Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblíbení baviči Michal Suchánek a Richard Genzer přicházejí se zbrusu novou talkshow 21. století! S klasickým modelem zábavného pořadu tohoto typu má TGM společné snad jen to, že si Michal s Richardem vždy pozvou dva nebo tři hosty, mezi nimiž budou jak osobnosti známé, tak i neznámé, ale přesto něčím výjimečné. Tím ale jakákoli podobnost končí. Moderátoři vám hosty představí v úplně jiném světle, než byste čekali, a odhalí vám jejich nečekané stránky osobnosti.
Do průběhu show bude také často zasahovat režisér, který se může kdykoliv objevit na velkoformátové obrazovce. A tím nebude nikdo jiný než Ondřej Sokol. Nebude chybět ani krátká improvizovaná scénka ze života pozvaného hosta, kterého Michal a Richard často donutí hrát společně s nimi. A každý díl zakončí překvapivý bonus... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s tím, že tato „show“ kdysi docela zábavné dvojice Míša a Ríša už prostě byla jen uvadající žumpa televizní (rádoby) zábavy. Vtipy, které už nejsou vtipné, narážky které už jsou jen zmarem kdysi úderných „hlodů“ a eskadra hostů, kteří se až na pár výjimek pomalu nedostali ke slovu – Vašíka jsem tehdy v půlce vypnul, protože ho fakt nemusím. No a už v této době mě Sokol začal docela srát. Ani se nedivím mrzkému hodnocení, protože i Mr. GS bylo lepší, než tohle a ani to nebylo žádná sláva. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Není to nejhorší, ale Václav Klaus byl vtipnější než Geňa a Suchánek dohromady, metal tam hlášky, dělal si z nich prdel a celý první díl držel slušně nad vodou. Simulátor fajn, Sokol mi tam zatím přijde poněkud takový nelogický a Kiki a Maki taky nebyly špatné. Uvidíme, co bude dál, na čtyři má určitě, ale nechám si tam rezervu, protože tříhvězdové hodnocení je mnohem přijatelnější. 60%. ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Do průběhu show bude také často zasahovat režisér. No, jen tak pro začátek: od Sokola jsem teda čekal větší nasazení a očekával jsem, že hlavně díky jeho zásluze to nebude jen Mr.GS s jiným názvem. Bohužel kluci toho moc nezměnili (kromě toho, že se slušnejc vohákli). Kulisy mě taky neskutečně iritujou, nevim co to je za trapnej zlozvyk mít v každý talkshow drahej stůl, sedačku a pozadí mrakodrapů. Je to snad v každý talkshow jak u nás, tak i v zahraničí. Zaplať pánbůh za Mezi kapradinami od Zacha. Sečteno podtrženo, je to Mr.GS v novém kabátku, nic víc, ale taky nic míň. Hodnocení bude subjektivní a v podstatě se bude lišit v závislosti na pozvaných hostech. Někdy to bude za 5* někdy za 1*, chtěl bych to zprůměrovat a dát tři, ale prostě nemůžu. PS: Líbí se mi ty představovací yearbooky s fotkami z mládí, zajímavý zpestření. Nerad hodnotím po prvním díle, ale chtěl jsem sdělit svůj názor, jelikož si nejsem jistej, jestli další díly vůbec zvládnu. ()

Everyone odpad!

všechny recenze uživatele

Vrcholně stupidní pořad s rádoby vtipným Suchánkem a Genzerem. Chce se mi blejt velebnosti. Hodnocení pořadu nenulou by urazilo nejen pořady ostatní, ale i čísla samotná, která by se tak, tímto aktem, dostala s tímto pořadem do kontaktu. Suchánek a Genzer byli trapní vždycky. Ale zrají jako víno - a tento nápoj je opravdový louh trapnosti a neschopnosti jich samotných, ale hlavně i sondou do vkusu cílových diváků. Jak se tento pořad může vysílat, financovat a ještě k tomu pravidelně sledovat, je mi záhadou. Pokud to někdo činí dobrovolně a se zájmem, tak si konečně můžu říct, že jsem pochopil, vyšší stupeň oligofrenie, resp. význam slova - idiot. Vítejte v pekle. ()

prome odpad!

všechny recenze uživatele

Nehodnotím, protože jsem pouze viděl výstup s bývalým prezidentem Klausem a díky tomu neuvidím pravděpodobně ani další díly. Vůbec me to nezaujalo, ani jednou jsem se nezasmál a zase jsem si po celou dobu říkal, proč se o to pokouší znova po Mr. GS. Pokud bych někdy viděl další díly, přidám hodnocení, teď by to mělo hodně blízko odpadu i díky naprosto divným výstupům režiséra. //EDIT: Přidávám hodnocení, protože jsem zhlédl několik dalších scén (nic jiného v televizi nebylo) z různých dílů. Stále to je nevtipné až trapné. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama