Reklama

Reklama

Tajemství dračí pečeti

  • Česko VIY: Tajemství dračí pečeti (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Neuvěřitelné příběhy, kouzla, skvělé herecké obsazení. Anglický kartograf dostává od cara zakázku - namalovat mapu Dálného Východu Ruska. Během dlouhé cesty plné úžasných zážitků se dostává až do Číny. Během putování se setkává s mistry bojových umění, čínskými princeznami, Dračím králem a objevuje záhady dračí pečeti. (Filmbox)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (76)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi silné tri hviezdy, ale len za mini účasť Arnieho a Jackieho. Výprava aj efekty ďaleko lepšie ako v prvej časti, na druhej strane stále rozprávkové. Ale inak fajn výprava, kombinácia vedy a fantasy, princezné, cári, kungfu majstri a ruskí kozáci atď. jednoducho všehochuť, pre niekoho pochopím aj nechuť. Dokonca aj mikro cameo pre už nebohého Rutgera Hauera. Najlepšie momenty boli samozrejme pri súboji Arnieho s Jackiem, normálne tam boli hlody, že sa nedalo nezasmiať sa... :) ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má všechno. Čínskou princeznu, ruského cara, anglickou šlechtu, Arnolda Schwarzeneggera, Jackieho Chana, létajícího mončičáka, hi-tech armádu, draka a dokonce i první díl, fikaně schovaný pod názvem Zakázaná říše. Zápletka smotala co mohla, a podle toho to taky vypadá. Nic nedává smysl, a nad dějem je lepší nepřemýšlet. Efekty ovšem nevypadají úplně zle, choreografie soubojů nevzbuzuje smích ani zoufalství, a obě stárnoucí hvězdy mají dost velké role, aby to nebyla jen větší camea. Dojem tedy není vyloženě mizerný, ale o průměru žánru si může tahle fantasy nechat jen zdát. ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Tak som si tento Rusko-Čínsky maglajz pustil v CZ dabingu, ale fakt neviem komu je určený. Ja to ale nie som. Už holt nemám 5 rokov. Pripomínalo mi to všetky tie otrasné české rozprávky z ktorých nedokážem dopozerať ani trailer. Mizerné triky, preplácaný príbeh, ktorý nedáva poriadny zmysel. V tom filme je všetko a zároveň nič poriadne. Pustil som si to len kvôli dvojke dôchodcov, ktorí sú už dávno za zenitom, čo znova dokázali aj v tomto filme. Trápny Arnie a ešte trápnejší Jackie. Ich bitka a vtipy behom nej boli doslova bolestivým zážitkom. Keď sa náhodou v nejakom filme stretnú tretíkrát, tak už nemajú kam hlbšie klesnúť. Radšej už nič viac nenapíšem, lebo by som aj tak len skritizoval každú zložku filmu. Proste čistý odpad. 0/10. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Mnoho povyku pro čaj ... aneb něco málo o tom, že spojenectví čínských vesničasnů (vedených pravou čínskou princeznou) a ruských kozáků (dočasně provozujících mořeplavectví) může přinést nadějné vyhlídky v souboji s černou magií. Nicméně zápletka už na první pohled vyhlíží poněkud uměle a prezentuje se dosti nešťastně, neboť jí vládne digitální věk, jemuž je vlastní povrchnost a lajdáctví. Akční legendy Arnold Schwarzenegger a Jackie Chan se na stříbrném plátně příliš neohřejí ... a nějak se nemohu rozhodnout, jestli mám napsat bohudík nebo bohužel. V podstatě se jedná o velice volné pokračování snímku "Zakázaná říše" (2014) - a dle mého soudu je vlastní provedení přibližně na stejné úrovni - zatímco námět je o level níž. Jediným nezpochybnitelným kladem je pěkně vyvedený digitální dráček - ráda bych mu vzkázala, aby si našel angažná v nějakém lepším příběhu ... a nebral každou roli, která se mu připlete do cesty. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Kartograf Jonathan Green (Jason Flemyng) se dostává do Moskvy a jeho cesta pokračuje dále směrem na východ... Arnie a Jackie jsou jenom takové lákadlo na plakátu, protože jejih scény se podařilo sestříhat mezi dvacátou a čtyřicátou minutou tak, aby to vypadalo, že jsou ve filmu mnohem delší dobu. Na malou chvíli se ještě objeví v samotném závěru. Pro každého z nich to bude odhadem asi lehce nad deset minut. Jason Flemyng si od posledně pohoršil a dalo by se říci, že hraje vedlejší roli. Rutger Hauer se ve filmu pouze mihne. V každém případě první film měl mnohem lepší příběh. ()

Galerie (162)

Zajímavosti (7)

  • Akční režii na filmu dělal He Jun. (Rominator)
  • Scény odehrávající se v paláci a na zahradě Lorda Dudleyho (Charles Dance) se natáčely na státním zámku Libochovice v České republice. (Yeosol)

Reklama

Reklama