Reklama

Reklama

Rolling☆Girls

(seriál)
  • Japonsko ローリング☆ガールズ (více)
Trailer 2
Japonsko, 2015, 4 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Scénář:

Jasujuki Mutó

Hrají:

Risa Taneda, Rina Hidaka, Jumiri Hanamori, Ari Ozawa, Akio Ócuka, Šizuka Itó, Tomokazu Seki, Acuko Tanaka, Aja Hisakawa, Kotori Koiwai, Ajumi Fudžimura (více)
(další profese)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Od konce "Velké tokijské války", která otřásla městem, uplynulo 10 let. Během této války byla vymýcena většina politických a ekonomických elit, což vedlo k rozdělení města na 10 samostatných městských států, které kopírují hranice původních prefektur. V každém městském státu byl vybrán jeden zkušený válečník, který má dohlížet na bezpečnost a reprezentovat svůj stát v případném konfliktu se sousedy. Tito válečníci, označovaní jako "Best (mosa)", si zpravidla vybírají různé pomocníky a poskoky označované jako "Rest (mob)"... V jedné bitvě mezi dvěma "Besty" jsou obě válečnice zraněny. Fakt, že její velitelka a kamarádka Masami je zraněna, donutí dívku Nozomi, aby se v zájmu svého státu i své kamarádky naučila nové schopnosti. Navíc se zařekne, že bude místo Masami dohlížet na pořádek a mír. Záhy se k ní přidávají další dívky včetně Chiayi, která skupině dá první úkol, když Nozomi požádá o pomoc s hledáním tajemných kamenů ve tvaru srdce. (Jeoffrey)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (1)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Tak už aspoň vím, co by se stalo, kdyby zelený strážce vesmíru dostal na frak a na pomoc by byl poslán záložní tým. Zkrátka 4 děvčátka se vydaly na cestu a do boje, který působí dojmem, že je nad jejich síly a to ve světě, který je opravdu hodně divný a také se tváří, že má vcelku dost tajemství. Ale musím říct, že mě to postupně přesvědčilo o své originalitě a i když mě to ze začátku příliš nebralo, postupně mě to začínalo docela zajímat, hlavně tedy prostředí a také ukončení příběhu, především tedy SPOILER osud jedné malé blonďaté "chobotničky", kterou jsem si poslední díly oblíbil. KONEC SPOILERU No a i když byl konec docela přeplácaný (došlo třeba i na mecha) a extrémně barevný, tak emoce u mě nakonec vcelku vyvolal. Takže tomu dám slabé 4*, prostě takových 6,5/10. ()

Galerie (107)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno