Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Filmový debut divadelního režiséra a scénáristy Tomáše Svobody vypráví příběh čtyř přátel, vášnivých hráčů vodního póla, kteří společně provozují bazén. Ten jim jednoho dne jako nevyhovující vypustí hygiena a čtveřice se tak rázem ocitá doslova na dně. Jeden z nich pak na dně bazénu začne dokonce i bydlet, když se pohádá s manželkou a uražen odejde z domova. Z nedostatku příležitostí začnou chlapi podnikat jako „hodinoví manželé" a zakrátko si najdou klientelu mezi místními dámami. Každý z nich má svou pravidelnou zákaznici, ale ty mají kromě oprav často i velmi specifická přání a potřeby. To se však pomalu přestává líbit partnerkám a manželkám našich hrdinů... Takto rozehraný příběh pak graduje nečekanou cestou do Tater, kde se vše pořádně zamotá, aby nakonec vše dospělo do zdárného konce, který slibuje nejedno překvapení. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (475)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Svoboda je sice neumětel, ale povedl se mu husarský kousek, když dokázal do své prvotiny získat skvělou hereckou sestavu v čele s Novotným, která vždy naplní kina. Stvořil značně bizarní svět plný kravských ezo spolků, latentních homosexuálů, pánských obleků Bandi, a aby toho nebylo málo, tak přidal druhou ligu vodního póla plnou čtyřicátníků. Námět je ideální pro nějaký nízkorozpočtový sitcom, ve filmu poslepované skeče úplně nefungují. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Poctivá česká komédia, ktorá si berie zo západných komédií to lepšie (moderný vizuál, dobrý strih a kameru), pritom ostáva verná tradičnému českému humoru, a zároveň nemá problém upriamiť pozornosť na prostoduchý situačný humor, ktorý korešponduje s dnešným trendom nenáročných filmov, ale súčasne neupadá do koncepcie troškovského prvoplánového výplachu. Skrátka je to film, pri ktorom sa pobavíte a nebudete sa za to hanbiť. 70%. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Naprosto chápu účel lehce košilaté oddychovky, ale opravdu visí divácké nároky tak nízko? Sitcomový obsah nacpaný do celovečerního formátu působí rozpačitě, ženské postavy jsou nelogicky se chovající karikatury z nějakého alternativního vesmíru, dospělí muži zase infantilní idioti. O vtipnost se stará pouze Kuželovitý tmelič děr paní hejtmanové, ale je to jen proto, že repliky dané scénářem pozvedá vlastní interpretací. Na druhou stranu je třeba ocenit absolutní nezištnost product placementu. Ať už tolikrát zmiňované triko či „S mikrofonem za vodním pólem“ na celostátní komerční rozhlasové stanici. Přenos ze zápasu pardubických Vyder proti Bojovným lachtanům z Nymburka je vtip s dobrým Korcem a zároveň Impuls pro Silvia Babiše, že má vysílání ještě rezervy.. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tak jsme po delší době zavítali v naší vísce do kina. Předem jsme se podívali na hodnocení, což už samo o sobě nás nalákalo, neboť český film s hodnocením nad 50 % se stává jevem nevídaným. Přivítalo nás více než z poloviny zaplněné kino, což jsme již také dlouho neviděli. Navíc, jednalo se u nás již o čtvrtou reprízu. Film začal, hezky ubíhal a překvapivě rychle skončil. Dobře jsme se při něm bavili, protože po delší době byla u nás natočena komedie, kde se člověk baví, směje a nemusí se vyrovnávat se smrtí některé z důležitých postav (tedy skoro :-). Příběh byl sice trochu roztříštěný do jednotlivých gagů, ale o humor jde především, takže v tom jsme byli spokojení - trochu více, než hlavní hrdinové, pro něž byl závěr filmu maličko trpčí. ()

Kosmik 

všechny recenze uživatele

50% Dobře rozjetá komedie, kterou osvěžují krásné symbolické vtípky. Vše ale zkazí úlitba generálnímu partnerovi filmu, jednomu obřímu turistickému resortu na Slovensku. Takže se hrdinové musí vydat do tohoto resortu, aby zde postupně prošli všechny turistické atrakce. Propagačnímu videu se tak podřizuje i veškerý děj. Dost hořké zklamání. Jinak by to mohlo být i za 70 až 80%. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Filmaři pro film hledali nejhorší bazén. Nakonec byl vybrán bazén v Nymburce. (aporve)
  • V scéne, keď ide Eva Holubová vyšetriť hodinového manžela, Bolek Polívka si má vyzliecť spodné prádlo. Je však viditeľné, že si ho nevyzliekol, ani neskôr keď ho doktorka vyšetruje. (domco10)
  • Titulnú skladbu filmu "All those places" zložila a nahrala košická skupina Peter Bič Project. (De Large)

Reklama

Reklama