Reklama

Reklama

Jako malá holka byla Eliza ošklivá a neoblíbená, dnes je ale slavná na sociálních médiích, hlavně na Instagramu, a má 263 tisíc followerů. Žije virtuálním životem, ale to se radikálně změní, když se nechutná scéna, kterou zažila v letadle, stane virálem. Najednou zjistí, že žádné opravdové přátele nemá a všichni se jí smějí. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (67)

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku seriál pôsobil ako stratený - bol fajn, ale nikam sa nehýbal. Ale potom si človek začal všímať, tie jemné zmeny v správaní postáv a bolo to fajn. A potom to bolo ešte lepšie :) Keby si neprečítam, že si to vzalo inšpiráciu z My Fair Lady, tak mi to fakt netrkne ani za 100 rokov. Ale uznávam toto moderné seriálové spracovanie vyšlo suprovo. ()

McClane 

všechny recenze uživatele

Hodnocení pilotu: Zaplatpánbůh stárnu a pro tuhle nesympatickou krávu nemám pochopení. To, že podobní lidi existujou, bohužel vím a snažím se to vytěsnit. Rozhodně by se ale nikdy nemohlo stát, že by přestala být nesympatickou krávou a stala se člověkem, o čemž se nás asi tvůrci budou snažit přesvědčit. 30%. ()

Reklama

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Zrzka je docela přitažlivá a roztomilá, ale to je asi tak všechno - Cho je nesympatický arogantní hejsek a všechny rádobyvtipné situace v pilotu na mé tváři vzbudí sotva lehké pousmání, smích ani náhodou. A prostředí v němž se "Selfie" odehrává také není nic pro mne, takže za 2* a dále sledovat nehodlám... ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála seriálů, u nějž mě trochu mrzí, že nenatočili ještě tu 2. sérii. I když je pravda, že takový konec je aspoň originální. Každopádně těžké rozhodování mezi 3-4*, ale vzhledem k tomu, že více než filmový fanda jsem seriálový maniak, tak dám ty 4*, protože to bylo zábavné a relativně svěží (ono co furt nového chcete natáčet?). P. S. Ty vole takovou aplikaci v telefonu by měl někdo vymyslet. Ano myslím tu na měření promile v krvi.... prostě dýchnu na telefon a je to :D ()

Foox 

všechny recenze uživatele

Po pilotu, na který jsem "byl donucen" se podívat s přítelkyní můžu konstatovat, že bych měl být částečně cílovkou, samozřejmě tou okrajovější, ale i tak se mě to v žádném smyslu nedotklo. Sice se to lehce snaží nastavovat obraz dnešní facebookové/instagramové/tweetové/ generaci, jenže to zůstává na startu a pochybuji, že další díly přinesou jiné potencionální ovoce, kterého v tomhle tématu je plno. 50% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama