Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Osud je spojil. Nebezpečné síly se je snaží rozdělit. Geralt a Yennefer dělají, co mohou, aby byla Ciri v bezpečí, zatímco se na kontinentu schyluje k válce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (164)

ElStupido odpad!

všechny recenze uživatele

Máme tu další sezónu americké telenovely o vědmákovi Geraldinovi, cikánské kouzelnici Jenifr a jejich adoptované dcerce Džamile. Nemohl jsem se dočkat! Až je zase uvidím, jak se hledají a zachraňují pořád dokola. Ty dvě scény z knížek, co tam dali... mohl jsem si oči vykoukat! Naštěstí je tam oproti knížkám hodně epické akce, třeba když bbw černoška vyčaruje dort a hodí ho na nilfgárďana, nebo když černokněžník Ábrfortz použije zaklínadlo a změní se z bělocha na afghánce. Tolik zajimavych lidi tam bylo! Osud je spojil! všechny. Ale nebézpečny síly se je snaži rozdělit! Fandové her můžou skákat a nadšením si rvát vlasy, když se tam sem tam mihne postava z her, jen aby záhy trapně chcípla. Aspoň zbyde víc času na intrikaření lóže čarodějek s obličeji krásnými jako chodidlo. Každý ví, že tohle jsou ty scény, které dělají zaklínače zaklínačem. Né nějaký albín, mečem se ohánějící, filozofující o nesmrtelnosti chrousta. ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci se rozhodli do určité míry ignorovat předlohu, a si jedou vlastní freestyle. První třetina se docela fajn, má to pěknou výpravu, a klidnější tempo tomu svědčí. Pak už to jde od desíti k pěti. Kvalita scénáře je na pováženou, choreografie bojových scén šla od první série taky hodně dolů, příšery jsou příliš digitální a rádoby "efektně" přerostlé, postavy se chovají nelogicky a casting je nekonzistentní. Tvůrcům prostě chybí kvalita/zkušenost/zručnost, a obávám se že to lepší nebude. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už mě ten americkej Zaklínač začíná pěkně srát. Doba milého překvapení z první série je ta tam. Od druhé série tvůrci celý ten svět totálně rozkurvili. Pominu teď fakt, že se nedrží knih – ještě je přečtené nemám, takže mě to vlastně nemusí ani tolik vadit. Po scénáristické stránce ale většinu série nevím, co se vlastně v příběhu děje. Objevují se náhodní kolemjdoucí, postavy, které vůbec nevím, kdo jsou, proč tam jsou a co jako v životě Zaklínače vlastně chtějí. A co víc, už to není ani o Zaklínačovi, který se mnohdy jen mihne, pronese nějakou hovadinu a zase jde do hajzlu. Kdyby byl alespoň námět zajímavý, tak by se to možná zkousnout nějak dalo, jenže trošičku zajímavé to začíná být až ke konci – pokud se ho dožijete – a tam Vám zase dojde, že je to rozloučení s Henry Cavillem. Plus nesmíme opomenout ani gay hrátky Marigolda a tradiční Netflixovské radovánky s postavami, u kterých nedokážete s přesností šavle francouzského mušketýra za žádných okolností určit pohlaví. Na tyhle herce jsou oni totiž opravdoví machři. Ve výsledku se tedy nemůžu zbavit dojmu, že celá ta série se dostala do slepé ulice, kde jakýkoliv další vývoj spěje do absolutního průseru. Jenže diváci si na Netflixu tu čtvrtou sérii stejně pustí, protože proč ne, že? ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

UPDATE PO TRETEJ SÉRII: Tak nám teda Witcher skončil a neskončil veru v najlepšom. Scény s Cavillom sú stále samozrejme najlepšie, ale jednak dostal menej priestoru, keďže sa tvorcovia pripravujú na prechod od Witchera v hlavnej úlohe na Ciri a jednak sa niekam vytratila gulervúcosť niektorých scén, ako to bolo v prvej sérii. Časť s Lovecraftovským monštrom ála Thing bola fajn, taktiež na lodi a pár ďalších, ale vyradenie Geralta tým podrazákom od čarodejov, tak to som nečakal. Ak ak aj hej, tak na konci, čím by ako tak vysvetlili zmenu herca. Ale nie, oni si ho nechajú odísť do diaľky ako v nejakom westerne, dobre že nie do západu slnka. Veru, čakal som viac. OK, dostali sme zasa nejaké tie intrigy, ale na GoT to nikdy nemalo, dostali sme klasicky po Netflixovsku homozložku v podaní barda, dostali sme podľa mňa mdlejší príbeh a menej akcie, časť s Ciri v púšti bolo varenie z vody, nečudujem sa Cavillovi, že opustil potápajúcu sa loď. Netvrdím, že si ďalšiu sezónu nepozriem, ale neviem si predstaviť, čím pozitívnym môže prekvapiť a to nie je dobrá vizitka pre tvorcov. ()

Cooller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

byť jde příběh dost mimo Sapkowskyho předlohu se mi první serie poměrně líbila a to zejmena diky Cavilovi, který Geraltovo herni alterego vystihl velmi věrohodně, je vidět že patří mezi nás gamery. Bohužel jeho role bude nahrazena a ve 3 serii se na plno dozvídáme proč. Ve třetí serii se totiž naplno rozvíjí dnes už standardní hollywoodská demagogie a posedlost bezvyznamnou život devastujici ideologií. Teplej Radovid je už i na mně moc, takže bohužel jediné co mohu dnes pochválit je už jen perfektni visaž a postava Anyi Chalotra, a pak že britky jsou šeredný. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Když se Marigold (Joey Batey) při pozorování Geralta (Henry Cavill) s Yennefer (Anya Chalotra) zmíní o tom, že není nablízku jednorožec, naráží tím na známou sexuální scénu ze hry „The Witcher 3“. (p3tris)
  • Třetí řada seriálu se natáčela ve Slovinsku, Chorvatsku a na severu Itálie. (raininface)
  • Hrad, v ktorom sa Geralt stretne s príšerou, je inšpirovaný hradom Predjama v Slovinsku. (Ingtar2)

Reklama

Reklama