Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (155)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Já mám pocit, že jsem viděl úplně jinej film než ostatní tady. Nebo je to možná tím, že to cílí na teenage diváky, protože jinak si to neumím vysvětlit. Od začátku je ten film neskutečně naivní, přeslazenej a chvílema si troufám říct, že i hloupej. Že to je závažná nemoc, která neskutečně omezuje život, to všechno beru, ale aby se dospělá holka (věk cca 18-19 let) chovala takhle, to je dost šílený. Chápu, že byla celej život zavřená kvůli nemoci doma, ale aby například nevěděla, jak se tancuje!? Uff!!! Navíc to přestřelený drama, kdy začne svítat, to bylo jako co? Leželi tam v dekách, tak proč se tím nezakryla, aby se ochránila?! Ne, ona vyběhne z auta, ještě se zastaví u branky a ohlídne se na to slunko, pak teda běží dál, paprsky na ni dopadnou asi na 3 sekundy a najednou v tu chvíli se před jejím domem jako náhodou zjeví jak starostlivej otec, tak i její nejlepší kámoška. Ou jé.. všichni jsou z toho úplně špatní, že ji to mohlo zabít, a tak na konci filmu se vysleče do tílka a chce jít přes den na jachtu, protože to byl vždycky její sen. A její otec, kterej ji celej život před Sluncem chránil, tak najednou řekne, jasně, běž... to je jak kdyby jí řekl, jdi umřít, a ještě se u toho všichni usmívali. No jo no, asi nejsem cílová skupina, nicméně ta naivita z toho filmu přímo tekla a já jsem chvílema nevěřil vlastním očím i uším. P.S.: Taťka Arnie si musel dát pořádnej facepalm, když viděl, v čem jeho synáček hraje a co tam hraje! :) ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Zas tak smutné to nebylo a to hlavně proto, že bylo jasně vidět od začátku, jak to skončí. Našel jsem ale novou herečku, která se mi pekelně líbí. Trošku je podobná Keire Knightley. Bohužel je to docela prase, protože se neholí, což je docela nechutný, takže může být sexy jak chce, ale jakmile se svlékne zdrhám :) Podíváná parádní, závěr nepovedený. Proto musím jít o stupínek dolů, ale to až tak nevadí. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy se mi moc těžko hodnotí. Je tam všechno stejné jako v podobně laděných filmech. Ano, pokud je to váš první budete to zbožňovat. Pokud už máte něco za sebou, vidíte, že máte před sebou film, který nevystupuje z řady. V každé scéně víte, co bude v další. Ale je to mile koukatelný a na konci tak jako tak dojme. Ano, není to stejných pět hvězd jako u jiných opusů, ale i tak jsem během sledování netrpěla. A vlastně to bylo strašně fajn. A musím říct, že se mi libilo na stejné zrovni jako Dokud jsi se mnou :) ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Toto je môj 1. film s Bellou Thorne. Keď som videl trailer, prišlo mi, že vyzerá na 30 a prekvapilo ma, že do teen romance obsadili spomedzi toľkých herečiek v USA, práve ju. Vydesilo ma, že sa jedná o Disney channel star, ale námet filmu bol natoľko zaujímavý, že som si ho pozrel. Bella ani Patrick nehrali presvedčivo, ale strojene. Chémia medzi nimi nefungovala. To žiaľ platí o všetkých postavách. Celé mi to prišlo ako divadelná hra. Nacvičené, bez iskry živelnosti a života, ako keď čítam článok z Reader´s Digestu. Scenár bol slzopudný, ale natoľko predvídateľný, že ma jednoducho nedokázal dojať. Midnight Sun u mňa nevyvolal emócie, a to je pri romantickej dráme veľký problém. Je zázrak, že sa takýto béčkový film drží v kinách už mesiac. Ja by som doporučil pozerať to výhradne so ženou, do ktorej ste po uši zamilovaný, lebo bez prísunu endorfínov je to zývačka. ()

jakeer 

všechny recenze uživatele

Mal by som napísať, že to bolo nad očakávania dobré. No ja som kvalitu očakával. Zaujal ma trailer (čo sa stáva málokedy), tá myšlienka a naozaj som chcel na to ísť. A nič by som na snímke nemenil. Aj s tým pomalým rozjazdom po dramatický koniec. Všetko tam bolo ako malo byť. Keď som si čítal knihu "Jak napsat dobrý scénář", jedna z hlavných rád znela, že tvorcovia filmu musia vytvoriť vzťah medzi postavami a divákom. Za ostatné roky sa to v mojom prípade nepodarilo snáď žiadnemu inému filmu tak Polnočnej láske. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Na základe rovnomenného tínedžerského románu od autorky Trish Cook. (Arsenal83)
  • Ve scéně, kdy jedou Katie (Bella Thorne) s Charliem (Patrick Schwarzenegger) vlakem a „připíjejí“ s čínou, je krabička jídla otevřená. Po střihu, než jídlo položí, jsou však obě krabičky zavřené. (vojacekr)
  • Belle Thorne bola v prvom ročníku diagnostikovaná dyslexia a naozaj bola vzdelávaná doma. Jej otec zomrel pri autonehode rovnako ako matka jej postavy Kate. (Arsenal83)

Reklama

Reklama