Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

I tentokrát se věnujeme Nanami, mladé bohyni Země, zamilované do Tomoeho, kterou čekají nová dobrodružství a překážky, které musí překonat. Nanami se vydává do svatyně v Izumi poté, co Otokihovi dokáže, že si zaslouží být nazývána bohyní Země, kde ji čeká její první velké setkání s ostatními božstvy z celého Japonska. Co všechno ji na takovém setkání může potkat a mohlo by to snad ohrozit její život?! (Zíza)

(více)

Recenze (7)

novoten 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběhově sevřenější, charakterově zajímavější a nepřekvapivě i napínavější a dobrodružnější. Díky tomu, že jsem věděl, do čeho jdu, mě už dva upištění prckové nemohli zaskočit, ani občasně nevrlý Tomoe zklamat. Prolínání rozjančených příhod na setkání božstev, dospělejšího výletu k vranám a v neposlední řadě řádně temně vykukující minulosti hlavního sluhy funguje takřka dokonale a posouvá druhou sezónu o chlup nad tu první. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Tak je asi logické, že tohle dílko je pořád především pro dívky, fanoušky bishíků a těžké romantiky. Hlavní hrdinka je pořád v některých ohledech vcelku děsná, ale podle mého docela roztomilým způsobem a o to víc pak vyniká Tomoe, který jí pořád s láskou pomáhá. Navíc mě i příběh, točící se kolem podle mě docela zajímavého Kirihita, zaujal. Pořád je to stejně praštěné a občas mě to rozveselí a pořád mě to docela baví. Prostě pořád za 4*, ale možná o malinký chloupek lepší než první série. Možná až mě omrzí nadužívat slovo pořád, tak mě přestane bavit i tohle, ale zatím se tak pořád ještě nestalo... ()

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto sa už podarilo vďaka BOHU lepšie ako prvá sezóna má to síce stále svoje "muchy", ale myslím si, že od prvej sezóny je to oveľa zábavnejšie a čo je naozaj dôležité drží si to svoj štandard po celú dobu týchto dvanástich dielov. Samozrejme zameranie tohto anime má svoju cieľovú skupinu tak ako som spomínal už predtým a teda nezostáva nič iné len hodnotiť s prižmúrením oka a vychutnať si anime také aké je a nie aké by mohlo byť. Zábavná romantická časť a tak isto mám pocit, že táto sezóna je ešte k tomu aj vtipnejšia a skoro vôbec som sa nenudil. V skratke : tu sa toho oveľa viac deje a to je len dobre. JE to milé "načančané" a je tu veľa zaujímavých postáv a mierny posun aj vo vzťahu hlavných hrdinov, ale nič svetoborné nečakajte. A opäť sa mi páči viac ending ako opening (divné?) ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále platí vše, co jsem napsala o první sérii, pouze místo zábavně vypointovaných jednotlivých epizod tu máme dva delší příběhy (a v závěru trochu zbytečné nakousnutí třetího). V tom prvním musí Nanami obstát na shromáždění ostatních bohů a přežít neplánovaný výlet do podsvětí, ve druhém se snaží pomoci svému vranímu příteli vyřešit záhadu kletby na Vraní hoře. Právě to druhé, nečekaně epické dobrodružství je zároveň ukázkou toho nejlepšího, co Kami-sama nabízí. Především proto, že Nanami jako bohyně už něco opravdu něco umí a z mnoha (i když ne ze všech) nebezpečných situací se dokáže dostat vlastními silami. Romantické podzápletky byly oproti první sérii trochu omezeny a je jich teď právě tak akorát pro udržení pobaveného úsměvu. Manga okénko na závěr: obě série přinesly spoustu dráždivých náznaků, týkajících se temných stínů z Tomoeho tragické minulosti, a tudíž i velkou zvědavost na případné pokračování. Ovšem čtenář, který kvůli tomu dočte mangu, asi příliš spokojen nebude, protože autorce se bohužel postupem času celý příběh tak trochu rozpadl pod rukama. ()

Rachi 

všechny recenze uživatele

Nemohu hodnotit jinak než 5/5 pro mě je Kami-sama hadžimemašita srdeční záležitost. Manga skvělá, anime rovnež. Nemám co bych tomu vytkla, dokonale to splnilo má očekávání. Velice mě potěšilo, že anime má opravdu dobře uzavřený konec. Zde jsem se na ten Happy konec těšila a doufala v něj. Pro milovníky romantiky naprosto super záležitost, která ani časem neomrzí. Bavila jsem se opravdu u každého dílu. ()

Teelus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstatě se k tomu dá říct (bohužel i bohudík) to samé, co k první sérii. Za mne převažuje zklamání, neboť po jedničce, kterou jsem brala jako úvodník, jsem již čekala nástup komplikovanější zápletky, ale seriál se místo toho drží své sluníčkové shoujo strategie a opět ponechává skutečnou pointu seriálu jen v náznacích a nikam se nepohne. Neurazí ani nenadchne a nijak neláká k opětovnému shlédnutí, lepší průměr. ()

Reklama

Reklama