Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V době, kdy úspěšný vedoucí pracovník newyorské reklamní agentury (Will Smith) prožívá hlubokou osobní tragédii a zcela se stahuje do ústraní, jeho kolegové vymyslí drastický plán, jehož cílem je přinutit ho překvapivým a hluboce lidským způsobem se vyrovnat se svým žalem. (Freeman Ent.)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (378)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

A já se těch pěti* nebojím... díky čsfd jsem na to šla, polovinu doby jsem měla slzy v očích (ale zůstaly v nich, což byl kumšt!), ale byl to nádherný vánoční depresivně laděný film, který se povedl. Kdybych nebyla šťastná knihovnice s pětiletým plánem, perspektivami a sociálními jistotami, tak si potom z toho svého desátého patra i skočím (=kompliment tvůrcům), takhle jsem jen pozorovala hvězdičky... (kecá, sledovala stav smogu) ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Uběhlo prvních 30 minut a já sledoval sled nesmyslných dialogů různých herců a říkal jsem si, proč tu sakra v tom sále sedím. Poté mi začal děj dávat konečně smysl a vše začalo zapadat do sebe jako puzzle. Konec nám hezky graduje možná to až moc přestřelili ke konci, ale to zas tak moc nevadilo. Vzhledem k hvězdnému obsazení bych čekal mnohem lepší herecký orchestr než nám filmík dává. Celkově film hodnotím kladně a doporučuji. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Collateral Beauty většinu diváků nalákal pomocí úžasného hereckého obsazení a matoucích trailerů, které lákaly na tak trochu jiný film, než který nám byl naservírován. Alespoň tak tomu bylo u mě. Nemohu říct, že by to byl vyloženě špatný film, ale asi jsem nejspíš očekával trochu silnější příběh, který by se mnou více ponhul a nenutil by mě až příliš okatě soucítit s hlavní postavou Howarda. Což je ve výsledku škoda, když vezmu v potaz přítomnost témat jako je smrt potomků či úvahy o třech instancích v podobě Lásky, Smrti a Času. Zkrátka snímek, který stojí zejména na hereckém obsazení, kterému však podkopává nohy poněkud zmatený scénář. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých momentů by se tam asi našlo, ale jako celek mi to přišlo spíše jako slabší film - občas melodramatický k zalknutí, ale povětšinou spíše jen povrchní a dramaticky nezajímavý. Největší slabinou snímku je podle mě scénář - moc mě nebavilo sledovat vývoj děje, některé dialogy mi přišly dost hrozné, a celé mi to přišlo dost předvídatelné. Soundtrack se mi taky moc nelíbil a ani hvězdné obsazení, resp. herecké výkony, nejsou po mém soudu bez chyb (nejvíc se mi líbilo trio Will Smith & Helen Mirren & Edward Norton - zvláště ten Will Smith je skutečně excelentní, naopak moc nemusím Keiru Knightley, která mi zde přišla ještě horší než obvykle - skoro ji nově podezírám, že má vadu řeči - a Jacob Latimore a Michael Peña mi tam vyloženě vadili). Spoustě lidem se ten film asi bude líbit a osobně jim to přeju, ale já jsem z něj měl bohužel jen průměrný dojem. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nezapomeňte, že život jde dál a je krásný." Tak na to se snadno zapomíná při brodění v slzavém údolí plném zoufalých rodičů mrtvých dětí. Kdybych jen tušil, o co tady půjde, tak bych si s Howardem určitě nešel pobrečet a stavět domino, ale holt mě tam zákeřně nalákala prvoligová herecká sestava. A když už jsem tam byl, tak jsem se mezi odrážením útoků na slzné kanálky snažil najít v tom celém něco pozitivního a nakonec jsem se rozhodl, že tím jsou Láska, Čas a samozřejmě báječná Smrt. Asi jim napíšu pochvalný dopis. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj celé jeho natáčanie prebiehalo v New Yorku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama