Reklama

Reklama

Stůl číslo 19

  • Česko Prostřeno pro lásku (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalá hlavní družička Eloise (Anna Kendricková) – která byla zbavena své funkce poté, co jí ženichův svědek bez velkých cirátů poslal kopačky formou textové zprávy – se přesto rozhodne s hlavou hrdě vztyčenou zúčastnit svatby své nejstarší kamarádky. Zde je společně s podivnou směsicí neznámých svatebčanů usazena ke stolu na konci tanečního sálu, na který všichni jednoduše zbyli. Většina z nich totiž měla jen s lítostí odmítnout pozvání a poslat pěkný dárek ze seznamu. Jakmile však tajemství všech začnou vyplouvat na povrch, Eloise se od osazenstva stolu číslo 19 dozví pár zajímavých věcí. Přátelství – a někdy i láska – se může zrodit za těch nejnepříznivějších okolností. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (57)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Co Vás pojí s nevěstou a ženichem?" Celkem nic, jedná se totiž až o stůl číslo 19, což je stůl těch, kteří měli s lítostí odmítnout pozvání a poslat pěkný dárek ze seznamu. Kdyby mě tedy někdo někdy na nějakou svatbu pozval, tak skončím přesně u tohoto stolu, ale všichni vědí, že nemám čas, tak mě raději nezvou. Nicméně obsazení stolu mi s přibývajícími drinky připadalo stále zábavnější a přivedlo mě na myšlenku, že nechat si vytetovat smajlíka na konec penisu není vůbec špatný nápad. A mám-li něco ocenit, tak je to "úspěšný byznysmen" Walter, protože takový magor by byl ozdobou každé svatby, a vypalovačka Bad Reputaion zpívaná ve španělštině. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Vo svete filmov vždy existuje priestor pre guilty pleasure, alebo filmy, ktoré istým magickým spôsobom fungujú, že sa človeku páčia. Napriek tomu, že by dokázal nájsť na ňom veľa vecí, ktoré nie úplne fungujú a sú schopné ho ťahať dole. No musím sa priznať, "Table 19" ma veľmi držalo a bavilo. A môže za to podľa mňa hlavne výber hrdinov, ktorí sa spoznajú práve pri avizovanom stole. Pretože musím sa priznať, to postupné vybudovanie priateľstva medzi nimi funguje vynikajúco a má svoje skvelé momentky. Anna Kendrick je výborná a skvele vie podať svoju postavu. Možno mám pre túto dámu trošku slabosť, ale väčšinou je podľa mňa vynikajúca. A v tomto filme to platí. Jane Squibb je rovnako vynikajúca a priam z nej túto rolu cítim. Ako keby odjakživa vedela, ako to má správne zahrať. Skvelá. Lisa Kudrow a jej manžel v podaní Craiga Robinsona majú svoje vtipné momentky a veril som im to. A ani poslední dvaja členovia za stolom - "Walter" a "Renzo" sú tiež vtipní, no súčasne aj v prípade, že film chce podať svoje dramatické momentky, tak to zvláda skvele. Nemôžem povedať, že by sa tu pár otravných postáv nenašlo, ako napríklad "Nikki" no film sa na ne nijako zvlášť nesústredí. Venuje sa tomu čo má. Ľuďom sediacimi za stolom číslo 19. A pre mňa to funguje. Hudba vo filme je dobrá a majú na svadbe dobrú kapelu, ktorá zahrá pár skutočne dobrých skladieb. Nevedel som, či ma film nadchne, no nakoniec som s ním spokojný. Áno, je to stokrát obohrané, plné klišé a všetkého možného, no na druhú stranu ma to primälo spomenúť si na moju svadobnú hostinu s mojou manželkou a vrátilo mi to všetky tie príjemné momentky, ktoré sme tam spolu prežili. Je to film, pre ktorý mám slabosť a nebudem to zakrývať. A určite som k nemu milší, než by som mal byť, no nebudem sa hanbiť za to, že sa mi páčil, keď je to pravda. Skúste sa na to pozrieť a možno zistíte, že to funguje aj pre vás. Aby som však ešte neklamal, tak ak by som mal mať jeden závažnejší problém s filmom, tak by to bol jeho humor. Málo vtipov vypáli správne a väčšinou človek len ostane potichu bez smiechu. Nekrúti hlavou, ani nie je otrávený debilitou fórov, no jednoznačne sa snažili tvorcovia o nejaké jednoduchší a bezpečnejší humor, no čakal som, že sa budem smiať viac. Takže takto to uzavriem. Hodnotenie: B ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Tohle je taková ta hořkosladká svatební komedie, tentokrát v čele s Annou Kendrick. Ta je jako vždy fajn. Vlastně celý hlavní ansámbl je fajn, Merchant jako vždy správný weirdo, Kudrow mě ani tak neiritovala jak tomu běžně bývá, Robinson byl fajn, i dokonce ten low key Chris Hemsworth se dal, na tu chvilku co tam byl. Ale jinak je to takový nemastný neslaný, pocitově to má dvě hodiny i když je to v reálu poměrně krátké. Tak nějak mám pocit, že Blitz si chtěl natočit celovečerní romantickou komedie, ale v první třetině zjistil, že vlastně neví, co a jak. Některé dílčí kousky byly fajn, ale jako celek to prostě nefunguje, šedé a mdlé vyšumění do zapomenutí. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Nepříliš vtipné, ale celkem milé. Ano, jsem další z těch, co se dívali jen kvůli Anně K. Ta je tu spíš jen jednou z postav u stolu pro nechtěné hosty, ale ten její předkus je pořád rozkošnej. Pár světlých okamžiků tam je, několik dialogových výměn, ale nic víc nečekejte. Konec je příjemně romantický, ale místy je to dost divné, vidět se to ale dá bez obav. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Svatební, vztahové, melancholické, tragikomické. To jsou takové jasné a jednoduché sladkobolné filmy. Jenže já to mám ráda. Parta cizích lidí, každý jednotlivě i společně řešící své osobní problémy a trable. Konec pozitivní, a vy se usmíváte s nimi. V tomhle případě herecké obsazení opravdu šíleně namíchané. Ale na mě to působilo. ..pěkný soundtrack, takový akorát na podzimní depresivní náladičku.. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama