Reklama

Reklama

One Punch Man - Season 2

(série)
Trailer 2
Japonsko, 2019, 4 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Júsuke Murata (komiks), One (komiks)

Kamera:

Jošio Ókóči

Hrají:

Makoto Furukawa, Kaito Išikawa, Aoi Júki, Daisuke Namikawa, Hikaru Midorikawa, Hiroki Jasumoto, Jódži Ueda, Júdži Ueda, Júki Kadži, Kacujuki Koniši (více)
(další profese)

Epizody(12)

Obsahy(1)

V pokračování anime One Punch Man (2015) se opět setkáváme se Saitamou, mužem, který se rozhodl stát hrdinou pro zábavu a díky svému intenzivnímu tréninku získal takovou sílu, že dokáže skoro kohokoli a cokoli uzemnit jednou ranou. Saitama se stal členem hrdinské asociace, získal svého následovníka a studenta cyborga Genose a poprvé čelil i někomu, kdo nepadl po jeho jediné ráně. I přesto však o tom, jak moc je Saitama silný, skoro nikdo neví a v asociaci je pořád jen mezi těmi obyčejnými hrdiny. Ale i tak se kolem něj pořád něco děje, díky svým předchozím činům vzbudil zájem některých dalších hrdinů a navíc se z nějakého důvodu i velice zvýšilo množství monster, které napadají lidi. Nejsou to však jen monstra, která děsí společnost, ale objevuje se i lovec hrdinů, který sám sebe považuje za monstrum - Garou. Saitama tak bude mít hodně příležitostí ukázat všem, co v něm je... (Jeoffrey)

(více)

Diskuze

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Už nevzpomínám, co tam bylo. Ale hádám, že asi ten tournament, jak proti sobě bojovali Sůrjůůů a holohlavka?

Každopádně po dnešku už tam nevidím žádnou naději... Ten "one punch" tam už ani není ukázanej, vždy je jen "mrtvé protivňék" a u toho spousta dialogu o ničem...

Snad jediná věc, co se mě na této episodě líbila byla diskuse Saitama vs King. Velmi povedené a prakticky mu řekl, že je to jeho vina, že se cítí, jak se cítí. 

Batman.g

Batman.g (hodnocení, recenze)

8 dil je bozi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ani hry o truny mi dedali co 8dil

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

SonGokussj

Mě to pořád stačí. Jeho rozhovor s Kingem v prvním díle mě bavil, jeho kecy teď na turnaji se mi taky líbily. Já se pořád ještě zasměju - není to sice taková hitparáda jako v první sezóně, ale po stránce komedie pořád dobrý. Co se akce týká, nechci zatím vynášet nějaké soudy, protože čekám, že až dořeší Saitama turnaj, tak vyjde ven a začne to řešit venku... Otázka je, jestli to bude taky celý takhle osekaný, že ze souboje bude vidět kulový, i když u Saitami bude stejně celý souboj zase asi na jednu ránu... Na druhou stranu, který z těch soubojů co tam byly byl pro děj nějak důležitý a zajímavý? Garou x Metal Bat tam byl. Saitama svého prvního protivníka taky propleskl na kameře. No a zbytek? Z těch hrdinů jsem většinu neznal a nějak si nejsem jistý, jestli mě někdo z nich nějak extra zajímal, stejně tak většina těch monster (až na tu velkou housenku). To samé první kolo turnaje. Zajímalo mě, jestli vyhraje ta holčina, nebo ten týpek? Ani moc ne... Koukl bych schválně do mangy, jestli to tam mají taky takhle vystříhané, nebo jestli tam je vidět alespoň něco ze souboje, třeba alespoň jeden útok po kterém to takhle dopadne, ale je i možný, že to tam bude stejně, protože tyhle souboje nejsou (dle mého skromného pohledu) pro děj nijak extra důležitý a tak se to snaží rushnout (buď autoři anime, nebo možná samotný One...).

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Jeoffrey

Dokud tam bude Saitama :-) Protože mám pocit, že se to točí kolem jiných, do avokáda a pomeranče oblečených postav, než kolem "hlavního hrdiny"... Co tam zatím udělal... Jen blbě kouká, pak boxnul ptáka, klepnul hero killera (který si z toho nic nedělá a vůbec mu to nevrtá hlavou...) a dal facku nějakému pláštníkovi. I Genos tam měl víc akce (kterou jsme bohužel skoro neviděli, jen statické obrázky a čáry na obrazovce).

Nebo: předminulá episoda končila tím, že Saitama šel na tournament. Tato episoda se jmenovala nějak "Tournament něco"... A ten tam byl poslední 4 minuty a všechno, co jsme si z tournamentu vzali, byly kecy. Nebo ukázka, jak proti sobě dva stojí, holka vyskočí, střih, holka leží a všichni říkají "to teda bylo super!!!!" a já jen nechápu...

Si představ Dragon Ball / Z tournament, kde by jen kecali :-D A pak bylo ukázáno, jak jeden leží na zemi :-D Hned by to bylo "jiné anime".

na příspěvěk reagoval Jeoffrey

Jeoffrey

Jeoffrey (hodnocení, recenze)

SonGokussj

No tam, kde koukám na anime já si docela dost lidí všimlo, že oproti první sérii šla kvalita animace dolů + přesně jak říkáš, zmizelo dost akce. Většina to dává za vinu změně animačního studia (J.C. Staff není Madhouse, nedali do toho tolik prachů atd.)...

Já za sebe spíš váznu u druhý série na tom, že takový to kouzlo "dává všechny na na jednu ránu, ale co bude až ta nebude stačit" je díky poslednímu fightu s Borosem prostě v háji a navazovat po tomhle se za mě moc dobře nedá, proto mě to bere o něco míň, než bych čekal. Naštěstí dokud bude mít Saitama ty svoje perfektní hlody, tak jako nadprůměrná komedie, nebo spíš parodie to u mě pořád obstojí ;)

na příspěvěk reagoval SonGokussj

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

SonGokussj

Já ji ještě neviděl. Každopádně v tom nevidím tragédii, je to sice trochu horší než první série, ale tahle druhá série není vůbec špatná a velký plus je další skvělý opening, na který dlouho nezapomenu. 

SonGokussj

SonGokussj (hodnocení, recenze)

Zdá se mi to? Ale upřímně. Oproti prvnímu One Punch man tady chybí akční scény. Vždy je ukázáno před bojem, pak pár čar ve tmě a pak jak protivník leží poražen. A když už se něco stane, tak je tam ukázán ten útok, vrtí se pozadí, ale postavy jsou nehybné a pak zas výsledek. Někdy tam nejsou ani ty čáry. Na to, že dnešní epizoda ukazovala doslova invazi, tak se tam prakticky neukázal žádný boj... Nic... Všiml si toho I někdo jiný?

na příspěvěk reagoval CarnTheNunya, Jeoffrey, Batman.g

CarnTheNunya

CarnTheNunya (hodnocení, recenze)

Tak už jsem viděl i třetí epizodu a nemyslím si, že to bude něco hrozného, právně naopak, bude stejně vtipné než první série a možná i víc. 

Reklama

Reklama