Reklama

Reklama

Daniel Radcliffe (Harry Potter, Žena v černém) se představuje v roli, v jaké jste ho dosud neviděli. Nate Foster (Radcliffe) je mladý, idealistický a vzdělaný analytik, který právě nastoupil do FBI, aby tu bojoval proti zahraničním teroristům. Nate brzy pochopí, že teroristické útoky, které odhaluje, jsou často falešné a mají dva cíle: uklidnit vystrašenou veřejnost a splnit plán. Když jednoho dne objeví pašovanou dodávku Cesia-137, které lze využít při výrobě špinavé bomby, podělí se se svým poznatkem s agentkou Angelou Zamparo (Toni Collette – xXx: Návrat Xandera Cage, Krampus: Táhni k čertu). Ta je přesvědčená, že se jedná o práci domácích neonacistů, a pověřuje Natea úkolem proniknout v utajení mezi členy nebezpečné teroristické skupiny, jež je odhodlaná vyčistit zemi prostřednictvím smrti a zkázy... (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (126)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Film by byl podstatně, PODSTATNĚ lepší, kdyby v tom nehrál Daniel, protože pro tuhle roli, ať už árijského skinheada nebo agenta FBI, se jeho drobná rachitická postava tak moc nehodila, že to bylo až k smíchu a ostatní herci mu to museli žrát, což působilo tak nesmyslně, nevhodně a pitomě, že to sráželo celý film. Přitom provedení, scénář a myšlenka nebyly vůbec špatné, jen tan casting hlavní postavy byl absolutně debilní. Ale naprosto. "Casting Fail 2016 Movie Awards Champion" ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Harry Potter prešiel k Tomukohonetrebamenovať a ide bojovať za čistú rasu. Naoko. V Martensoch a bombere. Na každom kroku trúsi jednu múdrosť za druhou a na všetko ma pripravený pohotový argument. Pán situácie. Až na to, že takýto chytrolíni nechodia v Martensoch a na pochody. Celá tá policajná akcia postavená na predstavách jednej premotivovanej blondsky ( inak,čo robili ďalšie oddelenia? ) mohla dopadnúť všelijako a na jeden moment si to skutočne divák aj začne myslieť ( tak premotivovaná že nečíta komenty? ). Zvyšok boli aj tak len bláboly bielej rase a o tom, ako s tým chcú niečo spraviť. Neskoro chalani, keď sa k vám dostane Potter, dostane sa k vám už asi každý. 3 z 5 ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

V záplavě všech těch agentů operujících uvnitř islamistických skupin působí infiltrace mezi neonacisty celkem osvěžujícím, neokoukaným a pro mě i atraktivním dojmem. Takže potud spokojenost. Co do schématu film nijak nevybočuje ze zavedených standardů. Tak trošku uťáplý agent FBI specializující se na islámský terorismus se nechá zverbovat kolegyní pasoucí po náccích, projde výcvikem a poté, co je komunitou přijat, šplhá v hiearchii a snaží se dostat k něčemu, co by celou organizaci rozložilo. Scénář si sice dovolil nějakou tu slepou uličku, ale zkušenější divák se zmást nenechá. Ale i přes jistou šablonovitost film šlape jako na drátkách a po celou dobu drží tempo a sem tam přichází i s napětím. Každopádně hlavní otázkou bylo, jak si poradí Radcliffe s rolí fašouna a tady musím říct, že obstál na jedničku. V prvních záběrech jsem mu sice moc nedůvěřoval, ale jakmile si oholil hlavu, vplul do své role naprosto suverénně a v mých očích se tady nálepky Harryho Pottera nadobro zbavil. Výborná Toni Colette pak byla tou pomyslnou třešničkou na dortu. Jen tak dál pane Ragussis. 85% ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Na zajímavý a napínavý scény se dostane jenom v případech, kdy je Radcliff mezi náckama s holejma palicema a kanadama. Jenže postupem času se děj soustředí výhradně na moderátora náckovskýho radia v obleku nebo tatínka, kterej postavil svejm dětem dům ve stromech, aby se mohli schovat před invazí neárijců, přičemž oba pronášej nudný a rádoby chytrý kecy. Fakt si nedokážu představit, jak dutý náckovský palice respektujou takovýhle "autority". Ale nejen kvůli tomu mi Imperium přišlo dost přitažený za vlasy a hlavně jsem se často nudil. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

S lepším obsazením by se to možná dalo, ale tento film mě nijak nenadchnul. Náckovská tematika v US je oproti například Kultu hákového kříže zpracovaná velmi křečovitě a místy i nudně, absolutně bez nápadu. Herecké výkony nic moc, film nemá moc co nabídnout, plešatý Harry Potter v bomberu to opravdu nezachrání. Nu což, zase jednou zklamání. 3/10. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu začalo 20. septembra 2015 v Hopewell, v štáte Virgínia a pokračovalo na ďalších miestach tohto štátu do 7. októbra 2015. (MikaelSVK)
  • Produkce k pohybu mezi lokacemi používala kolo. Po skončení natáčení kolo podepsal hlavní hrdina Daniel Radcliff (Nate Foster). Kolo nakonec bylo prodáno v aukci za 2000 dolarů. (LilyDeLarge)
  • Na scénaři se podílel i agent FBI, na jehož příběhu je film založen - Michael German. (LilyDeLarge)

Reklama

Reklama