Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Serge Buren (Jean Reno) je legendární polda, noční můra všech kriminálníků. On a jeho policejní tým mladých kolegů vyznávají trochu nevšední vyšetřovací postupy. Mezi jejich osvědčené a oblíbené metody patří přepadovky a výslechy zadržených s použitím baseballových pálek. S oblibou ignorují pravidla v průběhu velkolepých zatčení. Jejich práce je více než efektivní a výsledky jsou brilantní. Jenže jejich nadřízení začínají mít dojem, že kovbojové nemají u policie co dělat a jako supi čekají na jakoukoli chybu. Na pařížské scéně se objevuje gang lupičů, kteří neuvěřitelnou rychlostí vykrádají banky a klenotnictví. Bohužel jsou po zuby ozbrojeni automatickými zbraněmi a na jejich konto během loupeží přibývá brutálních vražd. Buren a jeho jednotka musejí použít veškerou vynalézavost a všechny své metody, aby se pokusili šílené zločince zastavit... (Bioscop)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (198)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Někdo to tu srovnal s Nelítostným soubojem :D To fakt ne! Tohle je pouze akčňas a strašlivě debilní. Ve filmu je takřka jen akce. Sice dobře natočená, ale příšerně pitomá. Z každé střílečky o spoustě zúčastněných si musí hlavní hrdinové vytáhnout někoho, s kým se krásně na kameru poperou. Renovi takové fousy nesluší a tak z filmu trochu vyčnívala jen jeho pravá ruka (Alban Lenoir), který má vcelku zábavnou postavu a něco fakt umí. Přitom taková škoda, protože spousta postav se svými vlastnostmi by ve kvalitnějším filmu byla zajímavá. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený kriminální drama, kde má Jean Reno roli, jež mu sedne a kam se hodí možná ještě o něco více než do komedií. Jde o to, že je zastáncem staré školy, drsný chlap, který se nebojí jít do akce, ale jeho nový nadřízený nechce kovboje, chce detektivy, vyšetřovatele. Jenže okolnosti tomu chtějí jinak a tvrďák má pořád svoje místo. Fajn film. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

A kde je ten zbytek filmu? Ne, vážně, tohle působí jak část prostředku a konec nějakého filmu, kterého jsem ale svědkem nebyl. Najednou se začne něco dít, místo budování nějakého vztahu nebo vůbec smyslu nad tím, jak urputně se po zlounově partě jde, je tu důvod odvyprávěn několika větami, do toho pár zvratů, které mají asi být pro děj filmu esenciální, ale pro mě za mě, kdyby se z filmu vystřihly, nic by se nezměnilo. Není to jen díl nějakého seriálu? S01E15 Antigang Revenge, part 2. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Člověk by i řekl, že po dlouhé době vyhřezla na svět poctivá francouzská akční kriminálka. Bohužel tomu tak není. Tenhle film by straně chtěl bejt cool. Jenže tomu naprosto chybí atmosféra. Těch pár rádoby artovejch scén, podpořených vhodně zvolenou hudbou nedokáže vyvážit zbytek, do kterýho Benží Rošér cpe hlášky, kam může. Nefunguje to. Jako celek už vůbec ne. Nedokázal to vytáhnout nahoru ani dědeček hříbeček Reno, ani zbytek kástu. Až příště půjdu vykrást banku, rozhodně nenasypu fízlovi šest ran do vesty, ale skončím jeho mrzkej život jednou ranou doprostřed čela. Nelogičnost některých rozhodnutí tu mlátí do očí, jak hluchej cihlou do vrat. Slaboučká troječka. 45% P.s.: sedma Bmw je docela fajne služební kára ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu si říkám, kde jsem tohle už viděl. Krom stovek podobných francouzských kriminálek, kde drsní poldové trápí zločince je tohle ke všemu ještě remake mého milovaného The Sweeney. A vlastně i ten Heat je tu pokoušen v pouliční přestřelce. Zde nepomůže ani nestor komisařů Jean Reno, ani filmaři využívaná fotogenická La Défense. Hlavní je, že si francouzská kinematografie splnila plán a má i pro rok 2015 natočený krimi film, kde jsou zase policajti rošťáci. Jen je to pro diváka už trošku prohnilé. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Alternatívnym názvom snímky je aj názov The Squad. (MikaelSVK)
  • Zásahová jednotka má na zádech nápis GIPN, což znamená Groupes d´intervention de la Police Nationale. Jedná se o regionální zásahovou jednotku. První GIPN byla založena v roce 1972 v Marseille a to po atentátu na Olympijských hrách v Mnichově 1972. (JohnSmith)
  • Při přepadení banky jsou tři lupiči vyzbrojeni puškami FN Scar a čtvrtý HK MP5K. Policie má většinou pistole Sig Sauer SP2022. Serge Buren (Jean Reno) většinou používá pušku HK 416 a v rukou jedné z policistek se objeví i puška SG 550. (JohnSmith)

Reklama

Reklama