Reklama

Reklama

Stůl číslo 19

  • Česko Prostřeno pro lásku (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalá hlavní družička Eloise (Anna Kendricková) – která byla zbavena své funkce poté, co jí ženichův svědek bez velkých cirátů poslal kopačky formou textové zprávy – se přesto rozhodne s hlavou hrdě vztyčenou zúčastnit svatby své nejstarší kamarádky. Zde je společně s podivnou směsicí neznámých svatebčanů usazena ke stolu na konci tanečního sálu, na který všichni jednoduše zbyli. Většina z nich totiž měla jen s lítostí odmítnout pozvání a poslat pěkný dárek ze seznamu. Jakmile však tajemství všech začnou vyplouvat na povrch, Eloise se od osazenstva stolu číslo 19 dozví pár zajímavých věcí. Přátelství – a někdy i láska – se může zrodit za těch nejnepříznivějších okolností. (HBO Europe)

(více)

Recenze (57)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Stůl číslo 19 není vůbec špatný film. Kdyby měl lepší scénář, respektive trefnější dialogy a lepší herecké obsazení, mohl by být sakra dobrej. Mně osobně herečka Anna Kendrick není vůbec sympatická a tak jsem se s tím musela trochu popasovat, abych jí dovedla fandit. Sumasumárum škoda toho potenciálu! Dávám čtyři, protože si myslím, že se k tomu filmu ještě někdy vrátím. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Začiatok filmu čo sa pozvánok týka je fakt vtipný.Potom to už ide fakt dosť z kopca.Svadobný balast je hrozný a občasné prerušenie mimo svadobnými vstupmi sem tam pobavia. Svadobná kapela je fakt dobrá. Námet film rozhodne potenciál mal. Bohužiaľ realizácia nevyšla a vyšlo z toho klasicky horko-sladké klišé. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

No, tři hvězdy se zdají málo, čtyři jsou moc. Vlastně to byla milá konverzačka/vztahovka, rozhodně to nebyla klasická romantická komedie. Jen jsem měla trochu problém s hlavní hrdinkou, nějak jsem si k ní nenašla cestu. A tu čtvrtou hvězdu nedávám za naprosto zbytečný “románek” s rádoby překvapivou totožností, i když to bylo jasné skoro hned. To byla vsuvka navíc a vlastně příběhu moc nedala… ()

kymla 

všechny recenze uživatele

Svatby můžou svést dohromady lidi, kteří by se jinak nepoznali. Každý u stolu řeší své dilema a dohromady tvoří povedenou partičku. Každá postava má své kouzlo a je vykreslena do detailů. Hvězda navíc za chůvu :) ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Asi nie som jediná, ktorá podľa traileru čakala úplne iný film. Anna Kendrick si ma dostáva čoraz viac, celkovo s hereckým obsadením problém nie je, ten vidím za kamerou v podobe scenáristu, ktorý nevyužil potenciál sľubného námetu, a v podobe režiséra a jeho mdlej, unavenej réžie. ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, průměrné provedení. Líbilo se mi, že novomanželé nebyli v centru pozornosti. Líbila se mi atmosféra a přátelské pouto, které mezi hlavními postavami během filmu vzniklo. Malé zápletky a eskapády mě však nenadchly. Stephen Merchant dle mě trestuhodně nevyužit. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Musím hodnotit objektivně, takže proto jen 3*. Není to žádná sláva a oscara to zřejmě nezíská v žádné kategorii. Chvílemi to bylo dost klišé a podivné. A ta zvláštnost se udržela po celý film. Po dlouhé době jsem viděla zase Phoebe z Přátel, jako shledání starých přátel, pro mě srdcová záležitost. K tomu ještě moje oblíbenkyně Anna Kendrick, které jsem nějak začla fandit díky animáčku Trolové. Jenže stejně to je jednoduše klasická současná romanťárna, kterou občas potřebuju, protože si to moje romantická duše žádá. Happy endy prostě neomrzí, sorry :) ()

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

Neviem čo za film pozerali ľudia, keď to tu je na päťdesiatdva percentách, ale isto nie to čo ja. Podla mňa šupa, plno hustých hlášok, parádne obsadenie a super nudný koniec, čo viac chcieť. ()

Pavlo 

všechny recenze uživatele

Radoby romanticka komedia s postavami konajucimi podivne a vtipnymi scenkami ci hlaskami ako safranu. Za mna strata casu. ()

Kourbezohne 

všechny recenze uživatele

Všechny sólové počiny Lisy Kudrow dosud stály za... Ale tohle se celkem povedlo, byť jsem čekal, že se film bude rozvíjet a nezůstane tam kde byl na začátku a tedy u jednoho stolu, a tam jsme s výjimkou krátké procházky lesem po celou dobu. Trochu nedává smysl, aby byly dvě témata ve filmu a křížily se-jedno téma je svatba-druhé je setkání u stolu ,,nezadaných". Celkem dobrá volba byly lidé u toho stolu č.19. Dost divnej mix lidí-Lisa Kudrow a její černošský manžel (škoda, že většinou mluví jen o záchodech), pak ten brejlovec co měří víc jak 2 m a četl jednu knihu co mu líbila-tamtu (co čte ten černošský manžel Lisy Kudrow), Ind-asiat, tlustá stará brejlatá první vychovatelka či co ta furt kecá, a mladá slečna co nepatří mezi nejpěknější, na kterou se vykašlal její milý tanečník, který je na té svatbě a která zařizovala to obsazení stolů-to je sranda jak v rychlosti vyjmenuje všechno obsazení stolů. Ještě pobavilo, jak ten černoch poradil tomu asiatovi, aby řekl u stolu novomanželů, že ho má takhle velkýho. Ale nejsilnější zážitek je když celá skupina stolu 19 někam chodí a Lisa Kudrow je u těchto scén vždy až v pozadí na konci,navíc všichni jsou během těch chodících scén zticha, to se mi líbilo. Zajímavostí je, že Lisu Kudrow v tomto filmu dabuje její (filmová) matka z nejhoršího seriálu všech dob Web Therapy. Jinak Lisa Kudrow může zachránit své herectví už jen tím, že se vrátí do Friends. ()

Keywee 

všechny recenze uživatele

Pro mě příjemných hořkosladkých 87 minut...nic moc jsem od toho nečekala, herci byli sympatiční, příběh průměrný a celé se to tak nějak příjemně průměrně vleklo :) Holky, rozhodně bych to nezatracovala :) ()

TiaZ 

všechny recenze uživatele

U jakého stolu byste byli Vy, kdyby se Vaše nejlepší kamarádka vdávala? Pokud by jste čekali, že u toho hlavního, tak možná čekáte zbytečně. Ani ten nejposlednější nemusí být přece jen škatulka pro "odložené hračky", někdy Vás překvapí, koho u stolu číslo 19 můžete objevit... ()

KcarlosK 

všechny recenze uživatele

Jak lezou na povrch tajemství, stává se z komedie drama. Možná mi trochu vadil ten happy konec, ale herecky to bylo v pohodě. ()

Reklama

Reklama