Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (348)

Flego 

všechny recenze uživatele

Našťastie sa film nehraje na nič svetoborného, ani mu to primitívny scenár nedovoľuje. Je to len rýchla, občas zábavná jazda perverzného a vulgárneho deda s vnukom, ktorý má pár dní pred svadbou. K tomu sa primiešali drogy, alkohol, pekné dievčatá, zopár bitiek a záverečné rodinné moralizovanie. Proste film, ktorý nezanechá žiadne stopy, len poznanie, že aj vo svojom veku vyzerá Robert De Niro skvele. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Přisprostlá, ofenzivní a hodně sexistická komedie, která je ovšem pro toho, komu tenhle typ humoru nevadí, hodně vtipná. De Niro hláškuje o sto šest, jeho hlášky mají hodně vydařený timing a s jistotou mohu říct, že jsem se u letošních komedií mockrát takhle nenasmál. Dějově je to klasická šabblona s jasně daným průběhem i koncem a být příběh ještě o trošičku originálnější, neměl bych problém přihodit i pátou hvězdu. Takhle je to "jen" velice solidní Rková komediální jednohubka. ()

Reklama

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Nechutná oplzlá pitomost, ale pořád stylovější, než všechny ty "pařby kdesi". Já rozhodně nejsem příznivcem šílených rádobyvtipných fekálních komedií, které tak baví americké puberťáctvo, a nelíbí se mi ani "suprapřekvapivé" zvraty křečovitě vytvořené na úkor příběhu, který jinak dával docela smysl. Scénáristovi bych za ty logické díry utrhla hlavu. Nicméně - čekala jsem to horší. Mnohem horší. Jednu hvězdičku nechávám za příběh a za to, že si udržel aspoň zdání nějakého smyslu. Druhou dávám za Efrona a za to, že nehraje dokonalého sladkého chlapečka v pozitivním slova smyslu. Třetí je za De Nira, protože ten jeho ksicht prostě většině filmů dost pomůže. Dalo se to... 51% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Našláplá, sprostá, nekorektní a nahláškovaná komedie, která De Nirovi sedla jak prdel na hrnec. Občas jsem měl pocit, že čerstvého vdovce utrženého ze řetězu vlastně ani moc nehraje. Za hromadou fórků se samozřejmě skrývala nějaká ta romantická a vlastně i rodinná citovka, ale celek to nijak zvlášť nenarušovalo. Vedle De Nira v tomto případě nezáří hezounovitý Efron, ale Aubrey Plaza, která je tady žhavá jak nikdy nikde. Takhle by to šlo. 80% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku ma to teda vôbec nebralo a uvažoval som o tom, že to naozaj vypnem a hodím do koša. Počítačového samozrejme. Nakoniec sa to od polky tak rozbehlo, že ma to aj začalo baviť a to sa mi už fakt dlho nestalo, aby som prvú polku uvažoval nad tým či to vyhodím do luftu alebo či to dopozerám. Nakoniec som aj rád, že som to dopozeral. De Niro rozbehol totižto hodne dobre show a Efron mu fajn prihrával. Update: na druhy krát je to ešte lepšie. 80% - 4* ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Zac Efron (Jason Kelly) používal dvojníka při jízdě na motocyklu, kde měl být nahý. (BloodMax)
  • Zac Efron (Jason Kelly) počas propagácie filmu potvrdil, že scénu, v ktorej robí stojku na chrbte Roberta De Nira (Dick Kelly) zvládli obaja herci bez záskoku kaskadérov či dodatočných CGI trikov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama