Reklama

Reklama

Mimoni 2: Padouch přichází

  • USA Minions: The Rise of Gru (více)
Trailer 12

Obsahy(1)

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život. (Cinemart)

Videa (6)

Trailer 12

Recenze (152)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

"8 lístků na Mimoni 2, prosím." řekl jsem paní u pokladny jihlavského Cinestaru a me and the bois jsme v cosplayích Mladých ODS s banány a miňonkama v kapsách jako praví gentlemimoni a sigma muži brali útokem komplet narvaný sál plný nic netušícího davu a rozmazlenejch harantů. Zvěsti nelhaly, jelikož Mimoni 2 jsou vskutku nezapomenutelný zážitek, popkulturní milník a cinefilní mástrpiss. Kdo na konci netleská a neřve nadšením, má místo srdce le šutrák. Btw.: LUXUSNÍ SOUNDTRACK (ta retro stylizace a zasazení do sedmdesátek celkově fakt nemá chybu). Stále nás však zajímá co miňonky dělaly mezi lety 1939 - 1945 🤓 Co dodat? Otto steals the show! Příští zastávka ➡️ Barbie ...... [VERDIKT: 11 banánů z 10] 🍌 PS: Pokaždý když se na plátně objeví zadek dejte si panáka 💛 #humor21.století ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Minions: The Rise of Gru by som ohodnotila presne tak, ako to momentálne má na čsfd, čiže 70%. Ako kino zábava s deťmi môže byť, ale ak Mimoňov porovnám s inými animákmi, tak toto je ozaj len priemerné. Chýbali mi tam asi tie tri dievčatká z Despicable Me. Nezdalo sa mi to ani vtipné a myslím, že ešte aj jednotka sa mi páčila viac. Najlepšie na tom bolo to San Francisco - perfektná animácia a scénka v lietadle. Videné v dabingovej verzii v 3D a dávam 3 mimoňovské 🍌🍌🍌 za to. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jsem fanoušek Mimoňů, ale tentokrát mi to zkrátka nějak nesedlo a místy jsem se nudil. Hlavní koncept je stále hutný, zvlášť po tak dlouhé pauze a mimoňská hláška "Mini-boss" patří mezi klenoty této série, tentokrát mě však příliš nezaujali záporáci a asi to bude chtít ještě druhé zhlédnutí...a taktéž zopakování si starších dílů jestli je to ještě stále pro mě. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Mimoni si u mě konečně napravili reputaci. Po těžce průměrné jedničce a nepříliš povedeném Já, padouch 3 tady konečně máme nabušenou svižnou jízdu plnou všemožných šíleností a vtipných scén, není zde žádný prostor pro nudu, snímek nemá žádné hluché místo, vše se hrne takovou rychlostí, až mi ve finále bylo líto, že už je konec. Moc mě nadchly narážky a odkazy na 70. léta, ty jsou fakt výborné, dobové zasazení se povedlo moc pěkně využít. Příběhově se tak trochu sází na jistotu, snímek tím pádem v ničem nijak zásadně nepřekvapí, nicméně nic takového jsem od filmu ani nečekal, takže v tomto ohledu nemohu mluvit o žádném velkém zklamání. Tak nějak jsem dostal to, co jsem očekával, nebo spíš v co jsem doufal. Kvalitativně se pohybujeme někde na úrovni Já, padouch 2. Perfektně odvedená práce, luxusně jsem se pobavil. Mimoni 2 mile překvapili, jen tak dál. Viděno v kině 1.7.2022. 8/10. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

Pekný úlet, kde sa strieda jeden vtipný moment za druhým, ale aj tak tomu stále niečo chýba... Áno, s mimoňmi je to bláznivé (ako vždy), ale v tomto prípade mi celý príbeh príde na môj vkus až príliš bláznivý. Prečo? Celé sa to vlastne točí okolo jedného kameňa, ktorý spôsobil taký hlúpy záver, že som až gúľal očami a nemohol som uveriť, čo pozerám (aby ste pochopili, to, o čom tu píšem, asi si najskôr budete musieť tento film pozrieť). Celý čas som si bol istý hodnotením aspoň 4*, ale práve ten záver ma presvedčil o opaku. Ale, v konečnom dôsledku som sa príjemne pobavil, potešilo ma aj niekoľko odkazov na Ja, zloducha a myslím si, že v tomto prípade sa určite jedná o vydarenejší animák, ako bola prvá časť z roku 2015. Aby som to zhrnul, ak potrebujete na chvíľu vypnúť a chcete si pozrieť nejakú neškodnú oddychovku, Mimoni 2 budú pre vás tá pravá voľba. Za mňa 6,5/10. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Wild Knuckles vícekrát nazve Grua „Belmondo“ podle stejnojmenného herce. (Zix.)
  • Viackrát sa zdôrazňuje čínska symbolika draka a oslava nového čínskeho roka. Dej filmu je tak zasadený na začiatok roka 1976, ktorému vládlo práve znamenie draka. (giaruj)
  • Mezera mezi vydaným prvním trailerem a premiérou samotného filmu je přesně 877 dní (skoro dva a půl roku). Z tohoto hlediska se jedná o nejdéle propagovaný animovaný film v historii. (PaTeXx)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama