Reklama

Reklama

Mimoni 2: Padouch přichází

  • USA Minions: The Rise of Gru (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

V neutuchající touze najít toho největšího padoucha všech dob, aby mu mohli věrně sloužit, narazí Mimoni na malého nosatého černovlasého chlapce, který vyrůstá jen se svou německou matkou. Jmenuje se Gru a aniž to tuší, tohle setkání mu zásadně změní život. (Cinemart)

Videa (6)

Trailer 7

Recenze (163)

Honzimir67 

všechny recenze uživatele

6,9/10 - Tuto gentlemanskou parádu si nelze vychutnat jinak, než v obleku se sladkým popcornem v ruce. Ano, je pravda, že v kině jsem si užíval spíše tu atmosféru nebo zážitek, než film či dokonce ten popcorn, a celou hitparádu jsem bral s OBROVSKOU nadsázkou. Přesto jsem tento filmeček pro opravdové muže čekal horší, takže za mě to rozhodně nebylo zklamání. Toto mistrovské dílo vskutku excelentně vyplňuje dějovou linku a také se zde můžete dočkat některých legendárních postav z dávných dílů "Já padouch". Jediné, co bylo nudné a hlavně velice zvláštně zplácané, byl konec, ale s nějakou tou šíleností jsme se u mimoňů smířili i předtím. Za mě je to skvělá příležitost vychutnat si film jinak než ostatní výtvory, ale jen dokud je v kinech. (Jo a doufám, že tomuto filmu zůstane těch 69%, přestože si to dost pravděpodobně nezaslouží...) ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je nahláškovaný nářez jak svině a už dlouho jsem se v kině nonstop nesmál jako zde! Mimoni 2 jsou nekompromisní zábava, která potěší jak malé, tak z nostalgie a skvělého humoru i velké diváky, jede od začátku do konce a člověk se až do titulků nezastaví. Animace je jako vždy výborná, dabing ještě lepší a všechny situace, do kterých se Gru i Mimoni dostanou, jsou naprosto šílené, scéna v letadle a kung-fu tréninku je bezesporu nejlepší z celého filmu a když se 5minut v kuse tlemí jak děti, tak i dospělí, tak to o filmu jednoznačně něco vypovídá. Jsem odrovnaný a kdyby mi někdo před týdnem řekl, že Mimoni 2 budou pohádka roku, vysměju se mu. Po projekci ale můžu s klidem říct, že jde nejen o pohádku roku, ale dost možná i o nejzábavnější film roku, a to jsem k pohádkám povětšinou dost kritický. Odcházím z kina vyšťavený jak už dlouho ne a moje bránice se bude ze smíchu vzpamatovávat ještě dost dlouho:D ()

Reklama

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Minions: The Rise of Gru by som ohodnotila presne tak, ako to momentálne má na čsfd, čiže 70%. Ako kino zábava s deťmi môže byť, ale ak Mimoňov porovnám s inými animákmi, tak toto je ozaj len priemerné. Chýbali mi tam asi tie tri dievčatká z Despicable Me. Nezdalo sa mi to ani vtipné a myslím, že ešte aj jednotka sa mi páčila viac. Najlepšie na tom bolo to San Francisco - perfektná animácia a scénka v lietadle. Videné v dabingovej verzii v 3D a dávam 3 mimoňovské 🍌🍌🍌 za to. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Neočakával som od toho takmer nič a možno práve preto som bol milo prekvapený. Pre mňa nefungovala už ani tretia časť série Ja zloduch a samostatný film s Mimoňmi som pretrpel. Táto dvojka je ale zábavná, dynamická, pritiahnutá za vlasy ( ale takým tým správnym spôsobom) a s množstvom úsmevných nápadov. Ako keby si tvorcovia uvedomili chyby prvého filmu a tu sa im snažili vyhnúť. A podarilo sa im to. Určite sa to kvalitou a zábavnosťou pre mňa radí k prvým dvom zloduchom. A  jedná sa tak o film, ktorý keď budem mať možnosť vidieť znova, tak to spravím. Aj keby to malo byť len na zabitie času. Veľká vďaka za tak skvelé hlasy. Počuť Yeoh, Van Dammeho, Lundgrena, Arkina a iných je...skrátka super. Hlavne v takejto blbine. Takže za mňa super. Otto je macher. ()

aquiver 

všechny recenze uživatele

Předpremiéra byla skvělá! Pokud jste měli pocit, že vrchol geniality série proběhl v Já, padouch 2 a pak přišla slabší chvilka u prvních Mimoňů, Padouch přichází vás vrátí zpátky nejen dějově, ale tentokrát i kvalitativně - já dospělý i můj 13 letý doprovod jsme se shodli, že ze všech pěti celovečerních mimoních filmů byl tento hned druhý nejlepší. Tahounem byl díkybohu povedený scénář a zvýšené množství nápaditého mimoního humoru. Že se smály děti kolem mě, s tím se počítat dalo, ale paní ve 3. řadě ani nemohla zastavit smích :-D 80 % ()

Galerie (23)

Zajímavosti (17)

  • Film drží zavedenou tradici (od filmu Mimoni, 2015) o přiblížení něčího oka na konci filmu. (SpiderBoy)
  • Gru sa dostane na film Čeľusti. Vidíme to podľa plagátu. Film mal premiéru v roku 1975. (giaruj)
  • Ve scéně, kdy jde Gru do jedné z kabin na poslouchání desek, si můžeme v jedné kabině všimnout ženy, která si fotila pyramidu v Gíze (přesněji když se pyramida vyfoukne) ve filmu Já, padouch (2010) – tam je logicky mnohem starší, ale jde poznat podle brýlí, postavy a nosu. (SpiderBoy)

Související novinky

Pátý Shrek dostal datum premiéry

Pátý Shrek dostal datum premiéry

13.07.2024

Shrek má mezi všeobecně oblíbenými animáky poměrně výsadní postavení. Přestože od premiéry prvního dílu pohádkové série uplynulo již více než 23 let, její hrdina je stále živý a mezi fandy… (více)

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Nová pixarovka vyhořela

Nová pixarovka vyhořela

20.06.2022

Studio Disney má na kontě po delší době mírné zaváhání. Nová pixarovka Rakeťák s cenovkou 200 milionů dolarů totiž sice sbírá pozitivní ohlasy kritiků i diváků, do kin se ale tentokrát rodiny s dětmi… (více)

Reklama

Reklama