Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Na začiatku druhej série si Ash Williams (Bruce Campbell) konečne užíva svoj vysnívaný život v Jacksonville. Ale to len do chvíle, kým ho počas párty nenapadnú dvaja démoni. V tej chvíli je jasné, že svet opäť potrebuje jeho silu a Ash musí so svojim tímom opäť bojovať proti nesmrteľnému zlu. (Marceloo)

Diskuze

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Psychor

O hororu nevíš vůbec nic, ty profkláklí kryple, jak je možný že tohle je na CSFD, blb co hodnotí co nezná, nemělo by se s tím něco dělat?

LennyCowler

LennyCowler (hodnocení, recenze)

Psychor

myslím, že žádný hororový expert zrovna moc nejsi, podle tvých žebříčků kde vyzdvyhuješ spíše nudný a profláklý hovadiny. Ono totiž nejde ani o to kolik hororů jsi viděl, ale jaký máš vkus a smysl poznat co je kvalitní a co ne a to ti chybí, proto se raděj za experta nepovažuj, zbytečně tim blbneš lidi:-). Nic ve zlym, je to pro tvý dobro:-)

LennyCowler

LennyCowler (hodnocení, recenze)

Kobain

Souhlasím, jakož to rádoby machr na horory, vůbec nepochopil tenhle super seriál.Ono se stačí mrknout jaké hororové filmy on vyzdvyhuje a pak je jasný, že si na horormajstra jen hraje, je spíše odborníkem na ty největší sr.čky:-)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Cech

tak když ses rozhodl si mně vzít do huby, tak je celkem jasné, že bude reakce, nicméně jak řekl lacike neměl bych šikanovat mentálně postižené děti 

na příspěvěk reagoval Cech

Mendoza

Mendoza (hodnocení, recenze)

Jakožto hororový expert !!!!!! No chudák, ale třeba se to dá léčit.

na příspěvěk reagoval Cech

Wez

Wez (hodnocení, recenze)

Psychor

Já bych právě řekl,že ty pekelný hlášky dělají to,čím Ash a vlastně původní Evil Dead je(kromě prvního dílu,který se mě osobně líbí ze všech nejvíc)-remake z roku 2013,který tak chválíš stál ůplně za piču,který jen poškodil jméno Evil Dead-kdyby se to jmenovalo jinak,tak bych tak přísný nebyl,ale z ED to nemá nic-typickej dnešní film cílenej na dnešní týnejžry..

PiLgRiM

PiLgRiM (hodnocení, recenze)

Psychor

Jakožto hororvý expert, jak se tak vznešeně nazýváš, by jsi se tedy měl poohlednout po něčem jiném. Tady pláčeš na špatném hrobě.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

p.a.douch

Jakožto hororový expert bych uvítal, aby druhá série svou koncepcí připomínala Alvarezův Evil Dead z roku 2013. Tedy aby se jednalo o skutečně temný hororový seriál s hutnou atmosférou a výborným gore. První série Ash vs Evil Dead představovala bohužel přesný opak. Atmosféra prakticky zcela chyběla, CGI bylo přepálené a k tomu se ještě přidalo obohacení o vtipné hlášky a komediální situace.

na příspěvěk reagoval PiLgRiM, Wez, Akira777

p.a.douch

p.a.douch (hodnocení, recenze)

Psychor

Já se tedy rozhodně nebojím. První série se nesla přesně v duchu "Smrtelného zla 2" a "Armády temnot" a to je právě to, proč na to většina kouká. Obyčejný horor bych v tom rozhodně nehledal. 

na příspěvěk reagoval Psychor

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Jakožto hororový expert bych zde krotil přehnaný optimismus. Závěrečná epizoda úvodní série sice konečně obsahuje náznak hororové atmosféry a pro hororový žánr zcela nepatřičný humor je osekán na minimimum, ale kdo zaručí, že se v podobném duchu ponese celá druhá série? Mám obavu, že kvalita rapidně poklesne a dočkáme se i některých odpadových epizod, tak jako tomu bylo v průběhu první série.

na příspěvěk reagoval JohnMiller, p.a.douch, LennyCowler

Reklama

Reklama