Reklama

Reklama

VOD (1)

Šéfkuchař Adam Jones (Bradley Cooper) měl všechno, co si jen mohl přát, bohužel svojí vinou o to všechno přišel. Se dvěma hvězdičkami od Michelina měl bývalý postrach pařížských restaurací pocit, že mu patří svět. Vždy dělal věci po svém a jediné co ho zajímalo, byla dokonalá exploze chutí na talíři. Nyní se o to musí pokusit znovu – otevřít si vlastní restauraci a získat nepolapitelnou třetí michelinskou hvězdu. Na to ale bude potřebovat získat na svoji stranu ten nejlepší tým. Dokonalý šéf je výjimečně vtipný a emotivní příběh o lásce k vaření a jídlu, o lásce mezi dvěma lidmi a o síle druhé šance. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (390)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $1,702,040Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ Dokonalý "kuchársky" šéf ale len v ďalšej tuctovej zápletke ktorá nemá čo nové ponúknuť a zas sa naháňajú len hviezdičky, ak by sme tu nemali dokonalého animovaného Ratatouille alebo Lásku na kari, tak fajn ale v konkurencii týchto počinov len šedí tieň ktorý obohacuje len bohatý herecký menoslov /videl v kine: 60%/ ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Hoci sa sefkuchar Adam Jones v podani Bradley Coopera obcas spraval ako arogantna svina, predsa len je toto jeden z tych lepsich filmov o vareni. Hoci komedia to velmi nie je, rezisersky je to dost rutinne natocene, dialogy obcas tvoria az vatovo plane plky. Ale Uma Thurman bola vyborna, Sienna Miller tiez. Cooper vie hrat, Bruhl /Co kdybychom zili spolecne s istym Pierrom Richardom/ sa snazil , no a este jedna vec. Ja tiez varit viem, ale nevarim preto, ze som moderny muz 21. storocia, a podobne bla bla bla, ktory zije v nejakych - izmoch. Ne, ne. Ja varim hlavne, ze som hladny a proste /a sproste/ sa chcem najest. 60 % ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Bylo to slabé jako krabicové stolní víno, nudné jak hermelín s hranolky, roztahané jak zeleninová obloha po ohřátým talíři, nanicovaté jak moučné placky, místy tupé jak šťouchaný brambory, nedotažené jak snídaňový bufet v českém hotelu, nejednoznačné jako podnikový brunch, zmatené jak sperma v konvektomatu a roztržité jak kuchařský učeň v rybím fastfoodu. Zkrátka nám tu připravili jakýsi pel mel chutí a ve finále to dopadlo, jako když pejsek s kočičkou vařili dort (Ako pejsok s mačičkou varili tortu/Como el perro con una gata picolo cocida a la torta). Pokud jste velkými zlými psy, tak jim to asi sežerete, ale jinak ne. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak trošku jsem se bál toho jídelního snobství. A jelikož žrádlo mám poměrně rád, byl jsem následně docela zklamán. Až na pár chodů jsem měl pocit, že nic z toho by nepolechtalo mé chuťové žlázy tak, jak bych si přál. A to se přitom Bradley Cooper, a nejen on, fakt docela snažil. Nezbývá tedy nic jiného, než naladit na podobnou notu s o rok mladším filmem Šéf, kde bych jim sežral všechno, na co se čočka kamery podívala. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Pořady o vaření jdou obvykle mimo mě, takže jsem krom Bradleyho neměla valného očekávání. Že lze pěkně esteticky i technicky naservírovat rovnici o třech neznámých: vaření pochutin = hledání sebe sama = seberealizace, bych nečekala ani náhodou. Suma sumárum mi z tohoto příjemného výpočtu vychází jasný výsledek: pět Michelinských hvězd jak vyšitých do šéfovské uniformy. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

  • Postava Heleny, ktorú si zahrala S. Miller, sa mala pôvodne volať Sweeney, avšak režisér sa rozhodol použiť Sweeney aspoň ako jej priezvisko v scéne, kedy rozpráva o svojom bývalom manželovi. (MikaelSVK)
  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v Londýne a americkom meste New Orleans. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama