Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kuneš s Lupínkem chystají definitivní zúčtování se Željkem. Tentokrát má domácí výhodu, ale detektivové pomocí důmyslných převleků zcela splynou s černohorským prostředím. Kuneš bude mít znovu příležitost několikrát projevit svoje řidičské umění. Rohan je k dokonání svojí osobní pomsty svolný k jakékoliv oběti. Kuneš s Lupínkem se proto ocitají v akutním ohrožení života. Snad se mohou detektivové spolehnout na pomoc černohorské policie. Avšak konečnému zúčtování se nevyhne ani jeden z hlavních hrdinů. A Kuneš konečně najde svůj klid. (Česká televize)

(více)

Recenze (48)

MovieMan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak dokonale zmrvit závěr seriálu, klidně se dala cesta do Černé Hory natáhnout na jednu celou sérii. Kuneš s Lupínkem nazí, neozbrojení ukradnou oblečení na šňůře, svezou se náklaďákem, na kterém vezmou klíč. Když nějakým záhadným způsobem dostanou Željka. Když se ale Kuneš dozví, že je Rohan mrtvý, Željka nechá umrznout. *střih* Mácha se žení a Kuneš je ve vězení, ani se neobtěžuje změnit výpověď, aby byl z lochu dřív venku. Scénář bizár, kdyby byla třetí série, ani bych si na ni neuplivl. Kvůli vědomí, že je to poslední díl dávám 2 hvězdy. 48% ()

sharka.68 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

proč jen ten Lupen nevystřelil z té bazuky, to bych dala i tu pátou hvězdu!!!!! Vuk zastřelí šéfa policie zezadu, Anna odletí letadlem do Frankfurtu,Kuneš v base, Željko hibernovanej, Rohan mrtvej, Lupen s fousama vypadá jak Old Shatterhand, když se zotavoval u Apačů a Mácha se žení...škoda jen, že si Slepice nesedla ke Knechtovi.....hned by bylo o čem přemejšlet...... obraz na trezoru, hrdina o kterém hovořil Željko a říkal Vukovi,aby na něj nezapomněl: : Karadžordže-Černý Jiří, *14.11.1768 – †25.7.1817, vlastním jménem Petrovu Djordje. V letech 1804–1813 vůdce prvního srbského povstání proti osmanské říši. Zakladatel dynastie Karaďjordjevibů. Původně byl rolník a obchodník s dobytkem. V letech 1788–1790 velitel oddílu srbských dobrovolníků bojujících po boku rakouské armády proti Turkům. V roce 1804 se postavil do čela protitureckého povstání v Srbsku. V letech 1808–1813 faktický srb (oficiálně "vrchní vůdce"). V zahraniční politice se orientoval zejména na Rusko. Po porážce povstání v roce 1813 odešel do Rakouska, kde byl internován. V letech 1814–1817 žil pod ruskou ochranou v Besarábii. Zá druhého srbského povstání se v roce 1817 tajně vrátil do Srbska, ale na příkaz Miloše Obrenoviče byl zavražděn a jeho hlava poslána sultánovi. ()

Reklama

kumite 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Říká se, že o mrtvých jen dobře a protože Pachl tento seriál definitivně pohřbil, tak dávám z úcty k mrtvému celé dvě hvězdy. Jinak je to na odpad !! Většinu toho už popsal uživatel Mallinali. Takže po přečtení názorů Pachla mohu jen konstatovat, že Pachl je DEBIL !! https://www.idnes.cz/kultura/film-televize/rapl-2-konec-serie-hynek-cermak.A190401_113157_filmvideo_ts?recommendationId=000000000016-0000-0000-000000000000 ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aneb jak pohřbít slušnej krimi seriál, ale pan Pachl nám vysvětlil, že druhá série je vlastně lepší než ta první jenom debil divák to nepochopil, tak to potom jo. Každopádně netvrdím, že první série byla něco extra světabornýho, ale měla svoji kvalitu. V té druhé se pravda taky najdou koukatelný díly, ale taky takový který hraničí se sebeparodií a tenhle poslední to zabil definitivně. Když jsem si v obsahu přečetl, že Kuneš konečně najde svůj klid tak jsem si nemyslel, že ho najde tak, že pude do tepláků. Já chápu, že to chtěli zakončit tak aby ukázali, že v životě nic nedopadne dobře, ale větší debilitu už vymyslet nemohli. Darmo mluvit...15% ()

Karell840 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tímhle dílem dostává nějaká základní motivace postav na frak. Kuneš který v díle “cvokhaus” nechá pachatelku jít protože je to správné, si naopak v tomto díle chce odsedět trest za vraždu Želka, protože to je také správné. Asi tedy ale úplně nějak jinak...Myslím, že jsou dvě možnosti. Buď je to tak, že Kuneš je narcisistní pozér a dělá vše jenom proto, aby to bylo cool. Možná je trochu i hysterický...Nebo je ten scénář psaný amatérsky a stejně na háku to mají i všichni ostatní. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Při útěku před zatčením si polonazí Lupínek (Lukáš Příkazký) a Kuneš (Hynek Čermák) stáhnou ze šnůry teplákové fotbalové soupravy, do kterých se obléknou. Jedná se o narážku na obdobnou scénu z filmu Bony a klid (1987). (sator)
  • Architektonické objekty, které připomínají létající talíře, jsou obchodní dům a bar Robna Kuća ve městě Izbor v Černé Hoře z let 1980–1984. (sator)

Reklama

Reklama