Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt neochotně doprovází Marigolda na královský ples. Ciri vejde do začarovaného lesa. Yennefer se pokusí ochránit svoje svěřence. (Netflix)

Recenze (81)

misa_laska 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže první časové nesmyslné protnutí linek. V lince Zaklínače se setkáváme s královnou Calanthe, která v lince Ciri zemřela již v prvním dílu. Jak matoucí. Příběh o Ježkovi a seznámení a přátelství s Calanthe je jako kde???? Takové hnusné osekání příběhu, který mi v hlavě utkvěl velmi podrobně, za to bohužel nemohu tento díl hodnotit vůbec kladně. Linka s Ciri NUDA a Yennefer mě v této sérii zatím teda vůbec nebere :(. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pre príbeh veľmi podstatná epizóda kedy sa spečatí príbehové spojenectvo medzi Geraltom a Ciri. Neviem prečo seriál začínal pádom Cintry a potom sa vraciame v čase do doby kedy ešte žili rodičia Ciry ale sto ľudí sto chutí. Potom je zas pohľad na Cirino putovanie do lesa kde sa stretne s Driádami. Jednoducho to časové sekanie je dosť mätúce. 70% ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Divoké skákání v čase. Epizoda zřejmě zásadní z hlediska budoucí provázanosti postav, jejich motivací a rozhodování, avšak pro laika vysoko položená laťka na pozornost a připravenost vstřebávat složitý a komplexní příběh, na který se nahlíží z různých stran, poloh a očí hlavních hrdinů. Zatím to podle interakce a množství postav vypadá tak na 5 sérií. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned v úvodu shrnu, co se mi nelíbilo. Dryády a obzvlášť paní Eithné mě převelice zklamaly, chvílemi jsem očekával, že z nejbližšího křoví vyleze Wonder Woman. Jinak bych chtěl ale tvůrce pochválit, myslel jsem si, že se na, pro příběh podstatnou, pasáž s Pavettou vykašlali a hele, jak mě příjemně překvapili. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlaší díl a další zklamání. Banket v Cintře sice vypadá naoko kvalitně, ale když se člověk trochu ponoří do dialogů, najde tam jednu hloupost za druhou: "Geralt se objeví na hostině čistou náhodou, nikoli jako host královny, která si ho vyžádá k vraždě Ježka, což je mimochodem celou dobu účel jeho přítomnosti. Všemi vážená a uznávaná královna Calanthé si vykračuje po svém trůnním sále plném šlechty ve zbroji zbrocené krví a mluví jako dlaždič. Černý elf Dara (musím říkat víc?) se napije Vod Brokilonu, paměť ale jako zázrakem neztratí. Pavetta, která by při erupci Moci měla zničit celý hrad, si v klidu levituje v místnosti. Geralt, který se nemůže kvůli čisté uvolněné Moci skoro ani udržet na nohou, si bez problémů vypije elixír, aniž by mu ho vír vyrazil z ruky. Dýka, která letí na Yennefer, jaksi zázračně prolétne jejím tělem bez vážnějšího způsobeného zranění a zasáhne malé dítě, co drží před tělem... při přesunu portálem. A potom mu ještě Yen vyhrabe vlastnoručně hrobeček... bez kouzel. A truchlí..." hele, dost, jako vážně, neutahujte si z Dobbyho. Tohle je trapná parodie na Relikvie smrti. Nemluvě o poslední opravdu ubohé scéně s Yennefer, kde si stěžuje na strasti života žen. "Óóó, né, my jsme jen nádoby." Nechápu, proč má tvůrkyně zapotřebí natáčet takové scény, která se snaží za každou cenu ukázat Yennefer v tom nejlepším světle. Rant,o tom, jak se Stříbrnovlasá Eithné se změnila ve vůdkyni armády Wakanďanek, si už raději nechám pro sebe. 40% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (6)

  • V knižní předloze se Marigold (Joey Batey) hostiny vůbec neúčastnil. V seriálu tak nahradil barda Dragodara. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama