Reklama

Reklama

Mimoni 2: Padouch přichází

  • USA Minions: The Rise of Gru (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život. (Cinemart)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (152)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pokud někomu vadil předchozí díl tak na tenhle ani nechoďte jelikož je ještě horší. Máme zde 6 padouchů , ale kromě té černošky (která je zajímavá svým oblečením  ničím jiným) nestojí ani jeden za pochvalu taková Scarlet měla daleko lepší backstory a i příběh než všichni tihle celkově kromě toho záporáka z Já Padoucha 2 zde horší záporáky nenajdete  . Takřka všechny scény jsou v trailerech a ty co lákají a vypadají zajímavě tam ani nejsou (hláška Mimoni do boje ani nezazní hlášky Moji mimoni mě zachrání taky ne a scéna v bance zla vypadá úplně jinak než v trailerech i vzhled padouchů na konci ve zvířecích formách je jiný). Scéna s kung fu je příšerná zbytečně film natahuje a nový mimoň Oto zaujme jen tím, že je tlustý ničím jiným. Jediné co to zachraňuje jsou narážky na budoucí Já Padouchy a scény na začátku s tou učitelkou a s tou krádeží v bance  , které jsou jediné vtipná.  Další díly bych už nenatáčel a pokud vyloženě chtějí tak radši Já padoucha 4 než Mimoně 3. 40 procent ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Mimoni ma bavili v pôvodnej ( zatiaľ ) trilógii o zloduchovi Gruovi. Ich prvé sólové celovečerné dobrodružstvo, ma ktovieako neoslnilo a tak som v tomto prípade nijako nezdieľal menšinové nadšenie nad pokračovaním. A ako už neraz, ak nič nečakáte, o to viac sa potom možno zadarí a prekvapí. A stalo sa. Nič geniálne, ale veľmi zábavné. ()

Reklama

charles3 

všechny recenze uživatele

Velmi podařené! Vtipné, akční i dojemné, odkazově-parafrázující (Kill Bill, Tygr a drak, Kung fu panda, 2001: Vesmírná odyssea) i comicsově padoušské. Místy sedmdesátkovější než sedmdesátky, místy sanfranciscovější než San Francisco a místy čínštější než Čína. Za mě lepší něž Mimoni 1 a Padouch 3 dohromady. Kdy bude trojka? :-) ()

Pepe_cz123 

všechny recenze uživatele

Jo tak tu máme pokračování žlutých mimoňů žracích nonstop banány. Popravdě jsem to čekal ale trošku lepší než 1.díl no a to se bohužel nestalo. Máme tu zde nový tým Vicious 6 a fakt jako třeba taková Scarlet z jedničky tak měla lepší origin a lepší story než všichni ti z týmu najednou. Máme tu taky i známé tváře už buď s prvních mimoňů tak z já padouch trilogie. Třeba takový DR. Nefario mi udělal velkou radost aspoň jsme viděli jak se on a Gru spolu seznámili. Ve výsledku ale nejde o žádný průser a nový počin studia Illumination Mimoni 2: Padouch přichází můžu doporučit na 6/10 ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tak určitě lepší než jednička, příběh má konečně nějaký směr a navíc jedenáctiletý Gru, je docela borec, co si nenechá srát na hlavu. Furt to neni nijak zvlášt vtipný, jako jiné animovaný filmy a záporáci, zde mohli dost víc prostoru, buď pro nějaký ten rozvoj nebo aspoň ukázku toho, že sou to záporáci, moc toho totiž nepředvedli. Ale ve výsledku, je to fajn a dá se na to dívat. Jo z těch mimoňů, je Stuart určitě nejlepší, je správně agresivní. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Film obsahuje krátkou mezititulkovou filmovou scénu. (OJan)
  • První v kinech uvedené pokračování animovaného prequelu a animovaného spin-offu. (KGBelik)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama