Reklama

Reklama

Vizionářský režisér snímků Dům tisíce mrtvol, Vyvrženci pekla a Halloween přichází s hrůzostrašným příběhem pěti zaměstnanců karnevalu, kteří jsou v noci před Halloweenem uneseni a drženi jako rukojmí v rozlehlém areálu. Vydáni napospas svým únoscům jsou nuceni hrát zvrácenou hru na život a na smrt zvanou 31. Během příštích dvanácti hodin budou muset bojovat o své životy s nekonečným zástupem vražedných maniaků. (Cinemax)

(více)

Diskuze

Buldy

Buldy (hodnocení, recenze)

Ahoj lidi, 

nevíte jestli bude nebo je na tento film český dabing?

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

V případě Rob Zombieho to tak není.. Viděl jsem vsechny jeho filmy a neni to žádný pohadkar.. Prostě kdyz postava zemře, tak zemře.. Snaží se točit filmy zvrácené uchylnosti, ale nevybočuje z reality.. Snaží se většinou o nejaky napínavý příběh, ktery ale dava vzdy smysl.. Nevěřte tomu, ze necha jen tak vzkrisit 3 postavy, které meli jasný konec.. Neni takový, ze by to udelal, ale spise bude hledat realnejsi podobu, jak to udělat, aby ti 3 zase hrali dále.. To ze jsou ti 3 známí a lide je chtějí i nadále vím, a je to jasne ze Rob chce teda dalsi díl, ale určitě nebude pokračovat u konce, ktery byl jasný i nejprimitivnejsimu divákovi..

na příspěvěk reagoval gein

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

rounen

Prosímtě, je to film, můžou si vymyslet, co se jim zamane. Tyhle tři postavy jsou hlavní a oblíbený, takže nebude divný, když je Zombie vzkřísí. Ale klidně to může být prequel. Jen mi přijde vtipný, jak si trváš na svým, když musíš moc dobře vědět, že si můžou tvůrci navymejšlet naprosto cokoliv.  Mrtvej Bobby v Dallasu by mohl vyprávět.

na příspěvěk reagoval rounen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Mohli to byt lidi, na kterych dr. Satan delal pokusy, tudíž se z nich stali mutanti, kteri mu pak treba pomáhali.. Se smrtí to nema nic společný.. Různými vědeckymi pokusy se da člověk zohavit..

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Kdyby to možný bylo, byla by živá celá jeho rodina a ne jen 3... V těch dvou filmech není žádné povstání z mrtvých.. Proste kdo umře, umře... Tečka.. Oni se prevlikali a hrali si někteří na nemrtve, ale to je tak vše.. Z final scény šlo vidět, ze klaun dostal do krku a celkově dostal nejvíc kulek, takze sance na přežití je nereálná.. Takto se na to díváme z pohledu realnosti.. Navíc fizli meli jasný cíl, vsechny 3 zabít.. Coz se jim na konci povedlo, i kdyz to bylo zastaveno, tak reziser dal jasný důkaz toho ze fizli fuck off uhnete z cesty i za cenu toho ze vsichni 3 zemrou.. Takto to bylo mysleno..

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

rounen , vegetol.mp

a hlavne nezabudajte na to, ze to zacalo ako horor - Dom 1000 mrtvol bol horor... bol tam nadprirodzeny Doktor Satan... kedze sa to vola vyvrzenci pekla...moze ist kludne o to, ze ich z pekla vratia na zem... tam je moznosti a moznosti...aj to co pise vegetol... ten zaber ako do nich strielaju je seknuty...  kazdopadne sa tesim...toto je moja salka kavy :))

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, rounen

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

rounen

Možný je naprosto všechno. Když se podíváš na konec: https://www.youtube.com/watch?v=_YJhUcc_Wo8 Nikde není ukázáno, že by umřeli, takže je klidně možný, že to bude regulerní pokračování. Ani ty fotky nevypadají, že by ty postavy byly nějak mladý a byl by to prequel. Mimochodem, stačí se podívat jak končí Evil Dead 2 a začíná Evil Dead 3. Prostě ignorujou konec druhýho dílu a nazdar. To samý Já, legenda. Na dvd je jinej konec, než jsem viděl v kině.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE, rounen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Nechápu co pises.. Kazdy fanda ví, jak skončila dvojka, takze pokračovani stejnych osob neni možné.. To je snad jasne, nemohou jen tak vstat zmrtvych.. Jedina logická varianta je prequel.. Tak to vidím já.. O nic nejde. Jen píšu názor jak by to mohlo být..

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, stuntmanMIKE

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

rounen

prosim ta... urob laskavost sebe aj nam a nezamyslaj sa... v tvojom prevedeni to nikdy nedopadlo dobre. Myslim, ze Zombie do toho vidi kapku viac ako ty, ju ? :)

na příspěvěk reagoval rounen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Cech

Pokracovani neni možné, kdyz ti 3 byli rozstrileni komplet.. Asi největší pravdepodobnost je prequel Vyvrzencu...

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Slasher

V tomto si asi neporozumíme,ale to je vedlejší-tyto dva jmenovaný filmy mají sice dabing výbornej(stejně jako třeba plno jiných filmů s Funésem,Belmondem,aj,prostě drtivá většina ze 70-80 let)ale je fakt,že dnes už ten film dokáží dabingem i pěkně zkurvit,proto i já sám mám radši titulky

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Wez

Viděl, perfektní filmy... Viděl jsem vše od Zombieho... Tyto 2 jménovane filmy považuji za jeho nejlepší tvorbu.. má to sakra tuhou a depresivní atmosféru..

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Wez

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

rounen

No,pokud jsi viděl House o 1000 coprpses nebo Devils rejected,tak tam byl dabing skvělej a s ním se mi to líbilo ještě víc než v originále,ty hlášky byli prostě super a hlasově to taky dost dobře vyhmátli!!!

na příspěvěk reagoval Slasher, rounen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

No kdo ví co Rob chystá, ale na druhou stranu (Spoiler) i trpaslík nechal toho černocha naživu a odešel za Sheri Moon, i když to vypadalo že ho dorazí.. takže na druhou stranu smrt Sheri Moon na konci nikdo neviděl, takže pokud bude dvojka tak si myslím že Rob ji nechá naživu, už k vůli tomu že svou ženu rád obsazuje do svých filmů...

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Spoiler: možná by šla to nahlásit, oni by tam přijeli a co by udělali? Vešli by do prázdné haly... Porotci měli paruky a oblečení z dob někde Ludvíka pátýho... Kdo ví jak to tam chodí v ty hale, třeba si najmuli uklízeče, který to tam komplet vyčistil.. nezapomeň že rok mají zase čas na další akci a není jisté, jestli se to koná zase tam nebo jinde... Jako film dobrý, ale konec mě zklamal, čekal jsem že zabiják už dá pokoj a pojede domů... A Sheri Moon prostě odejde. Tím by otevřel třeba pokračování, protože tento námět není vůbec špatný...

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

rounen

SPOLER: Znovu opakuju, že to moc analyzuješ. Je to jen film. Se zamysli nad tím, co píšeš i v předchozích příspěvcích. Dle tebe vrah riskoval, že ji chtěl zabít někde na cestě, ale vůbec neřešíš to, že tu holku nechali přežít ti organizátoři celý hry. Co by asi pak šla dělat? Jela do lázní? Ne, šla by to celý vyblejt policajtům. Takže dle tvojí logiky je chyba, že ji chtěl vrah zabít, protože, se to mohlo provalit, ale nepřijde ti divný, že ji nechají žít.

na příspěvěk reagoval rounen, rounen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Jak jsem již psal, dělal to jako práci za peníze, ale ve hře, někde v pustině.. konec byl takový že chtěl zabít mimo hru, někde na cestě. Což dost už zariskoval a porušil pravidla hry... Porotci ji zabit nechtěli, a kdyby jo tak by jí ten vrah popravil rovnou v tom pustem domě, kde odpískali konec hry... Jde o to že když bude každý vrah zabíjet mimo hru někoho kdo náhodně přežije, tak hra nemá smysl... To pak rovnou nemusí brát jako hru

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

rounen

Moc to analyzuješ, je to film. A ten konec je přeci jasnej. Ačkoliv to bral vždycky jako práci, tentokrát to pro něj bylo osobní. Prostě ho ta holka nasrala. To je celý. To, že na začátku odmítnul jít do práce a nechal se přesvědčit až po zvýšení honoráře, bylo přeci v době, kdy nevěděl, koho bude lovit. Ten konec je naprosto v pořádku a k tomu filmu sedí.

na příspěvěk reagoval rounen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Marceloo

Právě proto by měla Sheri Moon hrát ve dvojce jako porotce, když to přežila.. ale když ji najdou mrtvou ležet někde na ulici, a zjistí se ze ji zabil mimo hru ten placený zabiják, tak maji všichni problém a může to prasknout.. proto píšu ze ten konec je špatně natočený.. dává najevo že ji stejně zabil mimo hru, ale není to jisté, protože nikdo z nás to neviděl... Záleží jestli Rob bude točit dvojku, ale porotci řekli, že příští rok se uvidíme znovu a šli domů...

na příspěvěk reagoval Slasher, vegetol.mp

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Bloody13

Není to jisté, že ho to bavilo, protože jak tam doma píchal tu holku, tak mu nabídli dvakrát tolik, než minulý rok tvrdili... Kdyby ho to bavilo, tak mu nejde o prachy a nemusí mu dávat dvakrát tolik... Takže podle mě mu šlo jen o prachy a dokázat si tím, že je dobrej..

Marceloo

Marceloo (hodnocení, recenze)

rounen

Čítal som o tom nejaké veci, a vraj tam bolo naznačené, že ak hru prežiješ, tak si ťa nechajú a staneš sa jedným z nich. Aj keď to je dosť otázne, pretože to nikto predtým neprežil. 

na příspěvěk reagoval rounen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Spoiler: zabiják dostal prachy, ale nechápu proč jel na konci za ní... Nešlo tam už o nic... Zvláštní konec, natočil bych ho jinak, protože nebyl důvod to takto zakončit

na příspěvěk reagoval Bloody13, Marceloo

Nizilla

Nizilla (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo jestli se už dá někde shlédnout nebo stáhnout ten dokument? ) Díky! 
(In Hell Everybody Loves Popcorn: The Making of 31)

na příspěvěk reagoval Slasher

Slasher

Slasher (hodnocení, recenze)

Je venku BluRay verze... nevíte někdo, je stejná jako ta kino? Těšil jsem se na něco jako uncut, ale dle popisků to nevypadá.

na příspěvěk reagoval FAITH.BABE

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

2* jednu za Sheri Moon Zombie a druhou za Sheriiino tricko jinak nuda :D :/ asi jsem divnej :D :D 

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Cech

Jo, souhlasím, taky mě s 31 potěšil, i když i dokážu pochopit, že se to spoustě lidem moc nelíbilo. Ale tenhle Zombie, kdy se vysere na nějaký ty svoje psychedelie, mě baví. Jen tu svojí nádheru už by mohl nechat příště doma :-)

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Pítrs85

Jako Dům tisíce mrtvol beru jako takový rozjezd - není to špatné, ale nemusel bych to vidět znovu. Vyvrženci a Halloween (2007) jsou prostě Zombieho top. Velmi mě potěšilo 31, protože se vrátil ten feeling z rané tvorby. Ostatní prostě jde mimo mě (když nepočítám The Haunted World of El Superbeasto)

na příspěvěk reagoval Pítrs85

Reklama

Reklama