Reklama

Reklama

Skryté zlo

  • USA The Bye Bye Man (více)
Trailer 1

Když tři kamarádi z vysoké školy narazí na hrůzný původ skrytého zla, zjistí, že existuje jediný způsob, jak se vyhnout této kletbě: nemyslet na ni, nevyslovovat ji. Ale jakmile skryté zlo pronikne do vaší hlavy, je to právě to, co všechno řídí. Existuje způsob, jak se vymanit z této posedlosti a přežít? (Freeman Ent.)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (143)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Pennere, miluju tě v Survivorovi, ale hororové scénáře už nepiš. Nebo takhle. Ono by to bylo vcelku dobré, ujmout se toho nějaký áčkovější režisér. Dovedu si představit, co by z Bye Bye Mana vzniklo, kdyby ho do rukou dostal Wan. Už jen ta počáteční scéna nebyla vůbec špatná, docela mě navnadila už jen kvůli své brutalitě a suverenitě, navíc v čele s Leighem Wannellem. Výběr hlavních herců mi ale fakt nesedl. Konkrétně tedy holky a černocha. Když přejdu k atmosféře, aspoň cením lehkou snahu, ale o záporákovi se tohle už říct nedá. Byl mi tak strašně jedno a nevyvolával ve mně strach, až to není hezký. Občas se povedla nějaká ta halucinace, ale záporák je tady fakt to největší mínus. Špatné na tom taky je, že nemáte moc šanci soucítit s postavami, protože jsou prostě úplně bezduché. Takže ve finále je vám v podstatě jedno, jak to dopadlo. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Chudáka Bonboňáka v převleku za Babadůka, jeho věrného digitálního prasopsa, říkejme mu třeba Horác, jakož i ubohého diváka, mimořádně bestiálním způsobem hodinu a půl neinventivně, hloupě a vykradačsky terorizují svým živočišným neherectvím dva totálně nesympatičtí slizáci a jedna hnusná plochá pizda. Naštěstí však dobro zvítězí a dostanou, co si zaslouží. Musím konstatovat, že tentokráte mají zdejší dva největší hororoví exprdi výjimečně pravdu, ačkoliv jeden u toho jako obvykle zase prstil ségru a druhý urputně vymýšlel, jak ze sebe v komentáři opět udělat co nejukrutnějšího multikokota. Je to opravdu řídká sračka, proháněna scénářem ňoumovitého prznitele exhumovaných hororových mrtvol. Ale co taky čekat od autora jménem Démon Šnek, že. Chcete-li vědět, jak skvělý a monstrózní býval Čau Čau, než vzal tohohle tupého štěka, stačí kliknout. ()

Reklama

bloodline 

všechny recenze uživatele

Ale no tak... Nejedná sa o takú hlúposť, ako nasvedčuje hodnotenie vox populi. Uznávam, má to scenáristické trhliny a aj v trikových zákutiach mohol The Bye Bye Man brúsiť vyššiu ligu. Ale v pravej chvíli docupital horor, ktorý prekvapil v psychických rozmedziach a nesnažil sa iba prvoplánovo strašiť so slabou nekoexistenciou deja. V tomto smere valí jedna radosť a nehrá na rovnakú strunu ako plejáda novodobých hororových predchodcov. Šikovný koncept, ktorý by mohol otesať do lahôdky zvučnejší žánrový fachman. ()

Yoshitsune odpad!

všechny recenze uživatele

Čau Čau Muž, je opravdu horor vysoké mentality a nízké kvality, on totiž tenhle retardovaný bratranec Buughula, co žije z legendy Freddyho Kruegera, své oběti děsí, tím nejděsivějším způsobem. Ukazuje jim věci, věci tak hrůzné a znepokojivé, že se to bojím napsat, ale přesto, v sobě najdu dost odvahy a zkusím to, děsí je tím, že mladý černoch, sportovec a nadějná hvězda fotbalového týmu si to rozdává s mladou, blonďatou běloškou !!!!! Děsivé že ? A to je zhruba asi tak všechno, ti mladí neherci se snaží přesvědčit, že umí (neumí, fakt neumí) hrát a vzniká z toho kolotoč bizarních a vtipných scén. Ale osobně za největší nesmysl, považuji to, že Béčko muž žije ze strachu, který vyvolává tím že děsí své oběti (Freddy Krueger), ale zároveň je nutí, aby se mezi sebou zabíjeli, takže jak o něm může být nějaká legenda ? Celé to nezachrání, ani latexová Trinity. Ale tak co by jste čekali, od scénáristy, který nedokáže vyhrát a přežít Mikronésii ? ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Na jedno postrašení stačí, ale je to variace na stokrát přežvýkané téma. Ty představy jsou zajímavé a například scéna, kdy divák neví jestli John vraždí Sashu nebo naopak a Elliot střílí na Johna nebo ne, je povedená? Skutečnost je předvídatelná, ale i překvapivá zároveň. Přesto to nestačí na vyšší hodnocení a už vůbec ne na pokračování, ikdyž vrátka k němu byla v závěru otevřena. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Scenár bol napísaný na motívy krátkej poviedky "The Bridge to Body Island" od spisovateľa Roberta Damona Schnecka z knihy "Prezidentské upíri", prvýkrát publikovanej v roku 2005. Tvorcovia filmu sa nechali počuť, že im zostal dostatok priestoru aj na nakrútenie druhej časti. (Ltblue)
  • Podle autora Roberta Damona Schnecka byl skutečný Bye Bye Man údajně slepý albino narozený v Louisianě někdy ve 20. letech 20. století. (Pajkenzi)
  • Carrie-Anne Moss (detektívka Shaw) musela scenár čítať s prestávkami, pretože bol pre ňu príliš strašidelný. Navyše herci a štáb odmietli záporáka (Doug Jones) na pľaci oslovovať "Bye Bye Man". (Marceloo)

Reklama

Reklama