Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 2

Recenze (369)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Byl jsem zpočátku v obavách, ale nakonec jsem překvapen dvojnásobně nejen jak moc se mi film líbil, ale také jakéj populární hit se v USA z Bad Moms stal, že se už chystá sequel Bad Fathers. Mila Kunis je úžasná a rozkošná a Kathryn Hahn je novodobý ženský Stiffler, ta se zde bezkonkurenčně stará o humor a vychází jí to. Scéna v obchodňáku je boží. Byť je film spíše pro ženské pohlaví, bavil jsem se i já, občas není na škodu sledovat jak si užívají ženy. 75% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem byl znechucen, chvílemi se to celkem dalo a bavil jsem se. Vůbec nechápu, proč jsem se na to donutil nakonec koukat, a bude to asi holt ta Mila Kunis, která je prostě skvělá všude. Jednohubka pro dámy jako vyšitá, já úplně cílovka nebudu, ale upřímně jsem to čekal ještě mnohem horší. PS : Jadu Smith bych profackoval dvakrát zleva doprava a pak ještě jednou zprava....6/10 ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Klasická Hollywoodska remeslená brainwash kino snímka na ktorej (ako vidíte za jednu hviezdu) sa mi páčilo to, že bolo očividné na scenáristoch, že asi majú s rozvodmi alebo s rozvedenými mamičkami skúsenosti lebo to čo sa tam dialo v istých scénkach hraničilo skoro s dokumentom :) veľmi realistické a možno trošičku zábavné. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Šílené, zvrhlé, místy téměř absurdní, ale právě v tom tkví ten humor. Pokud dokážete přistoupit na zvrácenost a trhlost tohoto filmu, zaručeně se pobavíte, protože tenhle film je v podstatě sympatický tím, že si dělá legraci sám ze sebe. A daří se mu to výborně. Navíc je zajímavé, že i přes celou tu nadsázku má dokonce i malý přesah, a troufám si říct, že nejvíc si ho užijí ženy, které už matky jsou a ví, co výchova dítěte obnáší. Což já sice nejsem, ale pro to "poselství" o tom, že není třeba se snažit být až tak dokonalá máma, která zvládá všechno, jsem i tak měla velké pochopení. Ať už se člověk snaží být dobrým rodičem jak chce, nezaručuje to vždycky tu správnou výchovu a někdy dokonce výsledek může být zcela opačný. I rodiče jsou jenom lidi a mají právo se někdy zachovat zcela nepříkladně. :) Mimochodem, Mila Kunis v hlavní roli byla skvělá volba. Stejně tak ta "banda" ostatních matek, v čele s Christinou Applegate. ~(4,1)~ ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Desperate Housewives, dlaždičsko-dementní variace. Dejme stranou, že uvěřit Mile Kunis roli strhané matky je stejně těžké, jako vidět Melissu McCarthy u striptérské tyče a neoslepnout. Tyhle splašky na mě s železnou pravidelností leje Seth Rogen a ozvláštnění chromozómem XX či myšlenkou, že institut dokonalé matky je jen život omezující chiméra, se nakonec stejně utopí ve stoce přeplněné chlastem, vicodinem a klišé.. Ta poněkud volná kultura firmy, kde na částečný úvazek pracovala Amy, mě nesmírně zaujala a asi jsem odhalil i skutečný předmět jejich podnikání. Vzhledem k tomu, že se pachem kávy maskuje kokain, pojal jsem podezření, že čtrnáctidenní celozávodní dovolená spjatá s úmrtím Jona Sněha bude mít nějakou spojitost s vybouchlou zásilkou z Kolumbie.. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Názov školy, William McKinley, je rovnaký ako v seriáli Glee (2009). (dwdb)
  • Vo filme si zahrala aj americká speváčka, textárka a rapperka Kesha, jej scény ale skončili v strižni. (dwdb)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama