Reklama

Reklama

Lyžařská hlídka

  • Československo Lyžařská akademie (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V této rozpustilé komedii se parta oddaných členů horské služby vydává zachránit lyžařské středisko Snowy Peaks od zhoubných plánů chamtivého podnikatele Marise. I když jsou členové lyžařské hlídky pěkně rozpustilí, hlavní zásluhu jim nelze upřít - bezpečnost na sjezdovkách se jim daří udržovat skvěle. Nyní je ale čeká mnohem náročnější úkol, když musí bojovat proti nepřátelskému a movitému developerovi. (Peta_N)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nakonec to kupodivu zase až tak hrozně nedopadlo. Šel jsem do toho s tím, že si možná zničím další svoji dětskou nostalgii, ale nakonec po takovým nijakým rozjezdu jsem se pobavil docela obstojně. Šílenec co jezdí na všem možným pak určitě vede a hrozně mi připomínal Zeda z Policejní akademie. Dočkáme se tu i slušných akrobatických lyžařských kousků i když trojité salto s pěti vruty tu ještě nečekejte. Na to má copyright Aleš Valenta. Každopádně taková nenáročná crazy zábava typická pro dobu svého vzniku. Pokud jste to v dětství neviděli, nebo vám lyžování absolutně nic neříká, tak raději ruce pryč.55% ()

wray 

všechny recenze uživatele

podobne ako ostatni, patrim k tym ktory tento film videli niekedy na zakladnej a bola to proste pecka (u mna bonus body kedze som vtedy niekedy chodieval na lyziarske), lebo su tam makaci na lyziach humor je pre detskeho divaka idealny, a v 13tich ci kolko som to mal, clovek ostatne "drobne" nedostatky prehliadne. Tuto sezonu som tiez lyzoval viac, tak som si povedal ze nebude zle pozriet si lyziarsku akademiu. Nuz - nebolo to uplne zle, ale nebudeme si klamat v sucasnosti to uz divakovi nema velmi co povedat, a ked tak zvazim ake filmy sa natacaju dnes, tak asi ani ten detsky divak by tento film v dnesnej dobe neocenil. 2* davam len z nostalgie. Neviem ci mozem niekomu odporucit, ale mam taky pocit ze za 10,15 rokov si to mozno predsa len pozriem znova :) ()

Reklama

Joe321 

všechny recenze uživatele

Zhruba po deseti či více letech jsem teď koukal znova. Pamatoval jsem si akorát tu scénu s gumou, jak se mu utrhne stromek pod rukama. Překvapivě se mi to opět líbilo. Hrozně pohodová atmosféra s hudebníma hitovkama a ne až tak za vlasy přitaženým humorem ve stylu Chevy Chase. -"Taste death, live life." ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já mám tenhle film prostě rád už od malička a dodnes patří mezi nejoblíbenější komedie mého otce. Je to celkem prdel a dá se narazit na několik opravdu povedených scén, kterým se zasměju i po dvaceti letech, co jsem to viděl poprvé. Navíc to na rozdíl od těch novodobých kokotin není jen o sexu a ztrátě panictví (panenství), ale hlavně o „boji“ mezi horskou hlídkou a slizkým pracháčem + jeho pohunky. Najdou se tu i slušná děvčata, srandovní postavy, slintající a grgající pes a samozřejmě akrobatické kousky. Takže tomu s klidným srdcem dám solidní průměr a vždy se na to rád podívám znovu. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Patřim mezi ty, co film viděli v dětství někdy na začátku 90. let. Dneska tento film běžel na MGM, tak jsem se schválně zkusil podívat. Bylo mi předem jasný, že z toho teď asi moc nadšenej nebudu, ale byl jsem fakt zvědavej. Co k tomu říct? Pokud v nějakym filmu podá nejlepší hereckej výkon ze všech pes, tak to asi mluví samo za sebe. Herci mi připadali jako banda naprostejch amatérů a všichni buď nehorázně přehrávali a nebo byli úplně neviditelný. Opravdu nechápu, kde takový "talenty" vyhrabali. Co se týče filmu, tak ten sází na poněkud lacinej typ humoru, kterej je založenej převážně na tom, že někdo jede na lyžích a nemůže zastavit nebo někdo někam spadne, praští se do koulí a podobně. Já to beru a rozhodně nepatřim mezi ty diváky, co potřebujou mít u komedie pocit, že sledujou "inteligentní" humor. Jenže tady je těch vtipnejch scén dost málo a většinu času na obrazovce akorát vidíte, jak někdo lyžuje. A koukat na lyžaře, to neni nic pro mě. Takže jednu hvězdu dávám za anglickýho buldoka, kterej snad jedinej dokázal zahrát to, co se po něm chtělo (Navíc já mam tyhle pejsky fakt rád, i když radši mam teda americký buldoky a do americkýho filmu by spíš pasoval americkej buldok, ale tak aspoň něco :-) a druhou hvězdu dávám za scénku s hledánim kontaktní čočky na sjezdovce. Nic víc jsem v tom filmu nenašel. A uživatelům, co tady píšou, že je to srdcovka z dětství, doporučuju, aby se na to radši nedívali nebo pravděpodobně přijdou o iluze jako já. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v americkém státě Uhah v lokalitách Park City, Little Cottonwood Canyon, Snowbird a Alta od 8. března do 25. dubna 1989. (GASTON73)

Reklama

Reklama