Reklama

Reklama

The Last of Us - Season 1 (2023) (série)


Long Long Time (S01E03)

(epizoda)
  • USA Long Long Time
Z natáčení

VOD (1)

Obsahy(1)

V Billově táboře se objeví cizinec a z obou přeživších se stanou nesourodí spojenci. Joel a Ellie později požádají Billa o pomoc. (HBO Max)

Videa (2)

Z natáčení

Recenze (341)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Joel a Ellie musia nájsť útočisko u svojich známych na ceste z Bostonu. Sekvelový Billov príbeh o stretnutí spriaznenej duše. Prevedenie: Tí z váš, ktorý moje príspevky sledujete dlhšie, viete že nemám rád buzerantov. Homosexualita mi nevadí ak mi nie je nasilu vtláčaná. Bill je prototyp dokonalého chlapa, ktorý je ale na chlapcov a nemá potrebu to z niekým riešiť. Iba vo svojom súkromí a tak to má aj byť. Vôbec nie som pohoršený a seriál to síce neposúva vpred po stránke príbehovej ale po tej emočnej určite áno. Joel už má svoje vysnívané auto a smeruje za Tommym a myslím, že sa máme na čo tešiť. Za mňa emočne dokonalo zvládnutá epizóda. 90% ()

Jacob23 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jen chci upozornit kvótobijce že ve hře je jasně naznačeno že Bill je gay a měl partnera o kterého se staral.. Za mě je to super rozšíření, bylo to citlivé, skvěle zahrané, plné originálních detailů. Díky tomu že hru jsem hrál jen kvituji že se jim (zatím) daří tyhle rozšíření o původní story, protože kdybych chtěl ať je to stejné jako hra tak bych si ji radši znovu zahrál ()

Reklama

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To chce velkou tvůrčí odvahu, do seriálu, který, jak jsem pochopila, je hlavně střílečka a hra, kterou z 95 procent pari hlavne muzska cast populace, tak udělat díl o dvou gay typcích (otazkou pro me je, jestli by oba byli ciste  gay i normálním světě, kdy je z čeho si vybirat), co jsou jak nebe a dudy a vytvoří si vlastní svět, který je udrží mentálně normální. Vůbec celý svět Billa „pripéra“ je prostě boží, jak si to umí udělat hezký, ale holt lidský kontakt je lidský kontakt a mít se o koho starat dá tomu životu větší smysl. Za mě moc povedené 😊 ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ta deep hole seznamka zafungovala líp, než tinder s badoo dohromady, vzešla z ní krásná love story- aspoň co jsme směli vidět. Líbí se mi snaha o důraz na detaily- zaprášenej nábytek například, ale dokonalý to v tomhle směru není- loď za 20 let nezestárla ani o den a po nepoužívaných silnicích se dá jezdit, jako by se tam nikdy nechumelilo (otázka je, jestli se tam někdy chumelí- kde že to jsme?). Tenhle díl nepřekypoval akcí, ale bavil mě ten konstrukt existence lidskosti všemu okolnímu srabu navzdory. ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

OBSAHUJE SPOILERY! Tahle epizoda mi sedla víc, než předešlá. Byla příběhově spjatější a vyhýbala se hollywoodským klišé (neschopnost mířit, záchrany na poslední chvíli, zapalovač). Jediné, co nechápu je, proč se věnovalo tolik času dvěma postavám, které nakonec zemřely. Chápala bych to u postav, které budou dále zasahovat do děje a tímhle vyprávěním poznáme jejich minulost a hloubku. Když však Bill a Frank zemřeli, příliš nerozumím tomu, proč jim bylo věnováno 80% děje na úkor Joela a Ellie. Myslela jsem, že právě ke druhým jmenovaným si jako diváci máme vytvářet pouto, a ne k postavám, které vůbec nebudou ovlivňovat děj... Každopádně pěkná gay romance. 3*. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (25)

  • V seriáli sa neuvádza, akou degeneratívnou chorobou Frank (Murray Bartlett) trpel. Podľa spolutvorcu Craiga Mazina to bola buď SM (skleróza multiplex) alebo raná ALS (amyotrofická laterálna skleróza). (molcan2)

Reklama

Reklama