Reklama

Reklama

Půlnoční láska

  • USA Midnight Sun (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá Katie (Bella Thorne) trpí přecitlivělostí na denní světlo, vzácnou život ohrožující chorobou. Od dětství je celé dny zavřená ve svém domě a ven může vyjít jedině v noci. Její život se změní, když jedné letní noci potká Charlieho (Patrick Schwarzenegger), svou platonickou lásku, se kterým začne prožívat neobyčejný vztah. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (155)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Já mám pocit, že jsem viděl úplně jinej film než ostatní tady. Nebo je to možná tím, že to cílí na teenage diváky, protože jinak si to neumím vysvětlit. Od začátku je ten film neskutečně naivní, přeslazenej a chvílema si troufám říct, že i hloupej. Že to je závažná nemoc, která neskutečně omezuje život, to všechno beru, ale aby se dospělá holka (věk cca 18-19 let) chovala takhle, to je dost šílený. Chápu, že byla celej život zavřená kvůli nemoci doma, ale aby například nevěděla, jak se tancuje!? Uff!!! Navíc to přestřelený drama, kdy začne svítat, to bylo jako co? Leželi tam v dekách, tak proč se tím nezakryla, aby se ochránila?! Ne, ona vyběhne z auta, ještě se zastaví u branky a ohlídne se na to slunko, pak teda běží dál, paprsky na ni dopadnou asi na 3 sekundy a najednou v tu chvíli se před jejím domem jako náhodou zjeví jak starostlivej otec, tak i její nejlepší kámoška. Ou jé.. všichni jsou z toho úplně špatní, že ji to mohlo zabít, a tak na konci filmu se vysleče do tílka a chce jít přes den na jachtu, protože to byl vždycky její sen. A její otec, kterej ji celej život před Sluncem chránil, tak najednou řekne, jasně, běž... to je jak kdyby jí řekl, jdi umřít, a ještě se u toho všichni usmívali. No jo no, asi nejsem cílová skupina, nicméně ta naivita z toho filmu přímo tekla a já jsem chvílema nevěřil vlastním očím i uším. P.S.: Taťka Arnie si musel dát pořádnej facepalm, když viděl, v čem jeho synáček hraje a co tam hraje! :) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Skot Speer /let´s dance -revolution/ natocil tymto asi najlepsi film svojej kariery. Mlady CiernyCernoch vyznava lasku akejsi babe - a ono to kupodivu funguje. CiernyCernoch sice v zivote nevedel hrat, lae dialogy su na urovni, obycajne prevazuju aj v realnom zivote, mlada bella Thorne bola a je fajna baba ..... no len asi hrat moc nevie. Z nej veru nebude novodoba Ritka Hayworth - ne, ne : 75 % ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Film ktorý odsúdite už na začiatku( aspoň ja teda) , no napriek tomu si vás postupom času získa a na konci zistíte že je to vlastne výborná romantická dráma. Prvých 20 minút som trpel, je to proste ohraté , nič nové pod slnkom, no potom ako lepšie spoznáte postavy začnete sa baviť. Najviac sa mi páčil Rob RIggle , skvele zahraté , bohužiaľ hlavná dvojica a hlavne Bella do toho nedala podľa mňa všetko. Ale zato výborná posledná pesnička ktorú nahrala a ktorá mi znela ešte dlho v hlave.Nemám problém dať 4* mne sa ten film páčil. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Som trochu bezradný. Balansujem medzi „tri“ a „štyri“. „Tri“ za to, že ten príbeh sa verne drží klasických šablón. „Štyri“ za dvojicu B. Thorne / P. Schwarzenegger, u ktorej vidím tú chémiu, ktorú taký film / príbeh potrebuje. Po prvom videní a plných emócií (možno ešte čistá láska naozaj existuje) som sa priklonil k väčšiemu „počtu bodov“. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nečakal som, že momentálne provokujúca internetová celebrita, zahraje choré zaľúbené dievča tak civilne, bez nejakých gýčov a trápneho prehrávania. Možno je na čase opustiť Instagram a vydať sa opäť tam, odkiaľ prišla, k herectvu. Jej herecký partner, podáva o niečo horší výkon, ale predsa len sú to jeho začiatky. Boľavý príbeh, ktorý je sentimentálnou kalorickou bombou. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Belle Thorne bola v prvom ročníku diagnostikovaná dyslexia a naozaj bola vzdelávaná doma. Jej otec zomrel pri autonehode rovnako ako matka jej postavy Kate. (Arsenal83)
  • Ve scéně, kdy jedou Katie (Bella Thorne) s Charliem (Patrick Schwarzenegger) vlakem a „připíjejí“ s čínou, je krabička jídla otevřená. Po střihu, než jídlo položí, jsou však obě krabičky zavřené. (vojacekr)
  • Na základe rovnomenného tínedžerského románu od autorky Trish Cook. (Arsenal83)

Reklama

Reklama