Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (347)

Streeper odpad!

všechny recenze uživatele

Nemůžu ohodnotit film jinak než nejnižším hodnocením. Robert De Niro býval skvělým hercem, který si uměl vybírat filmy podle kvality, ale čím je straší, tím méně dobrých filmů natáčí a tohle je snad jeho úplně nejhorší film, co jsem viděla. Zajímalo mě spojení Efron a De Niro, říkala jsem si, že k sobě půjdou, že to bude vtipné. Ne, bylo to nechutné, trapné a zcela pod úroveň Oscarového herce jako je Robert De Niro. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie. Robert De Niro jako děda, který si chce vrznout, byl fajn. Ale Zacu Efronovi scénárista napsal velmi špatnou roli, Zac se do ní nehodil. A jak mu celý film nadávali, že je lesba a podobný blbosti, to bylo opravdu trapné. Doukoukal jsem to dokonce, nenudil jsem se, ale přeci jen, byla to celkem blbost, příběh nic moc. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Děda je lotr láká diváky skrze český distibuční název odkazující na dřívější De Nirovy komedie s Benem Stillerem, avšak v tomto případě bohužel nešlo o kvalitativně tak dobrý kousek jako ve výše zmíněných případech. Nevadí mi sprostší mluva či špetka fekálního humoru, nicméně zde mi to přišlo místy přes čáru nebo naprosto neúčelně využité. Párkrát jsem se zasmál, to nepopírám, ale spíše jsem si říkal, že De Niro takové filmy nepotřebuje, a že bychom si my, diváci, mohli takový kousek odpustit. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pařba v Daytoně. Je to dementní, sexistické, zhulenecké a krajně oplzlé. Strkají se tam palce do zadků, pšouká, pokládají ptáci k obličeji a co je vůbec nejhorší, Kotka Efrona dvakrát pustí k mikrofonu, ale pokud se mám dívat na tisíckrát omílané schéma romantické komedie s kapkou moralizování, tak raději v tomto dekadentním obalu. Bobby se rolí vilného vdovce sice dopustil dalšího inkontinentního projevu směrem k vlastní reputaci, ale já měl pocit, že si to mezi mladými užíval.. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší prúser a road movie prolezlá oplzlými vtípky celkem šlape . Sice místy za hranou, zvlášť v podání De Nira, kterého již v podobné roli doufám neuvidím. Především mi vadila Aubrey Plaza, které by dal člověk přes tlamu při každé příležitosti. Je tam více světlých momentů, než těch trapných a zpívající Efron? Na pána !!!! ......5/10 ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Fotoaparát, ktorý používa Jason Kelly (Zac Efron) je zrkadlovka Nikon D3300. (m.a.t.o.)
  • Zac Efron (Jason Kelly) počas propagácie filmu potvrdil, že scénu, v ktorej robí stojku na chrbte Roberta De Nira (Dick Kelly) zvládli obaja herci bez záskoku kaskadérov či dodatočných CGI trikov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama