Reklama

Reklama

Vizionářský režisér snímků Dům tisíce mrtvol, Vyvrženci pekla a Halloween přichází s hrůzostrašným příběhem pěti zaměstnanců karnevalu, kteří jsou v noci před Halloweenem uneseni a drženi jako rukojmí v rozlehlém areálu. Vydáni napospas svým únoscům jsou nuceni hrát zvrácenou hru na život a na smrt zvanou 31. Během příštích dvanácti hodin budou muset bojovat o své životy s nekonečným zástupem vražedných maniaků. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (120)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Film Roba Zombieho začíná citátem Franze Kafky za zvuku jazzové trumpety. K čemu jinému tedy dospět, že jde o absolutní umění, v němž se střetává vše dobré, co západní civilizace vykutila. Možná mi přišla maličko přetažená expozice a naopak nedotažený závěr, ale vše mezi je u téhle verze 120 dnů sodomy pochoutka. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tak a máme tu další Zombie slasher jízdu z buranova s postavami, se kterými nebudete soucítit ani za milion let a navíc jako bonus to nemá absolutní pointu ani smysl. Až na dobře zvládnutý vizuál, docela srandovní hudbu a parádní masky, se ničeho jiného asi nedočkáte. Stopáž je zbytečně dlouhá na to, že se tam děje pořád to samé dokola a Zombieho oblíbení klaunští zabijáci mě nikdy nezačaly bavit a asi nikdy mě nepřestanou srát (scéna s liliputem mě fakt iritovala). Takže, co já tomu můžu dát jiného, než dvě nanicovaté hvězdy, protože s čistým svědomím říkám, že si to víc opravdu nezaslouží a není to jen kvůli mým nesympatiím k tomuto záhadnému režisérovi, kterého baví točit ty neustále stejné horory dokola. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„In hell everybody loves popcorn.“ Hispánský nazi-liliput, dva dementní klauni dřevorubci, baleťák z Drážďan se svou šlápotou, pod pudrem a parukou se skrývající organizátoři bizarního vraždění a jeden vyzáblý psychopat s tupou sekerou a vystřelovacími noži. Chybí už jen cokoliv hovořící Ovčáček a Forejt na saních a máme ideální halloweenskou společnost nejen pro coulrofobiky.. Rob hodil do starého kastrolu Vyvržence pekla, Očistu a Běžícího muže, přisypal přitažlivý vizuál, trochu zastydlé pubertálnosti a glutamát v podobě Doom-Heada Richarda Brakea, přidal ždibet koření Dream On a bez nějaké výrazné invence vše zuřivě zamíchal. MPAA pak bez milosti přelilo obsah hrnce přes erkový cedník, načež kuchař strávníkům slíbil, že se na DVD dočkají původní vydatné polévky (tzv. Zombie Cut). No nevím, jestli mu to pomůže, když už začíná srát i vlastní oddané fanoušky.. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Od Roba Zombieho jsem ještě neviděl nic, ale všude se potýká s rozdílností názorů a hodnocení. Nejinak tomu bude asi i tady. Pro sprostý slovo a vulgarismy to totiž nejde daleko a snaží se to navodit takovej ten cool dojem. Nápad není nijak zlej, pěkně tam nastupuje jedna vlna za druhou a pořád se něco děje. Masky klaunů, super a přitom není nic jednoduššího. A hlavně levnějšího než nějaký digitální triky. Ale chybělo tomu to R-ko, aby to gore prostě bylo vidět. Protože z toho vyzařovala ta brutální buranská atmosféra, ale kdykoli mělo přijít na věc, kamera stranou a viděli jsme maximálně stříkance krve (na vyjímky). To je zvlášť u tohodle žánru dost na škodu. ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

Tunajšie komentáre sú k tejto Zombieho sebavykrádačke až podozrivo zhovievavé. Preto - aj napriek obľube "majstrovho" špinavého umenia - udeľujem nekompromisný odpad! Bolo to hlúpe, zbytočné a ešte aj nudné. A namiesto atmosféry na mňa znervózňujúco pôsobil iba smiešne lacný digikamerový vizuál. (26.12.2016) ()

Galerie (79)

Zajímavosti (6)

  • Tím kostymérov Roba Zombieho nebol schopný nájsť vyhovujúci kostým pre Malcolma McDowella (otec Murder). Tento problém vyriešil až obraz z filmu Barry Lyndon (1975), ktorý má režisér doma a vďaka ktorému ho napadlo, že by mohol vyzerať podobne, ako oblečenie hercov z filmu. So svojou ženou Sheri Moon Zombie tak objednali lacný kostým na internete a upravili ho do záverečnej podoby. Tá sa Malcolmovi McDowellovi nepáčila. (Marceloo)
  • Keď Rob Zombie pridal fotku z natáčania, jeden z jeho fanúšikov na Facebooku sa mu vysmieval a pýtal sa ho, ako môže niekto zabíjať motorovou pílou bez reťaze. Rob mu odpísal, že to možno nie je motorová píla a odkázal ho na slovo DICK, ktoré bolo na píle napísané. (Marceloo)
  • Sid Haig musel odriecť svoju účasť na tomto filme, pretože bol v čase plánovaného začiatku natáčania hospitalizovaný v nemocnici. (beso74)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno