímž je úžasná - a trefná. Naštěstí na závěr dojde ke sluníčkově hudebnímu hepyendu, kde chyběj akorát jednorožci seroucí duhu, takže po shlédnutí týhle nasládlý jednohubky odchází člověk z kinosálu celkem spokojenej, i když se původně těšil na mnohem víc. 70-80% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Miestami parádne zvládnuté scény, miestami však dosť „umelo vykonštruované“ snímky. Ako vždy, M. Streep je tá ktorá na seba najviac upozorní. Keď niekoho príbeh neláka (je to však zo skutočného života a v každej rodine sa to môže objaviť), tak aspoň môže vidieť jeden z ďalších hereckých tvár skvelej M. Streep. Jej hra a postava bol veľmi dobrá! Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Opět člověk žasne nad neuvěřitelnou chameleónovitostí M. Streep, která zahraje opravdu všechno. Je taky to jediné , co posouvá film alespoň na střední laťku , protože jinak jde o tisíckrát viděné téma rozklížené rodiny. Ale najde se pár vtipných okamžiků , a potěšila hudba a nestárnoucí Rick Springfield. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně u snídaně nosí Pete (Kevin Kline) třičko Indiana University. Kline na tuto školu skutečně chodil. (jezurka42)

Reklama

Reklama