Reklama

Reklama

Akecheta rozpráva Maevinej dcére svoj príbeh, ako došiel k precitnutiu a snažil sa aj ostatným indiánom odhaliť pravdu. V súčasnosti odvezie zraneného Muža v čiernom do indiánskeho tábora, zatiaľ čo Maeve je vykonávaná diagnostika. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer

Recenze (30)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vďaka prerozprávaniu príbehu z pohľadu náčelnika "Stínu" sme sa dočkali jednej z najlepších častí, určite tej najlepšej v druhej sérii. Nad Wiliamom sa mračná zatiahli rovnako tak ako dnes nad dvomi filmovými znalcami a fanúšikmi počas dnešnej grilovačky, ale aj to prerušenie bolo na niečo dobré.Konečne sa dá dobre dýchať. Zapracovanie pôvodných obyvateľov bolo sporadické a trz na povrch vyplávali fakty o pôvode symbolu. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, která nemá žádný výrazný dopad na děj, ale přesto je plná emocí a tak husté atmosféry, že kdyby takové byly všechny epizody druhé řady, byly bychom u kvalit první série. To znamená, že se osmý díl druhé řady Westworldu povedl a já mu zvedám palec nahoru. A vy co seriál sledujete, dejte do komentářů vědět jak se vám tento díl líbil. :) 85% ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nápady jsou občas fajn, příběh taky není úplně blbej, ale jako celek je to nesourodé a díky nevěrohodnému chování některých postav a obecně několika velkým nesrovnalostem v logice celého konceptu Westworldu, je to pro mě spíš zklamání. Možná je to díky vysoko nastavené laťce předchozí řady, nebo tím, že souběžně sleduji extra kvalitní seriály a ve srovnání s nimi prostě Wesworld neobstojí(např. Humans). ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výrazně ubylo zběsilé střelby, a kdyby celá epizoda vyprávěla jen indiánský příběh, klidně bych hvězdičku přidal, tvůrcům se však, bohužel, podařilo pokazit Williamovu postavu, takže se i po několika zásazích téměř půlpalcovými projektily tvářil jako mnohý našinec po dlouhém večeru u pípy, a to už na mě bylo trochu moc. ()

LolopelS 

všechny recenze uživatele

Po minulej nelogickej vyvražďovačke a absolútne najhorších špeciálnych jednotkách som trošku stratil náladu na seriál. Po ôsmej epizóde to už neplatí. Absolútne úžasná vec, ktorá by sa nestratila ani ako samostatný film s pár úpravami a dodatkami. Až na jednu výčitku (prečo si ho na konci len tak odviedla?) absolútna chuťovka a opiát. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • V této epizodě zazní klavírní verze sklaby „Heart Shaped Box“ od kapely Nirvana. (Epistemolog)

Reklama

Reklama