Reklama

Reklama

Asterix a překvapení pro Cézara

  • Francie Astérix et la surprise de César (více)
Trailer

Obelix se zamiluje do nově příchozí ve své domovské galské vesnici, ale zlomí mu srdce, když k ní přijede na návštěvu její pravý milenec. Milenci jsou ale uneseni Římany. Asterix a Obelix je chtějí vysvobodit a vydají se na nebezpečnou výpravu, na které potkají gladiátory, otrokáře a byrokracii - a také se setkají se samotným císařem Juliem Caesarem... (TV Minimax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (236)

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Klasická Astérixovka a nutno dodať, že jedna z tých najlepších. Astérixovkám dať menej ako 3x* nemôžem, veď som predsa fanúšik (komiksom sa naozaj kreslene filmy nevyrovnajú, ale aj tak si myslím, že sú skvelé). A ako som už spomenul Astérix a prekvapenie pre Cézara je jedna z tých najlepších, takže dávam hviezdičiek štyri. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Tohle je zfilmovaný můj nejoblíbenější Asterixův komiks. Jako sešit se to jmenuje Asterix Legionářem, a je to jeden z nejvtipnějších dílů. Goscinny a Uderzo vytvořili neuvěřitelnou dvojici, který se setkávají s šílenými situacemi, a bláznivými postavičkami, ať už z historie, nebo smyšlených. Na filmové plátno nikdy není možné přenést kouzlo sešitové, nicméně zábava je to stejně, a je to fajn podívaná. Baví to různé věkové kategorie už nějakou tu řádku let, a stále to neztrácí kouzlo. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

"Co!? No jenom ty dveře rozflákej, dotěro!" ~ Spolu s 12 úkoly neoddiskutovatelná pecka, tady navíc s již zmíněnou skvělou hudbou a poblázněným Obelixem. Idefix měl dostat Oscara (resp. Césara) a stačil by nějaký malý, drobný a roztomilý :) ~ "Ten chlap má děsnej kamenopis, nepřečtu to..." ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Asterix a Obelix málo kdy zklamou, i když novější příběhy jsou opravdu slabé, překvapení pro Cézara patří určitě mezi to lepší se zmíněnou galskou dvojicí. Příběhu se už tradičně některé prvky dají vytýkat, ale proč, když je to příjemná zábava, která není pouze pro děti. Zbytečné srovnávat s komiksem, který je prostě jiný a má jiné kouzlo než animovaná filmová zpracování. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Určitě jeden z (nej)lepších animovaných filmů s Asterixem a Obelixem. Zároveň asi moje vůbec první setkání s tímto fenoménem (kdysi dávno v dětských létech, až pak jsem měl čest s několika málo sešity). Přímočarý košatý děj, suchý humor, zábavné postavy, skvělá animace a nezdravě chytlavá titulní píseň (Astérix est là!); i dnes jsem byl spokojen. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Finále snímku se odehrává v římském Koloseu, které však v Cézarových dobách ještě nestálo. (L_O_U_S)
  • Scéna závodů vozatajů paroduje stejnou scénu z filmu Ben Hur (1959). (L_O_U_S)
  • Příběh filmu je kombinací komiksů "Asterix legionářem" a "Asterix gladiátorem". (Czernozub)

Reklama

Reklama