Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádka Roci prozkoumává podivnou protomolekulovou ruinu na mimozemské planetě. Bobbie se vypořádává s civilním životem na Marsu. Drummerová a Ashford bojují s pirátstvím v Pásu. (Prime Video)

Diskuze

mato331

mato331 (hodnocení, recenze)

Martrix

V knihe je problém mikroorganizmov riešený. Keďže sa jedná o kompletne odlišný svet, život sa vyvíjal veľmi odlišne a rôzne mikroorganizmy sú doslova nekompatibilné s ľuďmi. Čo je pomerne realistický pohľad. Problémov s miestnou faunou mali aj tak dosť (neviem ako je to v seriáli, zatiaľ som 4. sériu nevidel)

Martrix

Martrix (hodnocení, recenze)

Parádní navázání na předchozí řadu. Vypadá to, že si seriál svou vynikající úroveň udrží. Pro sci-fi fandy orgasmická záležitost. Trochu to kazí jen výhrada ohledně pobytu na nové planetě...ve stylu Vetřelec: Covenant... myslet si, že když je na planetě dýchatelná atmosféra, tak se po ní můžeme pohybovat jako výletníci? ... to se v USA nevyučuje biologie? Nikdo neslyšel o mikroorganismech? Vždyť stačí odjet jen do Egyptu a nevyhnete se zdravotním potížím. Ale i přes tuto výhradu...jsem z návratu The Expanse nadšený.

na příspěvěk reagoval mato331

Reklama

Reklama