Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit.(Magic Box)
Jason má před svatbou a jeho děda ho požádá, aby ho odvezl na Floridu na golf, protože mu sebrali řidičský průkaz. Jason dělá právníka, je velmi slušný, zajímá se jen o práci a nechá se ovládat svým otcem a snoubenkou Meredith. Jeho dědovi Dickovi zemřela žena a on se rozhodne pořádně si užívat. Dick se vydá na cestu, aby balil mladé ženy a měl sex. Celou cestu pije alkohol a místo golfu donutí Jasona vyrazit na Daytona Beach na Floridě. Dick chce sbalit vysokoškolačky, které potkali po cestě. Jason zná Shadiu ze školy, Lenore je velmi sexy a jejich kamarád je gay. Večer se vydají na party, kde soutěží v pití piva, Dick do jednoho kelímku nadrtí své léky, ale místo protivníka ho vypije Jason. Večer je pak úplně mimo a na party tančí nahý jen s včelou zakrývající rozkrok. Druhý den ráno se probudí na pláži, kde chce malý chlapec jeho včelku. Otec dítěte zavolá na Jasona policisty a on skončí ve vězení za obtěžování dětí...(TV Prima)
Upjatý mladý muž (Zac Efron) má krátce před svatbou, když ho jeho dědeček (Robert De Niro) vezme na jarní "jízdu" na Floridu. Vše by bylo v pohodě, ale dědeček byl armádní generál a zůstal nenapravitelným chlípníkem. Jak jejich cesta skončí záleží na tom, kdo na koho bude mít větší vliv.(Terva)
Jason Kelly (Zac Efron) má pred sebou skvelú budúcnosť. Je na najlepšej ceste stať sa partnerom v prestížnej advokátskej kancelárii a o týždeň si berie za manželku dcéru svojho šéfa. Dobre vychovaný mladý muž však neuvážene súhlasí, že odvezie svojrázneho starého otca Dicka (Robert De Niro) na jarné prázdniny...a svadba je zrazu v nedohľadne! Divoké študentské večierky, barové bitky a nikdy nekončiace karaoke noci si Dick vychutnáva plnými dúškami a Jason sa chtiac-nechtiac vezie s ním. Keď sa najlepšia party ich života blíži ku koncu, dedo s vnukom zistia, že napriek tomu, že sú tak rozdielni, ich predsa len niečo spája...(Forum Film SK)
Průměrná komedie. Robert De Niro jako děda, který si chce vrznout, byl fajn. Ale Zacu Efronovi scénárista napsal velmi špatnou roli, Zac se do ní nehodil. A jak mu celý film nadávali, že je lesba a podobný blbosti, to bylo opravdu trapné. Doukoukal jsem to dokonce, nenudil jsem se, ale přeci jen, byla to celkem blbost, příběh nic moc.(14.9.2017)
Kompletní encyklopedie sprostejch slov, buchty a svalouši, imbecilní příběh a De Niro. Hollywood je kouzelnej v tom, že ve spojení "blbej nápad" dokáže obě slova škrtnout a nahradit je filmem. Já bych rád škrtnul šaty Zoey Němcové, Aubrey Náměstíové a Julianne kolení-šlachové a nahradil je sebou. Jdu na to, čau.(17.3.2017)
Pařba v Daytoně. Je to dementní, sexistické, zhulenecké a krajně oplzlé. Strkají se tam palce do zadků, pšouká, pokládají ptáci k obličeji a co je vůbec nejhorší, Kotka Efrona dvakrát pustí k mikrofonu, ale pokud se mám dívat na tisíckrát omílané schéma romantické komedie s kapkou moralizování, tak raději v tomto dekadentním obalu. Bobby se rolí vilného vdovce sice dopustil dalšího inkontinentního projevu směrem k vlastní reputaci, ale já měl pocit, že si to mezi mladými užíval..(26.5.2016)
Čekal jsem větší prúser a road movie prolezlá oplzlými vtípky celkem šlape . Sice místy za hranou, zvlášť v podání De Nira, kterého již v podobné roli doufám neuvidím. Především mi vadila Aubrey Plaza, které by dal člověk přes tlamu při každé příležitosti. Je tam více světlých momentů, než těch trapných a zpívající Efron? Na pána !!!! ......5/10(17.10.2016)
Párkrát jsem se zasmál, ale častěji, mnohem častěji, jsem se styděl, co jsem to přítelkyni pustil za kokotinu. Vtipy válejících se přirození po obličeji nebo klidně i masturbujících Zuřících býků mi nevadí, když mají smysl. Tady je skoro všechno jen jako a co bylo nejhorší, že se to vždy střídalo s nějakou opravdu, ale opravdu vážně myšlenou, romantickou scénou. Kdo má pak všem těch úchylnostem a hlavně jejich protagonistům věřit? Ó jak se mi zastesklo po Nobym, jeho análu, a lásce k vyžraným vepřicím (Grimsby).(30.8.2016)
BMW12
Pepinec