Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Geralt vyráží s Ciri na cestu, která ho dovede ke starému příteli. Jakmile u Soddenu ustane řinčení zbraní, začne Tissaia nelítostně pátrat po tom, co potřebuje vědět. (Netflix)

Recenze (74)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na seriálu je vidět větší rozpočet, lepší kostýmy, dražší výprava. Alespoň v tomto se tvůrci polepšili. Co si budeme povídat, doposud polovina epizod byla jen vždy o nějaké příšeře. Celý díl sledujeme poměrně komorní zápletku a ejhle se na konci vyklube nějaká příšera, kterou je nutné zabít. To se pochopitelně časem může zajíst, ale pokud to bude servírováno stylem jako v této epizodě, tak to ještě nějakou dobu vydrží. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podle vývoje v první epizodě druhé řady soudě, byl by Witcher skvělým seriálem, kdyby byl natočen podle Sapkowskiho povídek; spolu se ságou infiltrovali děj i temní Slované, kteří mi tu přijdou jako extrémně rušivý prvek. Taky si musím znovu zvykat na ošklivou Yennefer, přepigmentovanou Fringillu Vigo a chabé dialogy. Větší část dílu ale zabrala povídková pasáž, proto hodnotím s klidným svědomím čtyřmi kousky. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Zaklínač sa potrebuje vyrovnať so stratou Yenn a na svojom putovaní nachádza starého známeho, ktorého postihla kliatba netvora. Prevedenie: Hneď na úvod druhej série je tu poviedka s Bruxou, ktorá je moja obľúbená kvôli excelentným dialógom. Finálny súboj je vynikajúci a atmosféra sa dá iba krájať. Naozaj začiatok série vo veľkom štýle. 97% ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druha rada zaklinace jede epizodne a konecne prestala stepit casovou osu. Hura. Cirilla je skvely sidekick narozdil od pro me nesympaticke Yennefer, takze mam takove tuseni, ze druha rada pro me bude vyrazne zabavnejsi. Prvni epizoda stoji na klasickem mixu hororu a fantasy podobne jako jeden z nejlepsich dilu minule serie se strygou. Ja jsem byl spokojen. ()

Ironhead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První povídka povedená jak po technické stránce tak i co se týče děje. btw... by mě opravdu zajímalo, co sledují místní dávači odpadů běžně po večerech za skvosty... asi reprízu Otázek V.M. A je pro mě velmi zarážející, že když dá dotyčný prvnímu dílu seriálu odpad, že ho sleduje a hodnotí dál... asi nějaký druh sebemrskačství... ale spíš pozérství :_) ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • V knihách vyprávěl Nivellen (Kristofer Hivju) Geraltovi (Henry Cavill) o pobití služebnictva i všech ženách, které měl, a nebál se přiznat i existenci Vereeny (Agnes Born). Seriálový Nivellen svým přátelům ale lže a mluví o kočce. (Geralt z Rivie)
  • Zatímco v knize se Geralt (Henry Cavill) s Nivellenem (Kristofer Hivju) setkává poprvé, seriál nám říká, že jej znal již v jeho lidské podobě a Geralt mu pomohl s jeho otcem. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama